Panganggo:Manubot

Sekang Wikipedia, Ensiklopedia Bebas sing nganggo Basa Banyumasan: dhialek Banyumas, Purbalingga, Tegal lan Purwokerto.
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Bot operated by User:Manumg. Home wiki is Malayalam Wikipedia.

Used for updating interwiki links using pywikipedia/interwiki.py.