Naruhito

Sekang Wikipedia, Ensiklopedia Bebas sing nganggo Basa Banyumasan: dhialek Banyumas, Purbalingga, Tegal lan Purwokerto.
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Naruhito

Naruhito (lair nang 23 Februari 1960, Tokyo) 126 Presiden di Jepang.