Naraguna:Manubot

Sekang Wikipedia, Ensiklopedia Bebas sing nganggo Basa Banyumasan: dhialek Banyumas, Purbalingga, Tegal lan Purwokerto.
Menyang navigasi Menyang panggolèkan

Bot operated by User:Manumg. Home wiki is Malayalam Wikipedia.

Used for updating interwiki links using pywikipedia/interwiki.py.