Naraguna:William915

Sekang Wikipedia, Ensiklopedia Bebas sing nganggo Basa Banyumasan: dhialek Banyumas, Purbalingga, Tegal lan Purwokerto.
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

#REDIRECTw:en:User:William915
This page is a soft redirect.

Informasi Babel Panganggo
zh-N 中文是这位用户的母语
yue-N 呢位用戶嘅母語廣東話
en-3 This user has advanced knowledge of English.
jv-x-bms-0 Panganggo kiye ora bisa basa Banyumasan (utawa angèl banget mangertèni).
Panganggo miturut basa