Menyang kontèn

Nikky Smedley

Sekang Wikipedia, Ensiklopedia Bebas sing nganggo Basa Banyumasan: dhialek Banyumas, Purbalingga, Tegal lan Purwokerto.
Nikky Smedley

Smedley, 2015
Lahir Nicola Jane Smedley
20 Oktober 1970 (umur 53)
Amerika Serikat
Pekerjaan Aktor

Nicola Jane "Nikky" Smedley kuwe aktor sekang Amerika Serikat.

Pranala jaba[sunting | besut sumber]