Omar Gooding

Sekang Wikipedia, Ensiklopedia Bebas sing nganggo Basa Banyumasan: dhialek Banyumas, Purbalingga, Tegal lan Purwokerto.
Jump to navigation Jump to search
Omar Gooding
Lahir Omar M. Gooding
19 Oktober 1976 (umur 41)
Los Angeles, California, Amerika Serikat
Pekerjaan Aktor

Omar M. Gooding (lair 19 Oktober 1976) kuwe aktor sekang Amerika Serikat.

Pranala jaba[sunting | besut sumber]