Modhul:If empty

Sekang Wikipedia, Ensiklopedia Bebas sing nganggo Basa Banyumasan: dhialek Banyumas, Purbalingga, Tegal lan Purwokerto.
Menyang navigasi Menyang panggolèkan

Dhokumèntasi modhul iki bisa digawé ing Modhul:If empty/doc

local p = {}

function p.main(frame)
	local args = require('Modhul:Arguments').getArgs(frame, {wrappers = 'Cithakan:If empty', removeBlanks = false})

	for k,v in ipairs(args) do
		if v ~= '' then
			return v
		end
	end
end

return p