Nikky Smedley

Sekang Wikipedia, Ensiklopedia Bebas sing nganggo Basa Banyumasan: dhialek Banyumas, Purbalingga, Tegal lan Purwokerto.
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Nikky Smedley

Smedley, 2015
Lahir Nicola Jane Smedley
20 Oktober 1970 (umur 48)
Amerika Serikat
Pekerjaan Aktor

Nicola Jane "Nikky" Smedley kuwe aktor sekang Amerika Serikat.

Pranala jaba[sunting | besut sumber]