Nick Nolte

Sekang Wikipedia, Ensiklopedia Bebas sing nganggo Basa Banyumasan: dhialek Banyumas, Purbalingga, Tegal lan Purwokerto.
Jump to navigation Jump to search

Cithakan:Orphan

Nick Nolte

Nolte, 2005
Lahir Nicholas King Nolte
8 Februari 1941 (umur 77)
Omaha, Nebraska, Amerika Serikat
Pekerjaan Aktor

Nicholas King "Nick" Nolte (lair 8 February 1941) kuwe aktor sekang Amerika Serikat.

Pranala jaba[sunting | besut sumber]