Panganggo:Eivindgh

Sekang Wikipedia, Ensiklopedia Bebas sing nganggo Basa Banyumasan: dhialek Banyumas, Purbalingga, Tegal lan Purwokerto.
Mlumpat maring: navigasi, goleti
Kothak basa Wikipedia:Babel
map-bms-0
no Denne brukeren har norsk som morsmål.
en-3 This user is able to contribute with an advanced level of English.
Cithakan:User da-2Cithakan:User nn-2Cithakan:User sv-2
de-1 Dieser Benutzer hat grundlegende Deutschkenntnisse.
Basa anggota – Catetan Liya Anggota: