Olos

Sekang Wikipedia, Ensiklopedia Bebas sing nganggo Basa Banyumasan: dhialek Banyumas, Purbalingga, Tegal lan Purwokerto.
Jump to navigation Jump to search

Olos panganan khas sing Slawi digawe saking kol sing diiris-iris, diglepungi latane digoreng. Rasane pedes, pokoke sedeplah ning ilat nggawe pengen mangan terusan.