Parembugan Naraguna:SpBot

Sekang Wikipedia, Ensiklopedia Bebas sing nganggo Basa Banyumasan: dhialek Banyumas, Purbalingga, Tegal lan Purwokerto.
(Dialihna sekang Naraguna:SpBot)
Menyang navigasi Menyang panggolèkan

Anggota SpBot, Mangga Manjing nang Wikipédia Basa Banyumasan!

Nang ngisor ana pranala-pranala (link) kanggo mbantu Anggota Wikipedia sing esih anyar:

Angger Rika wis rampung nulis pesen nang kaca dhiskusi kiye, mangga ngetik ~~~~ (tandha gelombang kaping papat). Muga-muga Rika seneng nang Wikipédia Basa Banyumasan kiye. Klilan!

You don't speak Basa Banyumasan?

Mikhailov Kusserow 08:13, 4 Agustus 2008 (UTC)

This User is a bot for interwiki links. Go to my German user page: >> de:User:Euku <<, to leave me a message.


look at list of all SpBots



de-N Dieser Benutzer spricht Deutsch als Muttersprache.
en-3 This user has advanced knowledge of English.
ru-2 Этот участник владеет русским языком на среднем уровне.

Mulai diskusi dengan SpBot

Mulai diskusi baru