Naraguna:Fajrbot

Sekang Wikipedia, Ensiklopedia Bebas sing nganggo Basa Banyumasan: dhialek Banyumas, Purbalingga, Tegal lan Purwokerto.
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Crystal Clear action run.png Fajrbot (dopokankontrpemindahanblokirlog pemblokiran) kiye bot sing dioperasikna neng Fajr18 (dopokan karo sing duwe).

Kiye dudu panganggo siluman.
Pangurus: Nek bot kiye nglakokna kesalahan sing maraih kacau, gageyan diblokir. Priksa daftar bot.

Owner: Fajr18