Naraguna:Vagobot

    Sekang Wikipedia, Ensiklopedia Bebas sing nganggo Basa Banyumasan: dhialek Banyumas, Purbalingga, Tegal lan Purwokerto.
    Crystal Clear action run.png Vagobot (dopokankontrpemindahanblokirlog pemblokiran) kiye bot sing dioperasikna neng Vago (dopokan karo sing duwe).

    Kiye dudu panganggo siluman.
    Pangurus: Nek bot kiye nglakokna kesalahan sing maraih kacau, gageyan diblokir. Priksa daftar bot.