Ngoko

Sekang Wikipedia, Ensiklopedia Bebas sing nganggo Basa Banyumasan: dhialek Banyumas, Purbalingga, Tegal lan Purwokerto.
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Ngoko kuwe bahasa Jawa sing ana nang tingkatan paling ngisor. Basa kiye dienggo kanggo wong sing nduwe derajat sing padha nang tatanan sosial.