Panganggo:CarsracBot

Sekang Wikipedia, Ensiklopedia Bebas sing nganggo Basa Banyumasan: dhialek Banyumas, Purbalingga, Tegal lan Purwokerto.
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Crystal Clear action run.png CarsracBot (dopokankontrpemindahanblokirlog pemblokiran) kiye bot sing dioperasikna neng Carsrac (dopokan karo sing duwe).

Kiye dudu panganggo siluman.
Pangurus: Nek bot kiye nglakokna kesalahan sing maraih kacau, gageyan diblokir. Priksa daftar bot.




Bureaucracy => Special:Makebot/CarsracBot / meta:Steward_requests/Bot_status

  • User:CarsracBot was a global wikipedia interwiki bot, using PyWikipedia framework!
  • User:CarsracBot is operated from medium-sized Wikipedias (like li, zea, als, yo)
  • User:CarsracBot is flagged on several wikis, see that list...


This page is maintained by the CarsracBot

100 laatste ongecontroleerde anonieme wijzigingen
Pratélané cekakan:
A
Suntingan kiye gawé kaca anyar (uga delengen pratélané kaca-kaca anyar)
c
Kiye suntingan cilik
b
Suntingan iki dilakokna déning bot
D
Besutan Wikidata
(±123)
Ukuran owahé kaca mawa ékan bèt

21 Juni 2019

20 Juni 2019


100 nieuwste artikelen