Panganggo:Jordan Timothy James Busson

Sekang Wikipedia, Ensiklopedia Bebas sing nganggo Basa Banyumasan: dhialek Banyumas, Purbalingga, Tegal lan Purwokerto.
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Wikipedia:Babel
en This user is a native speaker of English.
fr-1 Cette personne peut contribuer avec un niveau élémentaire de français.
Golet panganggo miturut basa