Panganggo:Kolega2357

Sekang Wikipedia, Ensiklopedia Bebas Basa Banyumasan: dhialek Banyumas, Tegal, Purwokerto, Purbalingga, Cirebon karo Jawa Serang/Banten lor.
Mlumpat maring: navigasi, goleti
Internet-group-chat.svg
Send me a new message here
Kothak basa Wikipedia:Babel
map-bms-0
en-1 This user is able to contribute with a basic level of English.
Basa anggota – Catetan Liya Anggota: