Katerangan akun global

Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Deleng katerangan akun
Info panganggo global
  • Jeneng panganggo: Riyan andri s
  • Kedaftar: 31 Juli 2014 04.31 (7 taun kapungkur)
  • Total jumlah suntingan: 97
  • Cacahé akun kang gegayutan: 41
Daftar akun lokal
Wiki lokalKelèt nangMetodeDiblokirJumlah suntinganGrup
ace.wikipedia.org2 Agustus 2014 00.26digawé nalika mlebu log(?)1
ar.wikipedia.org2 Agustus 2014 05.04digawé nalika mlebu log(?)1
as.wikipedia.org2 Agustus 2014 05.35digawé nalika mlebu log(?)1
bjn.wikipedia.org2 Agustus 2014 00.45digawé nalika mlebu log(?)1
bo.wikipedia.org2 Agustus 2014 05.16digawé nalika mlebu log(?)0
bug.wikipedia.org2 Agustus 2014 00.49digawé nalika mlebu log(?)1
ca.wikipedia.org2 Agustus 2014 05.40digawé nalika mlebu log(?)1
commons.wikimedia.org31 Juli 2014 04.45digawé nalika mlebu log(?)4
de.wikipedia.org7 Agustus 2014 13.36digawé nalika mlebu log(?)0
en.wikipedia.org31 Juli 2014 04.47digawé nalika mlebu log(?)4
en.wikibooks.org31 Juli 2014 04.45digawé nalika mlebu log(?)0
en.wikinews.org31 Juli 2014 04.45digawé nalika mlebu log(?)0
en.wikiquote.org31 Juli 2014 04.45digawé nalika mlebu log(?)0
en.wikisource.org31 Juli 2014 04.45digawé nalika mlebu log(?)0
en.wikiversity.org31 Juli 2014 04.45digawé nalika mlebu log(?)0
en.wikivoyage.org31 Juli 2014 04.45digawé nalika mlebu log(?)0
en.wiktionary.org31 Juli 2014 04.45digawé nalika mlebu log(?)0
fr.wikipedia.org2 Agustus 2014 05.42digawé nalika mlebu log(?)1
he.wikipedia.org2 Agustus 2014 05.14digawé nalika mlebu log(?)0
id.wikipedia.org31 Juli 2014 04.31akun anyar(?)66
incubator.wikimedia.org31 Juli 2014 04.45digawé nalika mlebu log(?)1
it.wikipedia.org2 Agustus 2014 05.31digawé nalika mlebu log(?)1
ja.wikipedia.org2 Agustus 2014 05.21digawé nalika mlebu log(?)1
jv.wikipedia.org1 Agustus 2014 13.20digawé nalika mlebu log(?)6
ko.wikipedia.org2 Agustus 2014 05.18digawé nalika mlebu log(?)0
la.wikipedia.org2 Agustus 2014 05.33digawé nalika mlebu log(?)1
login.wikimedia.org31 Juli 2014 04.40digawé nalika mlebu log(?)0
map-bms.wikipedia.org2 Agustus 2014 00.41digawé nalika mlebu log(?)1
www.mediawiki.org31 Juli 2014 04.45digawé nalika mlebu log(?)0
meta.wikimedia.org31 Juli 2014 04.45digawé nalika mlebu log(?)0
ms.wikipedia.org1 Agustus 2014 10.57digawé nalika mlebu log(?)0
na.wikipedia.org2 Agustus 2014 05.38digawé nalika mlebu log(?)1
pl.wikipedia.org2 Agustus 2014 05.28digawé nalika mlebu log(?)1
ru.wikipedia.org2 Agustus 2014 05.46digawé nalika mlebu log(?)1
simple.wikipedia.org2 Agustus 2014 00.53digawé nalika mlebu log(?)1
species.wikimedia.org31 Juli 2014 04.45digawé nalika mlebu log(?)0
su.wikipedia.org1 Agustus 2014 20.24digawé nalika mlebu log(?)0
th.wikipedia.org2 Agustus 2014 00.21digawé nalika mlebu log(?)0
vi.wikipedia.org1 Agustus 2014 19.40digawé nalika mlebu log(?)0
www.wikidata.org31 Juli 2014 04.45digawé nalika mlebu log(?)0
zh.wikipedia.org2 Agustus 2014 05.23digawé nalika mlebu log(?)1