Panganggo:Pras

Sekang Wikipedia, Ensiklopedia Bebas sing nganggo Basa Banyumasan: dhialek Banyumas, Purbalingga, Tegal lan Purwokerto.
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Wikipedia:Babel
jv Panganggé puniki panutur ibu basa Jawi.
id Pengguna ini memiliki pengetahuan sempurna bahasa Indonesia
en-2 This user is able to contribute with an intermediate level of English.
su-1 Pamaké ieu gaduh kamampuan basa Sunda dasar.
Golet panganggo miturut basa