Pantai rawan tsunami Indonesia

Sekang Wikipedia, Ensiklopedia Bebas sing nganggo Basa Banyumasan: dhialek Banyumas, Purbalingga, Tegal lan Purwokerto.
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Prakata[sunting | besut sumber]

Pantai rawan tsunami nang Indonesia

Pantai-pantai nang Indonesia umume rawan tsunami. Ana sing rawan merga ngadep daerah tumbukan lempeng tektonik uga ana sing rawan merga pedek karo gunung berapi sing enggone nang segara kaya gunung Krakatau.