Naraguna:Rubinbot

Sekang Wikipedia, Ensiklopedia Bebas sing nganggo Basa Banyumasan: dhialek Banyumas, Purbalingga, Tegal lan Purwokerto.
Menyang navigasi Menyang panggolèkan

I am an interwiki-bot. My owner is ru:User:Rubin16, never mind to contact him