Naraguna:YiFeiBot

Sekang Wikipedia, Ensiklopedia Bebas sing nganggo Basa Banyumasan: dhialek Banyumas, Purbalingga, Tegal lan Purwokerto.
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Task
Global Interwikilink Removal. m:User:Addbot has a detailed explanation on this task.