Naraguna:D'ohBot

Sekang Wikipedia, Ensiklopedia Bebas sing nganggo Basa Banyumasan: dhialek Banyumas, Purbalingga, Tegal lan Purwokerto.
Menyang navigasi Menyang panggolèkan

I'm global bot. I add/change interwiki.

My owner is User:Dnikitin