Modhul:No globals

Sekang Wikipedia, Ensiklopedia Bebas sing nganggo Basa Banyumasan: dhialek Banyumas, Purbalingga, Tegal lan Purwokerto.
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Dhokumèntasi modhul iki bisa digawé ing Modhul:No globals/doc

local mt = getmetatable(_G) or {}
function mt.__index (t, k)
	if k ~= 'arg' then
		error('Argumen kosong ' .. tostring(k), 2)
	end
	return nil
end
function mt.__newindex(t, k, v)
	if k ~= 'arg' then
		error('Argumen kosong ' .. tostring(k), 2)
	end
	rawset(t, k, v)
end
setmetatable(_G, mt)