Panganggo:Bayu obe purnomo

Sekang Wikipedia, Ensiklopedia Bebas sing nganggo Basa Banyumasan: dhialek Banyumas, Purbalingga, Tegal lan Purwokerto.
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Add caption here
Lokakarya nulis nang Wikipedia Purwokerto

Inyong Bayu obe purnomo, cara-carane kie lagi latian. Kaya kue .