Naraguna:ReyBrujo

Sekang Wikipedia, Ensiklopedia Bebas sing nganggo Basa Banyumasan: dhialek Banyumas, Purbalingga, Tegal lan Purwokerto.
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Wikipedia:Babel
Cithakan:User es
en-4 This user can contribute with a near-native level of English.
ja-1 この利用者は簡単日本語を話します。
Cithakan:User map-0
Golet panganggo miturut basa

External links analysis[sunting | besut sumber]

For more information, please see meta:User:ReyBrujo.