Naraguna:Uusijani

Sekang Wikipedia, Ensiklopedia Bebas sing nganggo Basa Banyumasan: dhialek Banyumas, Purbalingga, Tegal lan Purwokerto.
Informasi Babel Panganggo
en-3 This user has advanced knowledge of English.
fi-N Tämän käyttäjän äidinkieli on suomi.
jv-x-bms-0 Panganggo kiye ora bisa basa Banyumasan (utawa angèl banget mangertèni).
Panganggo miturut basa