Naraguna:TinucherianBot II

Sekang Wikipedia, Ensiklopedia Bebas sing nganggo Basa Banyumasan: dhialek Banyumas, Purbalingga, Tegal lan Purwokerto.
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Crystal Clear action run.png TinucherianBot II (dopokankontrpemindahanblokirlog pemblokiran) kiye bot sing dioperasikna neng Tinucherian (dopokan karo sing duwe).

Kiye dudu panganggo siluman.
Pangurus: Nek bot kiye nglakokna kesalahan sing maraih kacau, gageyan diblokir. Priksa daftar bot.


Function : Interwiki Linking .

Please contact w:en:User:Tinucherian for any issues.


TCBot II on different language Wikis[sunting | besut sumber]

Global contribs for TinucherianBot II

The bot has global bot permissions ( See approval )


as of 12:41, 18 November 2008 (UTC)