Panganggo:Gdgourou

Sekang Wikipedia, Ensiklopedia Bebas sing nganggo Basa Banyumasan: dhialek Banyumas, Purbalingga, Tegal lan Purwokerto.
Mlumpat maring: navigasi, goleti
Wikipedia:Babel
fr Cette personne parle le français comme langue maternelle.
en-3 This user is able to contribute with an advanced level of English.
map-bms-0
Golet panganggo miturut basa

Hello, I'm a administror on French Wikipedia.