Naraguna:Justincheng12345-bot

    Sekang Wikipedia, Ensiklopedia Bebas sing nganggo Basa Banyumasan: dhialek Banyumas, Purbalingga, Tegal lan Purwokerto.
    • global bot
    • doesn't work on meta