Naraguna:ArnoLagrange

Sekang Wikipedia, Ensiklopedia Bebas sing nganggo Basa Banyumasan: dhialek Banyumas, Purbalingga, Tegal lan Purwokerto.
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Informasi Babel Panganggo
eo-N Ĉi tiu uzanto estas denaska parolanto de Esperanto.
fr-N Cet utilisateur a pour langue maternelle le français.
en-2 This user has intermediate knowledge of English.
de-2 Dieser Benutzer beherrscht Deutsch auf fortgeschrittenem Niveau.
jv-x-bms-0 Panganggo kiye ora bisa basa Banyumasan (utawa angèl banget mangertèni).
Panganggo miturut basa

SUL : Esperanto: Arno Lagrange