Naraguna:Pras

Sekang Wikipedia, Ensiklopedia Bebas sing nganggo Basa Banyumasan: dhialek Banyumas, Purbalingga, Tegal lan Purwokerto.
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Informasi Babel Panganggo
jv-N Naraguna iki panutur ibu basa Jawa.
id-N Pengguna ini merupakan penutur asli bahasa Indonesia.
en-2 This user has intermediate knowledge of English.
su-1 Pamaké ieu gaduh kamampuan basa Sunda hambalan dasar.
Panganggo miturut basa