Naraguna:Masti

Sekang Wikipedia, Ensiklopedia Bebas sing nganggo Basa Banyumasan: dhialek Banyumas, Purbalingga, Tegal lan Purwokerto.
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Informasi Babel Panganggo
pl-N Polski jest językiem ojczystym tego użytkownika.
en-3 This user has advanced knowledge of English.
de-3 Dieser Benutzer beherrscht Deutsch auf hohem Niveau.
ru-2 Этот участник владеет русским языком на среднем уровне.
Panganggo miturut basa

--> masti