Panganggo:Idioma-bot

Sekang Wikipedia, Ensiklopedia Bebas sing nganggo Basa Banyumasan: dhialek Banyumas, Purbalingga, Tegal lan Purwokerto.
Mlumpat maring: navigasi, goleti
Crystal Clear action run.png Idioma-bot (dopokankontrpemindahanblokirlog pemblokiran) kiye bot sing dioperasikna neng Hugo.arg (dopokan karo sing duwe).

Kiye dudu panganggo siluman.
Pangurus: Nek bot kiye nglakokna kesalahan sing maraih kacau, gageyan diblokir. Priksa daftar bot.

This is interwiki bot's page.

Operator: lt:User:Hugo.arg