One Direction

Sekang Wikipedia, Ensiklopedia Bebas sing nganggo Basa Banyumasan: dhialek Banyumas, Purbalingga, Tegal lan Purwokerto.
Jump to navigation Jump to search

One Direction

One Direction Logo

One Direction adelah grup musik Inglaterra.