Panganggo:Alexbot

Sekang Wikipedia, Ensiklopedia Bebas sing nganggo Basa Banyumasan: dhialek Banyumas, Purbalingga, Tegal lan Purwokerto.
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Crystal Clear action run.png Alexbot (dopokankontrpemindahanblokirlog pemblokiran) kiye bot sing dioperasikna neng Alexsh (dopokan karo sing duwe).

Kiye dudu panganggo siluman.
Pangurus: Nek bot kiye nglakokna kesalahan sing maraih kacau, gageyan diblokir. Priksa daftar bot.

Alexbot is a cross-language and cross-project pywikipedia bot script in wikimedia projects by Alex S.H. Lin.

For this bot statistics, please visit zh:User:Alexbot
If you want to contact operater, please visit zh:User:Alexsh