Naraguna:Spl908455

Sekang Wikipedia, Ensiklopedia Bebas sing nganggo Basa Banyumasan: dhialek Banyumas, Purbalingga, Tegal lan Purwokerto.
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

SPL908455

Wikipedia:Babel
pl Polski jest językiem ojczystym tego użytkownika.
map-bms-0
Golet panganggo miturut basa