Naraguna:Juliancolton

Sekang Wikipedia, Ensiklopedia Bebas sing nganggo Basa Banyumasan: dhialek Banyumas, Purbalingga, Tegal lan Purwokerto.
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Hi, I'm Juliancolton. See my Meta-Wiki userpage for more information.