Panganggo:Almabot

Sekang Wikipedia, Ensiklopedia Bebas sing nganggo Basa Banyumasan: dhialek Banyumas, Purbalingga, Tegal lan Purwokerto.
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

This is a bot account.

  • Task: interwiki
  • Mode: semi-automatic
  • Hours of operations: intermittently
  • Language: pywikipedia
Crystal Clear action run.png Almabot (dopokankontrpemindahanblokirlog pemblokiran) kiye bot sing dioperasikna neng Nakor (dopokan karo sing duwe).

Kiye dudu panganggo siluman.
Pangurus: Nek bot kiye nglakokna kesalahan sing maraih kacau, gageyan diblokir. Priksa daftar bot.