Naraguna:Eivindgh

Sekang Wikipedia, Ensiklopedia Bebas sing nganggo Basa Banyumasan: dhialek Banyumas, Purbalingga, Tegal lan Purwokerto.
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Informasi Babel Panganggo
jv-x-bms-0 Panganggo kiye ora bisa basa Banyumasan (utawa angèl banget mangertèni).
no-N Denne brukeren behersker norsk (bokmål)morsmålsnivå.
en-3 This user has advanced knowledge of English.
da-2 Denne bruger har et godt kendskab til dansk.
nn-2 Denne brukaren meistrar nynorsk på eit middels nivå.
sv-2 Den här användaren har medelgoda kunskaper i svenska.
de-1 Dieser Benutzer beherrscht Deutsch auf grundlegendem Niveau.
Panganggo miturut basa