Naraguna:Jafeluv

Sekang Wikipedia, Ensiklopedia Bebas sing nganggo Basa Banyumasan: dhialek Banyumas, Purbalingga, Tegal lan Purwokerto.
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Informasi Babel Panganggo
fi-N Tämän käyttäjän äidinkieli on suomi.
jv-x-bms-0 Panganggo kiye ora bisa basa Banyumasan (utawa angèl banget mangertèni).
Panganggo miturut basa

#REDIRECTmeta:User:Jafeluv
This page is a soft redirect.