Katerangan akun global

Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Deleng katerangan akun
Info panganggo global
  • Jeneng panganggo: Samhanin
  • Kedaftar: 9 April 2014 16.16 (6 taun kapungkur)
  • Total jumlah suntingan: 4.978
  • Cacahé akun kang gegayutan: 177
Daftar akun lokal
Wiki lokalKelèt nangMetodeDiblokirJumlah suntinganGrup
ace.wikipedia.org25 Mei 2016 01.06digawé nalika mlebu log(?)1
af.wikipedia.org29 April 2016 01.08digawé nalika mlebu log(?)15
als.wikipedia.org26 Januari 2019 10.43digawé nalika mlebu log(?)0
am.wikipedia.org22 Juli 2016 04.59digawé nalika mlebu log(?)0
ang.wikipedia.org25 Januari 2017 00.51digawé nalika mlebu log(?)3
an.wikipedia.org5 Agustus 2016 22.50digawé nalika mlebu log(?)4
ar.wikipedia.org29 Januari 2016 02.50digawé nalika mlebu log(?)38
arz.wikipedia.org25 Agustus 2016 22.27digawé nalika mlebu log(?)5
ast.wikipedia.org10 Februari 2018 11.50digawé nalika mlebu log(?)4
azb.wikipedia.org1 Oktober 2017 01.45digawé nalika mlebu log(?)7
az.wikipedia.org9 November 2015 07.17digawé nalika mlebu log(?)20
az.wiktionary.org27 Desember 2016 09.25digawé nalika mlebu log(?)0
bar.wikipedia.org6 Agustus 2017 03.44digawé nalika mlebu log(?)0
ba.wikipedia.org25 Juni 2016 00.36digawé nalika mlebu log(?)2
be-tarask.wikipedia.org2 Juni 2016 14.47digawé nalika mlebu log(?)6
be.wikipedia.org29 Mei 2016 05.39digawé nalika mlebu log(?)22
bg.wikipedia.org3 Juni 2016 18.01digawé nalika mlebu log(?)29
bh.wikipedia.org30 September 2016 16.18digawé nalika mlebu log(?)0
bn.wikipedia.org9 Juni 2016 22.41digawé nalika mlebu log(?)11
br.wikipedia.org4 November 2017 09.16digawé nalika mlebu log(?)1
bs.wikipedia.org19 Juni 2016 04.01digawé nalika mlebu log(?)7
bxr.wikipedia.org7 Desember 2016 15.16digawé nalika mlebu log(?)0
ca.wikipedia.org25 Mei 2016 01.07digawé nalika mlebu log(?)32
cbk-zam.wikipedia.org21 Oktober 2016 07.08digawé nalika mlebu log(?)0
ce.wikipedia.org15 Desember 2018 19.17digawé nalika mlebu log(?)0
ckb.wikipedia.org16 Juli 2016 04.29digawé nalika mlebu log(?)1
commons.wikimedia.org12 April 2014 18.07digawé nalika mlebu log(?)1.247
co.wikipedia.org12 Maret 2017 17.50digawé nalika mlebu log(?)0
cs.wikipedia.org9 Agustus 2015 07.24digawé nalika mlebu log(?)76
cu.wikipedia.org8 Agustus 2018 14.34digawé nalika mlebu log(?)0
cv.wikipedia.org19 Agustus 2016 23.22digawé nalika mlebu log(?)0
cy.wikipedia.org2 Februari 2019 12.09digawé nalika mlebu log(?)0
da.wikipedia.org2 Februari 2016 10.58digawé nalika mlebu log(?)18
da.wikibooks.org11 Februari 2018 01.18digawé nalika mlebu log(?)0
de.wikipedia.org9 Agustus 2015 07.23digawé nalika mlebu log(?)70autoreview
de.wikisource.org16 Desember 2019 11.51digawé nalika mlebu log(?)0
dsb.wikipedia.org16 Juli 2016 04.00digawé nalika mlebu log(?)1
dty.wikipedia.org13 Agustus 2019 01.37digawé nalika mlebu log(?)1
el.wikipedia.org29 Mei 2016 05.41digawé nalika mlebu log(?)30
en.wikipedia.org11 April 2014 16.33digawé nalika mlebu log(?)717extendedconfirmed
en.wikibooks.org12 April 2014 18.07digawé nalika mlebu log(?)0
en.wikinews.org12 April 2014 18.07digawé nalika mlebu log(?)0
en.wikiquote.org12 April 2014 18.07digawé nalika mlebu log(?)0
en.wikisource.org12 April 2014 18.07digawé nalika mlebu log(?)0
en.wikiversity.org12 April 2014 18.07digawé nalika mlebu log(?)1
en.wikivoyage.org12 April 2014 18.45digawé nalika mlebu log(?)0
en.wiktionary.org12 April 2014 18.07digawé nalika mlebu log(?)1
eo.wikipedia.org31 Mei 2016 04.21digawé nalika mlebu log(?)11
es.wikipedia.org9 Agustus 2015 07.24digawé nalika mlebu log(?)164
et.wikipedia.org26 Mei 2016 22.42digawé nalika mlebu log(?)19
eu.wikipedia.org14 Mei 2016 22.04digawé nalika mlebu log(?)10
fa.wikipedia.org9 November 2015 07.52digawé nalika mlebu log(?)24
fi.wikipedia.org24 April 2016 00.03digawé nalika mlebu log(?)35
fo.wikipedia.org19 Juni 2016 03.52digawé nalika mlebu log(?)1
fr.wikipedia.org29 Agustus 2015 20.07digawé nalika mlebu log(?)132
fr.wiktionary.org2 Oktober 2017 02.26digawé nalika mlebu log(?)0
fy.wikipedia.org1 Maret 2018 06.54digawé nalika mlebu log(?)2
gan.wikipedia.org9 Agustus 2016 05.14digawé nalika mlebu log(?)1
gl.wikipedia.org29 Mei 2016 05.43digawé nalika mlebu log(?)9
gu.wikipedia.org10 Juni 2016 23.42digawé nalika mlebu log(?)1
hak.wikipedia.org1 Januari 2017 00.49digawé nalika mlebu log(?)0
he.wikipedia.org16 Agustus 2015 05.14digawé nalika mlebu log(?)27
hi.wikipedia.org10 Juni 2016 23.42digawé nalika mlebu log(?)7
hr.wikipedia.org19 Juni 2016 03.57digawé nalika mlebu log(?)12
hsb.wikipedia.org16 Juli 2016 04.03digawé nalika mlebu log(?)1
ht.wikipedia.org18 Agustus 2016 17.47digawé nalika mlebu log(?)0
hu.wikipedia.org9 November 2015 07.52digawé nalika mlebu log(?)33
hu.wikibooks.org11 Oktober 2016 14.42digawé nalika mlebu log(?)1
hy.wikipedia.org22 Juni 2016 21.58digawé nalika mlebu log(?)13
ia.wikipedia.org4 Juni 2016 17.25digawé nalika mlebu log(?)0
id.wikipedia.org23 Mei 2016 03.18digawé nalika mlebu log(?)82
id.wikibooks.org5 Agustus 2020 06.13digawé nalika mlebu log(?)0
incubator.wikimedia.org12 April 2014 18.45digawé nalika mlebu log(?)0
io.wikipedia.org9 Agustus 2016 05.15digawé nalika mlebu log(?)1
is.wikipedia.org25 Maret 2017 04.40digawé nalika mlebu log(?)0
it.wikipedia.org18 September 2015 23.55digawé nalika mlebu log(?)96
it.wikivoyage.org9 Desember 2016 06.07digawé nalika mlebu log(?)0
ja.wikipedia.org11 April 2014 16.36digawé nalika mlebu log(?)163
ja.wikisource.org2 Januari 2017 02.59digawé nalika mlebu log(?)0
ja.wiktionary.org29 Agustus 2015 22.09digawé nalika mlebu log(?)0
jv.wikipedia.org25 Mei 2016 01.14digawé nalika mlebu log(?)2
kab.wikipedia.org27 Agustus 2019 12.07digawé nalika mlebu log(?)0
ka.wikipedia.org7 Maret 2016 15.46digawé nalika mlebu log(?)31
kbp.wikipedia.org13 Agustus 2019 01.44digawé nalika mlebu log(?)1
ki.wikipedia.org4 Januari 2017 04.21digawé nalika mlebu log(?)0
kk.wikipedia.org18 Agustus 2016 17.43digawé nalika mlebu log(?)2
km.wikipedia.org31 Desember 2016 02.08digawé nalika mlebu log(?)1
kn.wikipedia.org10 Juni 2016 16.58digawé nalika mlebu log(?)2
ko.wikipedia.org9 April 2014 16.16akun anyar(?)578extendedconfirmed
ko.wikisource.org12 April 2014 19.09digawé nalika mlebu log(?)0
ko.wiktionary.org29 Agustus 2015 22.08digawé nalika mlebu log(?)0
ky.wikipedia.org11 Desember 2018 15.14digawé nalika mlebu log(?)0
la.wikipedia.org26 Juli 2016 08.35digawé nalika mlebu log(?)1
lb.wikipedia.org4 Oktober 2017 04.53digawé nalika mlebu log(?)1
lij.wikipedia.org22 Februari 2019 06.23digawé nalika mlebu log(?)0
lmo.wikipedia.org15 Februari 2017 17.13digawé nalika mlebu log(?)0
login.wikimedia.org9 April 2014 16.16digawé nalika mlebu log(?)0
lt.wikipedia.org24 April 2016 00.12digawé nalika mlebu log(?)18
lv.wikipedia.org18 Juni 2016 01.34digawé nalika mlebu log(?)7
map-bms.wikipedia.org25 Mei 2016 01.18digawé nalika mlebu log(?)1
www.mediawiki.org12 April 2014 18.45digawé nalika mlebu log(?)0
meta.wikimedia.org9 April 2014 16.17digawé nalika mlebu log(?)0
mg.wikipedia.org4 Juli 2017 11.09digawé nalika mlebu log(?)1
min.wikipedia.org25 Mei 2016 01.20digawé nalika mlebu log(?)0
mk.wikipedia.org21 Juni 2016 04.35digawé nalika mlebu log(?)8
ml.wikipedia.org28 April 2018 17.37digawé nalika mlebu log(?)2
mn.wikipedia.org22 April 2016 08.04digawé nalika mlebu log(?)0
mr.wikipedia.org10 Juni 2016 16.59digawé nalika mlebu log(?)1
ms.wikipedia.org24 Mei 2016 17.06digawé nalika mlebu log(?)28
mt.wikipedia.org18 Oktober 2017 10.15digawé nalika mlebu log(?)0
my.wikipedia.org26 Maret 2018 10.51digawé nalika mlebu log(?)1
mzn.wikipedia.org29 September 2016 14.44digawé nalika mlebu log(?)2
nds.wikipedia.org18 Agustus 2016 17.43digawé nalika mlebu log(?)0
ne.wikipedia.org13 Agustus 2019 01.26digawé nalika mlebu log(?)3
nl.wikipedia.org9 November 2015 08.06digawé nalika mlebu log(?)68
nn.wikipedia.org15 Agustus 2016 09.44digawé nalika mlebu log(?)1
nov.wikipedia.org13 Oktober 2016 11.22digawé nalika mlebu log(?)0
no.wikipedia.org5 Juni 2016 01.53digawé nalika mlebu log(?)19
or.wikipedia.org2 Desember 2016 06.04digawé nalika mlebu log(?)0
pa.wikipedia.org9 Agustus 2016 05.17digawé nalika mlebu log(?)1
pdc.wikipedia.org31 Desember 2018 06.15digawé nalika mlebu log(?)0
pl.wikipedia.org27 Juni 2015 18.38digawé nalika mlebu log(?)76
pnb.wikipedia.org3 Juni 2016 18.09digawé nalika mlebu log(?)4
ps.wikipedia.org7 Maret 2016 15.46digawé nalika mlebu log(?)1
pt.wikipedia.org6 Mei 2016 00.53digawé nalika mlebu log(?)86
pt.wikibooks.org2 Januari 2017 19.33digawé nalika mlebu log(?)0
ro.wikipedia.org31 Mei 2016 04.28digawé nalika mlebu log(?)11
rue.wikipedia.org27 Januari 2018 05.33digawé nalika mlebu log(?)0
ru.wikipedia.org12 April 2014 19.11digawé nalika mlebu log(?)143uploader
ru.wikinews.org26 Juni 2019 13.44digawé nalika mlebu log(?)0
ru.wiktionary.org30 Agustus 2016 23.23digawé nalika mlebu log(?)0
sa.wikipedia.org10 Juni 2016 17.21digawé nalika mlebu log(?)1
scn.wikipedia.org10 Februari 2019 12.37digawé nalika mlebu log(?)0
sco.wikipedia.org22 Juni 2016 22.03digawé nalika mlebu log(?)4
shn.wikipedia.org25 Desember 2018 08.32digawé nalika mlebu log(?)0
sh.wikipedia.org5 Mei 2016 15.46digawé nalika mlebu log(?)17
simple.wikipedia.org31 Mei 2016 04.29digawé nalika mlebu log(?)6
si.wikipedia.org29 Mei 2016 05.29digawé nalika mlebu log(?)1
sk.wikipedia.org31 Mei 2016 04.37digawé nalika mlebu log(?)12
sl.wikipedia.org17 Mei 2016 22.54digawé nalika mlebu log(?)3
wikisource.org2 Januari 2017 02.59digawé nalika mlebu log(?)0
so.wikipedia.org14 September 2016 02.52digawé nalika mlebu log(?)0
species.wikimedia.org12 April 2014 18.07digawé nalika mlebu log(?)0
sq.wikipedia.org20 Juli 2016 04.51digawé nalika mlebu log(?)7autoreview, editor
sr.wikipedia.org8 November 2015 13.44digawé nalika mlebu log(?)57
sv.wikipedia.org24 April 2016 00.12digawé nalika mlebu log(?)42
szl.wikipedia.org9 Januari 2020 19.44digawé nalika mlebu log(?)1
ta.wikipedia.org29 Mei 2016 05.30digawé nalika mlebu log(?)5
test2.wikipedia.org5 Januari 2019 07.57digawé nalika mlebu log(?)0
te.wikipedia.org5 Januari 2019 07.57digawé nalika mlebu log(?)1
tg.wikipedia.org8 Desember 2018 12.39digawé nalika mlebu log(?)1
th.wikipedia.org5 Juni 2016 01.53digawé nalika mlebu log(?)24
tl.wikipedia.org8 Oktober 2016 09.40digawé nalika mlebu log(?)5
tr.wikipedia.org31 Mei 2016 04.39digawé nalika mlebu log(?)50autoreview
tt.wikipedia.org31 Mei 2016 04.31digawé nalika mlebu log(?)2
tyv.wikipedia.org2 Januari 2020 09.17digawé nalika mlebu log(?)0
ug.wikipedia.org1 November 2016 12.42digawé nalika mlebu log(?)4
uk.wikipedia.org7 September 2015 02.10digawé nalika mlebu log(?)56
ur.wikipedia.org14 Mei 2016 22.04digawé nalika mlebu log(?)26
uz.wikipedia.org14 September 2016 15.31digawé nalika mlebu log(?)1
vec.wikipedia.org21 Oktober 2016 15.12digawé nalika mlebu log(?)0
vi.wikipedia.org10 Juli 2015 07.41digawé nalika mlebu log(?)40
vi.wiktionary.org10 November 2015 11.40digawé nalika mlebu log(?)0
war.wikipedia.org9 Agustus 2016 05.17digawé nalika mlebu log(?)1
wa.wikipedia.org10 Februari 2019 12.42digawé nalika mlebu log(?)0
www.wikidata.org12 April 2014 18.07digawé nalika mlebu log(?)111
wuu.wikipedia.org28 Oktober 2016 21.11digawé nalika mlebu log(?)0
xmf.wikipedia.org16 Juli 2016 03.56digawé nalika mlebu log(?)1
yi.wikipedia.org16 Agustus 2015 05.14digawé nalika mlebu log(?)0
yi.wiktionary.org16 Agustus 2015 05.14digawé nalika mlebu log(?)0
yo.wikipedia.org25 Mei 2016 01.41digawé nalika mlebu log(?)0
zh-classical.wikipedia.org12 April 2014 19.14digawé nalika mlebu log(?)1
zh-min-nan.wikipedia.org1 Januari 2017 00.38digawé nalika mlebu log(?)1
zh-yue.wikipedia.org3 April 2016 22.44digawé nalika mlebu log(?)1
zh.wikipedia.org11 April 2014 16.48digawé nalika mlebu log(?)180
zh.wikisource.org26 Januari 2019 02.20digawé nalika mlebu log(?)0
zh.wiktionary.org29 Agustus 2015 22.09digawé nalika mlebu log(?)0