Naraguna:Poti Berik

Sekang Wikipedia, Ensiklopedia Bebas sing nganggo Basa Banyumasan: dhialek Banyumas, Purbalingga, Tegal lan Purwokerto.
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Informasi Babel Panganggo
kk-N қазақша бұл қатысушының ана тілі боп саналады.
de-2 Dieser Benutzer beherrscht Deutsch auf fortgeschrittenem Niveau.
en-4 This user has near native speaker knowledge of English.
jv-x-bms-1 Panganggo kiye duwé kawruh dhasar basa Banyumasan.
ru-4 Этот участник владеет русским языком почти как родным.
Panganggo miturut basa