Naraguna:Alexbot

    Sekang Wikipedia, Ensiklopedia Bebas sing nganggo Basa Banyumasan: dhialek Banyumas, Purbalingga, Tegal lan Purwokerto.
    Crystal Clear action run.png Alexbot (dopokankontrpemindahanblokirlog pemblokiran) kiye bot sing dioperasikna neng Alexsh (dopokan karo sing duwe).

    Kiye dudu panganggo siluman.
    Pangurus: Nek bot kiye nglakokna kesalahan sing maraih kacau, gageyan diblokir. Priksa daftar bot.

    Alexbot is a cross-language and cross-project pywikipedia bot script in wikimedia projects by Alex S.H. Lin.

    For this bot statistics, please visit zh:User:Alexbot
    If you want to contact operater, please visit zh:User:Alexsh