Naraguna:Nallimbot

Sekang Wikipedia, Ensiklopedia Bebas sing nganggo Basa Banyumasan: dhialek Banyumas, Purbalingga, Tegal lan Purwokerto.
Menyang navigasi Menyang panggolèkan

This is an interwiki bot. It has the global bot flag.

w:ko:user:nallimbot