Katerangan akun global

Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Deleng katerangan akun
Info panganggo global
  • Jeneng panganggo: Murbaut
  • Kedaftar: 27 April 2016 06.06 (3 taun kapungkur)
  • Total jumlah suntingan: 14.912
  • Cacahé akun kang gegayutan: 698
  • Grup global: Mardika saka blokiran IP global
Daftar akun lokal
Wiki lokalKelèt nangMetodeDiblokirJumlah suntinganGrup
ab.wikipedia.org26 Agustus 2016 01.08digawé nalika mlebu log(?)5
ace.wikipedia.org9 Juni 2016 08.43digawé nalika mlebu log(?)100
ady.wikipedia.org26 Agustus 2016 15.17digawé nalika mlebu log(?)4
af.wikipedia.org24 Mei 2016 01.57digawé nalika mlebu log(?)2
af.wikibooks.org26 Agustus 2016 01.09digawé nalika mlebu log(?)1
af.wikiquote.org26 Agustus 2016 01.09digawé nalika mlebu log(?)1
af.wiktionary.org26 Agustus 2016 01.09digawé nalika mlebu log(?)3
ak.wikipedia.org26 Agustus 2016 15.19digawé nalika mlebu log(?)2
als.wikipedia.org26 Agustus 2016 15.20digawé nalika mlebu log(?)4
am.wikipedia.org26 Agustus 2016 15.20digawé nalika mlebu log(?)2
am.wiktionary.org26 Agustus 2016 15.20digawé nalika mlebu log(?)1
ang.wikipedia.org26 Agustus 2016 15.22digawé nalika mlebu log(?)6
ang.wiktionary.org26 Agustus 2016 15.22digawé nalika mlebu log(?)1
an.wikipedia.org26 Agustus 2016 15.22digawé nalika mlebu log(?)10
an.wiktionary.org26 Agustus 2016 15.22digawé nalika mlebu log(?)1
arc.wikipedia.org26 Agustus 2016 15.24digawé nalika mlebu log(?)2
ar.wikipedia.org26 Agustus 2016 15.24digawé nalika mlebu log(?)3
ar.wikibooks.org26 Agustus 2016 15.24digawé nalika mlebu log(?)8
ar.wikimedia.org25 Agustus 2016 14.18digawé nalika mlebu log(?)2
ar.wikinews.org26 Agustus 2016 15.24digawé nalika mlebu log(?)0
ar.wikiquote.org26 Agustus 2016 15.24digawé nalika mlebu log(?)5
ar.wikisource.org26 Agustus 2016 15.24digawé nalika mlebu log(?)1
ar.wikiversity.org26 Agustus 2016 15.24digawé nalika mlebu log(?)1
ar.wiktionary.org26 Agustus 2016 15.24digawé nalika mlebu log(?)4
arz.wikipedia.org24 Agustus 2016 01.46digawé nalika mlebu log(?)6
ast.wikipedia.org26 Agustus 2016 15.28digawé nalika mlebu log(?)3
ast.wiktionary.org26 Agustus 2016 15.28digawé nalika mlebu log(?)1
as.wikipedia.org26 Agustus 2016 15.28digawé nalika mlebu log(?)6
as.wikisource.org26 Agustus 2016 15.28digawé nalika mlebu log(?)0
av.wikipedia.org26 Agustus 2016 15.29digawé nalika mlebu log(?)3
ay.wikipedia.org26 Agustus 2016 15.29digawé nalika mlebu log(?)11
ay.wiktionary.org26 Agustus 2016 15.29digawé nalika mlebu log(?)0
azb.wikipedia.org26 Agustus 2016 15.32digawé nalika mlebu log(?)8
az.wikipedia.org26 Agustus 2016 15.30digawé nalika mlebu log(?)0
az.wikibooks.org26 Agustus 2016 15.30digawé nalika mlebu log(?)3
az.wikiquote.org26 Agustus 2016 15.30digawé nalika mlebu log(?)2
az.wikisource.org26 Agustus 2016 15.32digawé nalika mlebu log(?)0
az.wiktionary.org26 Agustus 2016 15.30digawé nalika mlebu log(?)10
bar.wikipedia.org26 Agustus 2016 15.32digawé nalika mlebu log(?)7
bat-smg.wikipedia.org25 Agustus 2016 14.11digawé nalika mlebu log(?)5
ba.wikipedia.org26 Agustus 2016 15.32digawé nalika mlebu log(?)11
bcl.wikipedia.org26 Agustus 2016 15.32digawé nalika mlebu log(?)4
be-tarask.wikipedia.org26 Agustus 2016 15.33digawé nalika mlebu log(?)6
beta.wikiversity.org7 September 2016 02.40digawé nalika mlebu log(?)5
be.wikipedia.org26 Agustus 2016 15.33digawé nalika mlebu log(?)8
be.wikibooks.org26 Agustus 2016 15.33digawé nalika mlebu log(?)0
be.wikiquote.org26 Agustus 2016 15.33digawé nalika mlebu log(?)1
be.wikisource.org26 Agustus 2016 15.33digawé nalika mlebu log(?)0
be.wiktionary.org26 Agustus 2016 15.33digawé nalika mlebu log(?)1
bg.wikipedia.org24 Agustus 2016 01.46digawé nalika mlebu log(?)3
bg.wikibooks.org26 Agustus 2016 15.34digawé nalika mlebu log(?)1
bg.wikinews.org26 Agustus 2016 15.35digawé nalika mlebu log(?)0
bg.wikiquote.org26 Agustus 2016 15.35digawé nalika mlebu log(?)1
bg.wikisource.org26 Agustus 2016 15.35digawé nalika mlebu log(?)0
bg.wiktionary.org26 Agustus 2016 15.33digawé nalika mlebu log(?)1
bh.wikipedia.org26 Agustus 2016 15.36digawé nalika mlebu log(?)1
bi.wikipedia.org26 Agustus 2016 15.36digawé nalika mlebu log(?)5
bjn.wikipedia.org1 Juni 2016 05.42digawé nalika mlebu log(?)81
bm.wikipedia.org26 Agustus 2016 15.38digawé nalika mlebu log(?)1
bn.wikipedia.org26 Agustus 2016 15.40digawé nalika mlebu log(?)4
bn.wikibooks.org26 Agustus 2016 15.39digawé nalika mlebu log(?)2
bn.wikisource.org26 Agustus 2016 15.40digawé nalika mlebu log(?)0
bn.wiktionary.org26 Agustus 2016 15.38digawé nalika mlebu log(?)2
bo.wikipedia.org26 Agustus 2016 15.40digawé nalika mlebu log(?)8
bpy.wikipedia.org23 November 2019 04.19digawé nalika mlebu log(?)0
br.wikipedia.org26 Agustus 2016 15.41digawé nalika mlebu log(?)5
br.wikiquote.org26 Agustus 2016 15.41digawé nalika mlebu log(?)0
br.wikisource.org26 Agustus 2016 15.41digawé nalika mlebu log(?)0
br.wiktionary.org26 Agustus 2016 15.41digawé nalika mlebu log(?)5
bs.wikipedia.org26 Agustus 2016 15.43digawé nalika mlebu log(?)2
bs.wikibooks.org26 Agustus 2016 15.43digawé nalika mlebu log(?)2
bs.wikinews.org26 Agustus 2016 15.43digawé nalika mlebu log(?)0
bs.wikiquote.org26 Agustus 2016 15.43digawé nalika mlebu log(?)0
bs.wikisource.org26 Agustus 2016 15.43digawé nalika mlebu log(?)1
bs.wiktionary.org26 Agustus 2016 15.43digawé nalika mlebu log(?)0
bug.wikipedia.org7 Juni 2016 10.26digawé nalika mlebu log(?)4
bxr.wikipedia.org26 Agustus 2016 15.44digawé nalika mlebu log(?)4
ca.wikipedia.org29 Agustus 2016 13.13digawé nalika mlebu log(?)1
ca.wikibooks.org29 Agustus 2016 13.13digawé nalika mlebu log(?)1
ca.wikinews.org29 Agustus 2016 13.13digawé nalika mlebu log(?)0
ca.wikiquote.org29 Agustus 2016 13.13digawé nalika mlebu log(?)0
ca.wikisource.org29 Agustus 2016 13.13digawé nalika mlebu log(?)0
ca.wiktionary.org29 Agustus 2016 13.13digawé nalika mlebu log(?)0
cbk-zam.wikipedia.org29 Agustus 2016 13.15digawé nalika mlebu log(?)4
cdo.wikipedia.org29 Agustus 2016 13.15digawé nalika mlebu log(?)11
ceb.wikipedia.org28 Mei 2016 12.52digawé nalika mlebu log(?)0
ce.wikipedia.org29 Agustus 2016 13.16digawé nalika mlebu log(?)2
chr.wikipedia.org29 Agustus 2016 13.17digawé nalika mlebu log(?)0
chr.wiktionary.org29 Agustus 2016 13.17digawé nalika mlebu log(?)1
ch.wikipedia.org29 Agustus 2016 13.17digawé nalika mlebu log(?)0
chy.wikipedia.org29 Agustus 2016 13.17digawé nalika mlebu log(?)0
ckb.wikipedia.org29 Agustus 2016 13.17digawé nalika mlebu log(?)0
commons.wikimedia.org28 April 2016 22.18digawé nalika mlebu log(?)126ipblock-exempt
co.wikipedia.org29 Agustus 2016 13.19digawé nalika mlebu log(?)1
co.wiktionary.org29 Agustus 2016 13.19digawé nalika mlebu log(?)0
crh.wikipedia.org29 Agustus 2016 13.20digawé nalika mlebu log(?)2
cr.wikipedia.org29 Agustus 2016 13.19digawé nalika mlebu log(?)5
csb.wikipedia.org29 Agustus 2016 13.24digawé nalika mlebu log(?)0
csb.wiktionary.org29 Agustus 2016 13.24digawé nalika mlebu log(?)2
cs.wikipedia.org29 Agustus 2016 13.20digawé nalika mlebu log(?)1
cs.wikibooks.org29 Agustus 2016 13.21digawé nalika mlebu log(?)2
cs.wikinews.org29 Agustus 2016 13.21digawé nalika mlebu log(?)0
cs.wikiquote.org29 Agustus 2016 13.21digawé nalika mlebu log(?)1
cs.wikisource.org29 Agustus 2016 13.21digawé nalika mlebu log(?)0
cs.wikiversity.org29 Agustus 2016 13.21digawé nalika mlebu log(?)0
cs.wiktionary.org29 Agustus 2016 13.21digawé nalika mlebu log(?)0
cv.wikipedia.org29 Agustus 2016 13.24digawé nalika mlebu log(?)3
cv.wikibooks.org29 Agustus 2016 13.24digawé nalika mlebu log(?)0
cy.wikipedia.org29 Agustus 2016 13.24digawé nalika mlebu log(?)5
cy.wikibooks.org29 Agustus 2016 13.25digawé nalika mlebu log(?)2
cy.wikiquote.org29 Agustus 2016 13.25digawé nalika mlebu log(?)0
cy.wikisource.org29 Agustus 2016 13.25digawé nalika mlebu log(?)0
cy.wiktionary.org29 Agustus 2016 13.25digawé nalika mlebu log(?)0
da.wikipedia.org29 Agustus 2016 13.27digawé nalika mlebu log(?)9
da.wikibooks.org29 Agustus 2016 13.27digawé nalika mlebu log(?)1
da.wikiquote.org29 Agustus 2016 13.27digawé nalika mlebu log(?)0
da.wikisource.org29 Agustus 2016 13.27digawé nalika mlebu log(?)0
da.wiktionary.org29 Agustus 2016 13.27digawé nalika mlebu log(?)1
de.wikipedia.org27 Mei 2016 11.10digawé nalika mlebu log(?)5
de.wikibooks.org29 Agustus 2016 13.28digawé nalika mlebu log(?)0
de.wikinews.org29 Agustus 2016 13.28digawé nalika mlebu log(?)0
de.wikiquote.org29 Agustus 2016 13.28digawé nalika mlebu log(?)0
de.wikisource.org29 Agustus 2016 13.28digawé nalika mlebu log(?)0
de.wikiversity.org29 Agustus 2016 13.28digawé nalika mlebu log(?)1
de.wikivoyage.org29 Agustus 2016 13.28digawé nalika mlebu log(?)3
de.wiktionary.org24 Agustus 2016 01.45digawé nalika mlebu log(?)0
diq.wikipedia.org2 Juni 2016 23.14digawé nalika mlebu log(?)1
dsb.wikipedia.org29 Agustus 2016 13.30digawé nalika mlebu log(?)1
dty.wikipedia.org27 Agustus 2017 03.33digawé nalika mlebu log(?)0
dv.wikipedia.org29 Agustus 2016 13.30digawé nalika mlebu log(?)1
dv.wiktionary.org29 Agustus 2016 13.30digawé nalika mlebu log(?)0
dz.wikipedia.org29 Agustus 2016 13.30digawé nalika mlebu log(?)2
ee.wikipedia.org29 Agustus 2016 13.30digawé nalika mlebu log(?)31
el.wikipedia.org29 Agustus 2016 13.31digawé nalika mlebu log(?)0
el.wikibooks.org29 Agustus 2016 13.31digawé nalika mlebu log(?)1
el.wikinews.org29 Agustus 2016 13.31digawé nalika mlebu log(?)0
el.wikiquote.org29 Agustus 2016 13.31digawé nalika mlebu log(?)0
el.wikisource.org29 Agustus 2016 13.31digawé nalika mlebu log(?)0
el.wikiversity.org29 Agustus 2016 13.31digawé nalika mlebu log(?)0
el.wikivoyage.org29 Agustus 2016 13.31digawé nalika mlebu log(?)1
el.wiktionary.org29 Agustus 2016 13.31digawé nalika mlebu log(?)0
eml.wikipedia.org29 Agustus 2016 13.33digawé nalika mlebu log(?)1
en.wikipedia.org27 April 2016 06.18digawé nalika mlebu log(?)84ipblock-exempt
en.wikibooks.org29 April 2016 04.19digawé nalika mlebu log(?)4
en.wikinews.org5 Mei 2016 13.08digawé nalika mlebu log(?)4
en.wikiquote.org24 Agustus 2016 01.48digawé nalika mlebu log(?)0
en.wikisource.org22 Mei 2016 06.41digawé nalika mlebu log(?)0
en.wikiversity.org4 Mei 2016 20.45digawé nalika mlebu log(?)0
en.wikivoyage.org22 Mei 2016 06.36digawé nalika mlebu log(?)1
en.wiktionary.org12 Juni 2016 07.25digawé nalika mlebu log(?)1
eo.wikipedia.org29 Agustus 2016 13.33digawé nalika mlebu log(?)2
eo.wikibooks.org29 Agustus 2016 13.33digawé nalika mlebu log(?)0
eo.wikinews.org29 Agustus 2016 13.33digawé nalika mlebu log(?)0
eo.wikiquote.org29 Agustus 2016 13.33digawé nalika mlebu log(?)0
eo.wikisource.org29 Agustus 2016 13.33digawé nalika mlebu log(?)0
eo.wiktionary.org29 Agustus 2016 13.33digawé nalika mlebu log(?)0
es.wikipedia.org6 Mei 2016 00.52digawé nalika mlebu log(?)3
es.wikibooks.org29 Agustus 2016 13.35digawé nalika mlebu log(?)0
es.wikinews.org29 Agustus 2016 13.35digawé nalika mlebu log(?)0
es.wikiquote.org23 November 2016 05.37digawé nalika mlebu log(?)0
es.wikisource.org29 Agustus 2016 13.35digawé nalika mlebu log(?)0
es.wikiversity.org29 Agustus 2016 13.35digawé nalika mlebu log(?)0
es.wikivoyage.org29 Agustus 2016 13.35digawé nalika mlebu log(?)0
es.wiktionary.org29 Agustus 2016 13.35digawé nalika mlebu log(?)0
et.wikipedia.org29 Agustus 2016 13.37digawé nalika mlebu log(?)5
et.wikibooks.org29 Agustus 2016 13.37digawé nalika mlebu log(?)0
et.wikiquote.org29 Agustus 2016 13.37digawé nalika mlebu log(?)2
et.wikisource.org29 Agustus 2016 13.37digawé nalika mlebu log(?)0
et.wiktionary.org29 Agustus 2016 13.37digawé nalika mlebu log(?)0
eu.wikipedia.org29 Agustus 2016 13.38digawé nalika mlebu log(?)1
eu.wikibooks.org29 Agustus 2016 13.38digawé nalika mlebu log(?)0
eu.wikiquote.org29 Agustus 2016 13.38digawé nalika mlebu log(?)0
eu.wiktionary.org29 Agustus 2016 13.38digawé nalika mlebu log(?)0
ext.wikipedia.org29 Agustus 2016 13.38digawé nalika mlebu log(?)2
fa.wikipedia.org29 Agustus 2016 13.39digawé nalika mlebu log(?)0
fa.wikibooks.org29 Agustus 2016 13.39digawé nalika mlebu log(?)0
fa.wikinews.org29 Agustus 2016 13.39digawé nalika mlebu log(?)0
fa.wikiquote.org29 Agustus 2016 13.39digawé nalika mlebu log(?)0
fa.wikisource.org29 Agustus 2016 13.39digawé nalika mlebu log(?)0
fa.wikivoyage.org29 Agustus 2016 13.39digawé nalika mlebu log(?)0
fa.wiktionary.org29 Agustus 2016 13.39digawé nalika mlebu log(?)1
ff.wikipedia.org29 Agustus 2016 13.39digawé nalika mlebu log(?)3
fiu-vro.wikipedia.org29 Agustus 2016 13.42digawé nalika mlebu log(?)0
fi.wikipedia.org29 Agustus 2016 13.40digawé nalika mlebu log(?)1
fi.wikibooks.org29 Agustus 2016 13.40digawé nalika mlebu log(?)0
fi.wikinews.org29 Agustus 2016 13.40digawé nalika mlebu log(?)0
fi.wikiquote.org29 Agustus 2016 13.40digawé nalika mlebu log(?)0
fi.wikisource.org29 Agustus 2016 13.40digawé nalika mlebu log(?)0
fi.wikiversity.org29 Agustus 2016 13.41digawé nalika mlebu log(?)0
fi.wiktionary.org29 Agustus 2016 13.40digawé nalika mlebu log(?)0
fo.wikipedia.org29 Agustus 2016 13.42digawé nalika mlebu log(?)1
fo.wikisource.org29 Agustus 2016 13.42digawé nalika mlebu log(?)0
fo.wiktionary.org29 Agustus 2016 13.42digawé nalika mlebu log(?)0
frp.wikipedia.org29 Agustus 2016 13.44digawé nalika mlebu log(?)4
frr.wikipedia.org29 Agustus 2016 13.44digawé nalika mlebu log(?)0
fr.wikipedia.org18 Mei 2016 03.24digawé nalika mlebu log(?)9
fr.wikibooks.org29 Agustus 2016 13.43digawé nalika mlebu log(?)1
fr.wikinews.org29 Agustus 2016 13.43digawé nalika mlebu log(?)0
fr.wikiquote.org29 Agustus 2016 13.44digawé nalika mlebu log(?)0
fr.wikisource.org29 Agustus 2016 13.44digawé nalika mlebu log(?)0
fr.wikiversity.org29 Agustus 2016 13.44digawé nalika mlebu log(?)0
fr.wikivoyage.org29 Agustus 2016 13.44digawé nalika mlebu log(?)0
fr.wiktionary.org29 Agustus 2016 13.43digawé nalika mlebu log(?)0
fur.wikipedia.org29 Agustus 2016 13.46digawé nalika mlebu log(?)13
fy.wikipedia.org29 Agustus 2016 13.46digawé nalika mlebu log(?)2
fy.wikibooks.org29 Agustus 2016 13.46digawé nalika mlebu log(?)0
fy.wiktionary.org29 Agustus 2016 13.46digawé nalika mlebu log(?)0
gag.wikipedia.org30 Agustus 2016 06.17digawé nalika mlebu log(?)0
gan.wikipedia.org19 September 2016 02.50digawé nalika mlebu log(?)0
ga.wikipedia.org30 Agustus 2016 06.17digawé nalika mlebu log(?)2
ga.wiktionary.org30 Agustus 2016 06.17digawé nalika mlebu log(?)0
gd.wikipedia.org30 Agustus 2016 06.17digawé nalika mlebu log(?)11
gd.wiktionary.org19 September 2016 02.54digawé nalika mlebu log(?)0
glk.wikipedia.org19 September 2016 02.56digawé nalika mlebu log(?)0
gl.wikipedia.org19 September 2016 02.54digawé nalika mlebu log(?)0
gl.wikibooks.org19 September 2016 02.55digawé nalika mlebu log(?)0
gl.wikiquote.org19 September 2016 02.55digawé nalika mlebu log(?)0
gl.wikisource.org19 September 2016 02.55digawé nalika mlebu log(?)0
gl.wiktionary.org19 September 2016 02.54digawé nalika mlebu log(?)0
gn.wikipedia.org19 September 2016 02.56digawé nalika mlebu log(?)3
gn.wiktionary.org19 September 2016 02.56digawé nalika mlebu log(?)0
gom.wikipedia.org19 September 2016 02.56digawé nalika mlebu log(?)0
got.wikipedia.org19 September 2016 02.56digawé nalika mlebu log(?)0
gu.wikipedia.org19 September 2016 02.57digawé nalika mlebu log(?)0
gu.wikiquote.org19 September 2016 02.57digawé nalika mlebu log(?)0
gu.wikisource.org19 September 2016 02.57digawé nalika mlebu log(?)0
gu.wiktionary.org19 September 2016 02.57digawé nalika mlebu log(?)0
gv.wikipedia.org19 September 2016 02.58digawé nalika mlebu log(?)10
gv.wiktionary.org19 September 2016 02.58digawé nalika mlebu log(?)0
hak.wikipedia.org19 September 2016 02.58digawé nalika mlebu log(?)0
ha.wikipedia.org19 September 2016 02.58digawé nalika mlebu log(?)0
ha.wiktionary.org19 September 2016 02.58digawé nalika mlebu log(?)0
haw.wikipedia.org19 September 2016 02.58digawé nalika mlebu log(?)19
he.wikipedia.org19 September 2016 02.58digawé nalika mlebu log(?)0
he.wikibooks.org19 September 2016 02.58digawé nalika mlebu log(?)0
he.wikinews.org19 September 2016 02.58digawé nalika mlebu log(?)0
he.wikiquote.org19 September 2016 02.58digawé nalika mlebu log(?)1
he.wikisource.org19 September 2016 02.59digawé nalika mlebu log(?)0
he.wikivoyage.org19 September 2016 02.59digawé nalika mlebu log(?)0
he.wiktionary.org19 September 2016 02.58digawé nalika mlebu log(?)0
hif.wikipedia.org19 September 2016 03.01digawé nalika mlebu log(?)3
hi.wikipedia.org4 Mei 2016 05.58digawé nalika mlebu log(?)4
hi.wikibooks.org19 September 2016 03.00digawé nalika mlebu log(?)1
hi.wikiquote.org19 September 2016 03.00digawé nalika mlebu log(?)0
hi.wiktionary.org19 September 2016 03.00digawé nalika mlebu log(?)0
hr.wikipedia.org19 September 2016 03.01digawé nalika mlebu log(?)0
hr.wikibooks.org19 September 2016 03.01digawé nalika mlebu log(?)0
hr.wikiquote.org19 September 2016 03.01digawé nalika mlebu log(?)0
hr.wikisource.org19 September 2016 03.01digawé nalika mlebu log(?)0
hr.wiktionary.org19 September 2016 03.01digawé nalika mlebu log(?)0
hsb.wikipedia.org19 September 2016 03.01digawé nalika mlebu log(?)20
ht.wikipedia.org19 September 2016 03.02digawé nalika mlebu log(?)4
hu.wikipedia.org19 September 2016 03.03digawé nalika mlebu log(?)0
hu.wikibooks.org19 September 2016 03.03digawé nalika mlebu log(?)2
hu.wikiquote.org19 September 2016 03.03digawé nalika mlebu log(?)0
hu.wikisource.org19 September 2016 03.03digawé nalika mlebu log(?)0
hu.wiktionary.org19 September 2016 03.03digawé nalika mlebu log(?)0
hy.wikipedia.org19 September 2016 03.03digawé nalika mlebu log(?)1
hy.wikibooks.org19 September 2016 03.43digawé nalika mlebu log(?)0
hy.wikiquote.org19 September 2016 03.43digawé nalika mlebu log(?)0
hy.wikisource.org3 Juni 2016 04.03digawé nalika mlebu log(?)0
ia.wikipedia.org25 Agustus 2016 15.35digawé nalika mlebu log(?)0
ia.wikibooks.org19 September 2016 03.45digawé nalika mlebu log(?)1
ia.wiktionary.org19 September 2016 03.45digawé nalika mlebu log(?)0
id.wikipedia.org27 April 2016 07.59digawé nalika mlebu log(?)7.135editor, rollbacker, sysop
id.wikibooks.org6 Mei 2016 06.35digawé nalika mlebu log(?)295
id.wikiquote.org24 Agustus 2016 01.44digawé nalika mlebu log(?)47
id.wikisource.org13 Mei 2016 14.39digawé nalika mlebu log(?)3
id.wiktionary.org25 Agustus 2016 05.00digawé nalika mlebu log(?)3
ig.wikipedia.org19 September 2016 03.49digawé nalika mlebu log(?)7
ik.wikipedia.org19 September 2016 03.50digawé nalika mlebu log(?)10
ilo.wikipedia.org22 Mei 2016 06.30digawé nalika mlebu log(?)0
incubator.wikimedia.org28 April 2016 22.18digawé nalika mlebu log(?)3
io.wikipedia.org19 September 2016 03.57digawé nalika mlebu log(?)2
io.wiktionary.org19 September 2016 03.57digawé nalika mlebu log(?)0
is.wikipedia.org25 Agustus 2016 15.33digawé nalika mlebu log(?)9
is.wikibooks.org19 September 2016 03.58digawé nalika mlebu log(?)1
is.wikiquote.org19 September 2016 03.58digawé nalika mlebu log(?)0
is.wikisource.org19 September 2016 03.58digawé nalika mlebu log(?)0
is.wiktionary.org19 September 2016 03.58digawé nalika mlebu log(?)0
it.wikipedia.org2 Juni 2016 08.29digawé nalika mlebu log(?)2
it.wikibooks.org19 September 2016 03.59digawé nalika mlebu log(?)0
it.wikinews.org19 September 2016 03.59digawé nalika mlebu log(?)0
it.wikiquote.org19 September 2016 04.00digawé nalika mlebu log(?)0
it.wikisource.org19 September 2016 04.00digawé nalika mlebu log(?)0
it.wikiversity.org19 September 2016 04.00digawé nalika mlebu log(?)0
it.wikivoyage.org19 September 2016 04.00digawé nalika mlebu log(?)0
it.wiktionary.org19 September 2016 03.59digawé nalika mlebu log(?)0
iu.wikipedia.org19 September 2016 04.15digawé nalika mlebu log(?)2
iu.wiktionary.org19 September 2016 04.15digawé nalika mlebu log(?)0
jam.wikipedia.org30 Mei 2016 01.57digawé nalika mlebu log(?)0
ja.wikipedia.org19 September 2016 04.16digawé nalika mlebu log(?)1
ja.wikibooks.org19 September 2016 04.16digawé nalika mlebu log(?)4
ja.wikinews.org19 September 2016 04.16digawé nalika mlebu log(?)0
ja.wikiquote.org19 September 2016 04.16digawé nalika mlebu log(?)0
ja.wikisource.org19 September 2016 04.16digawé nalika mlebu log(?)0
ja.wikiversity.org19 September 2016 04.16digawé nalika mlebu log(?)0
ja.wiktionary.org19 September 2016 04.16digawé nalika mlebu log(?)0
jbo.wikipedia.org19 September 2016 04.17digawé nalika mlebu log(?)0
jbo.wiktionary.org25 Agustus 2016 15.35digawé nalika mlebu log(?)0
jv.wikipedia.org28 April 2016 06.02digawé nalika mlebu log(?)2.475
jv.wiktionary.org20 September 2016 04.33digawé nalika mlebu log(?)1
kaa.wikipedia.org20 September 2016 04.34digawé nalika mlebu log(?)2
kab.wikipedia.org20 September 2016 04.34digawé nalika mlebu log(?)10
ka.wikipedia.org19 September 2016 04.17digawé nalika mlebu log(?)0
ka.wikibooks.org19 September 2016 04.18digawé nalika mlebu log(?)0
ka.wikiquote.org19 September 2016 04.18digawé nalika mlebu log(?)0
ka.wiktionary.org19 September 2016 04.17digawé nalika mlebu log(?)0
kbd.wikipedia.org20 September 2016 04.34digawé nalika mlebu log(?)2
kg.wikipedia.org20 September 2016 04.34digawé nalika mlebu log(?)0
ki.wikipedia.org20 September 2016 04.35digawé nalika mlebu log(?)0
kk.wikipedia.org20 September 2016 04.35digawé nalika mlebu log(?)1
kk.wikibooks.org20 September 2016 04.35digawé nalika mlebu log(?)0
kk.wiktionary.org20 September 2016 04.35digawé nalika mlebu log(?)0
kl.wikipedia.org20 September 2016 04.35digawé nalika mlebu log(?)6
kl.wiktionary.org20 September 2016 04.35digawé nalika mlebu log(?)0
km.wikipedia.org20 September 2016 04.36digawé nalika mlebu log(?)1
km.wikibooks.org20 September 2016 04.36digawé nalika mlebu log(?)0
km.wiktionary.org20 September 2016 04.36digawé nalika mlebu log(?)0
kn.wikipedia.org20 September 2016 04.36digawé nalika mlebu log(?)0
kn.wikiquote.org20 September 2016 04.37digawé nalika mlebu log(?)1
kn.wikisource.org20 September 2016 04.37digawé nalika mlebu log(?)0
kn.wiktionary.org20 September 2016 04.36digawé nalika mlebu log(?)0
koi.wikipedia.org20 September 2016 04.39digawé nalika mlebu log(?)2
ko.wikipedia.org25 Agustus 2016 14.13digawé nalika mlebu log(?)5
ko.wikibooks.org20 September 2016 04.38digawé nalika mlebu log(?)2
ko.wikinews.org20 September 2016 04.38digawé nalika mlebu log(?)0
ko.wikiquote.org20 September 2016 04.38digawé nalika mlebu log(?)0
ko.wikisource.org20 September 2016 04.38digawé nalika mlebu log(?)0
ko.wikiversity.org20 September 2016 04.38digawé nalika mlebu log(?)0
ko.wiktionary.org20 September 2016 04.38digawé nalika mlebu log(?)0
krc.wikipedia.org20 September 2016 04.39digawé nalika mlebu log(?)5
ksh.wikipedia.org20 September 2016 04.41digawé nalika mlebu log(?)2
ks.wikipedia.org20 September 2016 04.39digawé nalika mlebu log(?)1
ks.wiktionary.org20 September 2016 04.39digawé nalika mlebu log(?)0
ku.wikipedia.org20 September 2016 04.41digawé nalika mlebu log(?)3
ku.wikibooks.org20 September 2016 04.41digawé nalika mlebu log(?)0
ku.wikiquote.org20 September 2016 04.41digawé nalika mlebu log(?)0
ku.wiktionary.org20 September 2016 04.41digawé nalika mlebu log(?)0
kv.wikipedia.org20 September 2016 04.41digawé nalika mlebu log(?)2
kw.wikipedia.org20 September 2016 04.41digawé nalika mlebu log(?)7
kw.wiktionary.org20 September 2016 04.41digawé nalika mlebu log(?)0
ky.wikipedia.org20 September 2016 04.42digawé nalika mlebu log(?)12
ky.wikibooks.org20 September 2016 04.42digawé nalika mlebu log(?)0
ky.wikiquote.org20 September 2016 04.42digawé nalika mlebu log(?)0
ky.wiktionary.org20 September 2016 04.42digawé nalika mlebu log(?)0
lad.wikipedia.org20 September 2016 04.44digawé nalika mlebu log(?)1
la.wikipedia.org23 Juni 2018 02.41digawé nalika mlebu log(?)0
la.wikibooks.org20 September 2016 04.43digawé nalika mlebu log(?)0
la.wikiquote.org20 September 2016 04.43digawé nalika mlebu log(?)0
la.wikisource.org20 September 2016 04.44digawé nalika mlebu log(?)0
la.wiktionary.org2 Juni 2016 08.29digawé nalika mlebu log(?)0
lbe.wikipedia.org20 September 2016 04.44digawé nalika mlebu log(?)0
lb.wikipedia.org20 September 2016 04.44digawé nalika mlebu log(?)0
lb.wiktionary.org20 September 2016 04.44digawé nalika mlebu log(?)0
lez.wikipedia.org20 September 2016 04.44digawé nalika mlebu log(?)0
lg.wikipedia.org20 September 2016 04.45digawé nalika mlebu log(?)0
lij.wikipedia.org20 September 2016 04.57digawé nalika mlebu log(?)7
li.wikipedia.org20 September 2016 04.46digawé nalika mlebu log(?)1
li.wikibooks.org20 September 2016 04.46digawé nalika mlebu log(?)0
li.wikisource.org20 September 2016 04.57digawé nalika mlebu log(?)0
li.wiktionary.org20 September 2016 04.46digawé nalika mlebu log(?)0
lmo.wikipedia.org20 September 2016 04.57digawé nalika mlebu log(?)0
ln.wikipedia.org20 September 2016 04.57digawé nalika mlebu log(?)0
ln.wiktionary.org20 September 2016 04.57digawé nalika mlebu log(?)0
login.wikimedia.org27 April 2016 06.06digawé nalika mlebu log(?)0
lo.wikipedia.org20 September 2016 04.57digawé nalika mlebu log(?)5
lo.wiktionary.org20 September 2016 04.57digawé nalika mlebu log(?)7
lrc.wikipedia.org20 September 2016 04.58digawé nalika mlebu log(?)0
ltg.wikipedia.org21 September 2016 03.41digawé nalika mlebu log(?)3
lt.wikipedia.org20 September 2016 05.00digawé nalika mlebu log(?)3
lt.wikibooks.org20 September 2016 05.00digawé nalika mlebu log(?)1
lt.wikiquote.org20 September 2016 05.00digawé nalika mlebu log(?)0
lt.wikisource.org20 September 2016 05.01digawé nalika mlebu log(?)0
lt.wiktionary.org20 September 2016 05.00digawé nalika mlebu log(?)0
lv.wikipedia.org21 September 2016 03.41digawé nalika mlebu log(?)1
lv.wiktionary.org21 September 2016 03.41digawé nalika mlebu log(?)0
mai.wikipedia.org21 September 2016 03.41digawé nalika mlebu log(?)0
map-bms.wikipedia.org27 April 2016 06.06akun anyar(?)1.326ipblock-exempt
mdf.wikipedia.org21 September 2016 03.40digawé nalika mlebu log(?)3
www.mediawiki.org27 April 2016 06.06digawé nalika mlebu log(?)195
meta.wikimedia.org27 April 2016 06.06digawé nalika mlebu log(?)757global-renamer
mg.wikipedia.org21 September 2016 03.39digawé nalika mlebu log(?)11
mg.wikibooks.org21 September 2016 03.40digawé nalika mlebu log(?)0
mg.wiktionary.org21 September 2016 03.39digawé nalika mlebu log(?)0
mhr.wikipedia.org21 September 2016 03.35digawé nalika mlebu log(?)1
min.wikipedia.org5 Mei 2016 13.18digawé nalika mlebu log(?)10
mi.wikipedia.org25 Agustus 2016 14.14digawé nalika mlebu log(?)6
mi.wiktionary.org25 Agustus 2016 14.14digawé nalika mlebu log(?)0
mk.wikipedia.org21 September 2016 03.33digawé nalika mlebu log(?)2
mk.wikibooks.org21 September 2016 03.33digawé nalika mlebu log(?)5
mk.wikisource.org21 September 2016 03.34digawé nalika mlebu log(?)0
mk.wiktionary.org21 September 2016 03.33digawé nalika mlebu log(?)0
ml.wikipedia.org21 September 2016 03.29digawé nalika mlebu log(?)3
ml.wikibooks.org21 September 2016 03.29digawé nalika mlebu log(?)0
ml.wikiquote.org21 September 2016 03.33digawé nalika mlebu log(?)0
ml.wikisource.org21 September 2016 03.33digawé nalika mlebu log(?)0
ml.wiktionary.org21 September 2016 03.29digawé nalika mlebu log(?)0
mn.wikipedia.org21 September 2016 03.28digawé nalika mlebu log(?)2
mn.wiktionary.org21 September 2016 03.29digawé nalika mlebu log(?)0
mrj.wikipedia.org21 September 2016 03.25digawé nalika mlebu log(?)0
mr.wikipedia.org21 September 2016 03.25digawé nalika mlebu log(?)1
mr.wikibooks.org21 September 2016 03.25digawé nalika mlebu log(?)0
mr.wikiquote.org21 September 2016 03.25digawé nalika mlebu log(?)0
mr.wikisource.org21 September 2016 03.25digawé nalika mlebu log(?)0
mr.wiktionary.org21 September 2016 03.25digawé nalika mlebu log(?)0
ms.wikipedia.org7 Mei 2016 10.33digawé nalika mlebu log(?)217
ms.wikibooks.org24 Agustus 2016 01.42digawé nalika mlebu log(?)3
ms.wiktionary.org24 Agustus 2016 01.41digawé nalika mlebu log(?)0
mt.wikipedia.org20 September 2016 11.29digawé nalika mlebu log(?)6
mt.wiktionary.org20 September 2016 11.29digawé nalika mlebu log(?)0
mwl.wikipedia.org20 September 2016 11.28digawé nalika mlebu log(?)1
myv.wikipedia.org20 September 2016 11.28digawé nalika mlebu log(?)0
my.wikipedia.org25 Agustus 2016 14.06digawé nalika mlebu log(?)0
my.wiktionary.org20 September 2016 11.28digawé nalika mlebu log(?)0
mzn.wikipedia.org20 September 2016 11.28digawé nalika mlebu log(?)0
nah.wikipedia.org20 September 2016 11.18digawé nalika mlebu log(?)3
nah.wiktionary.org20 September 2016 11.18digawé nalika mlebu log(?)0
nap.wikipedia.org20 September 2016 11.18digawé nalika mlebu log(?)0
na.wikipedia.org20 September 2016 11.24digawé nalika mlebu log(?)0
na.wiktionary.org20 September 2016 11.24digawé nalika mlebu log(?)0
nds.wikipedia.org25 Agustus 2016 15.33digawé nalika mlebu log(?)0
nds.wiktionary.org20 September 2016 11.17digawé nalika mlebu log(?)0
ne.wikipedia.org7 Mei 2016 02.43digawé nalika mlebu log(?)5
ne.wikibooks.org20 September 2016 07.00digawé nalika mlebu log(?)0
ne.wiktionary.org20 September 2016 07.00digawé nalika mlebu log(?)0
new.wikipedia.org20 September 2016 07.00digawé nalika mlebu log(?)1
nl.wikipedia.org24 Agustus 2016 01.41digawé nalika mlebu log(?)1
nl.wikibooks.org20 September 2016 06.58digawé nalika mlebu log(?)0
nl.wikiquote.org20 September 2016 06.59digawé nalika mlebu log(?)0
nl.wikisource.org20 September 2016 06.59digawé nalika mlebu log(?)0
nl.wikivoyage.org20 September 2016 06.59digawé nalika mlebu log(?)0
nl.wiktionary.org20 September 2016 06.58digawé nalika mlebu log(?)0
nn.wikipedia.org20 September 2016 06.48digawé nalika mlebu log(?)0
nn.wikiquote.org20 September 2016 06.49digawé nalika mlebu log(?)0
nn.wiktionary.org25 Agustus 2016 15.33digawé nalika mlebu log(?)0
nov.wikipedia.org20 September 2016 06.46digawé nalika mlebu log(?)0
no.wikipedia.org1 Mei 2016 07.03digawé nalika mlebu log(?)0
no.wikinews.org20 September 2016 06.45digawé nalika mlebu log(?)0
no.wikiquote.org20 September 2016 06.46digawé nalika mlebu log(?)0
no.wikisource.org20 September 2016 06.46digawé nalika mlebu log(?)0
no.wiktionary.org20 September 2016 06.45digawé nalika mlebu log(?)0
nrm.wikipedia.org20 September 2016 06.46digawé nalika mlebu log(?)0
nso.wikipedia.org20 September 2016 06.47digawé nalika mlebu log(?)0
nv.wikipedia.org25 Agustus 2016 14.30digawé nalika mlebu log(?)0
nyc.wikimedia.org4 Oktober 2018 15.38digawé nalika mlebu log(?)0
ny.wikipedia.org25 Agustus 2016 15.35digawé nalika mlebu log(?)0
oc.wikipedia.org20 September 2016 06.44digawé nalika mlebu log(?)2
oc.wikibooks.org20 September 2016 06.44digawé nalika mlebu log(?)0
oc.wiktionary.org20 September 2016 06.44digawé nalika mlebu log(?)0
om.wikipedia.org20 September 2016 06.43digawé nalika mlebu log(?)0
om.wiktionary.org20 September 2016 06.44digawé nalika mlebu log(?)0
or.wikipedia.org20 September 2016 06.34digawé nalika mlebu log(?)0
or.wikisource.org20 September 2016 06.34digawé nalika mlebu log(?)0
or.wiktionary.org20 September 2016 06.34digawé nalika mlebu log(?)0
os.wikipedia.org20 September 2016 06.34digawé nalika mlebu log(?)2
outreach.wikimedia.org29 April 2016 06.22digawé nalika mlebu log(?)2
pag.wikipedia.org20 September 2016 06.32digawé nalika mlebu log(?)10
pam.wikipedia.org20 September 2016 06.32digawé nalika mlebu log(?)11
pap.wikipedia.org20 September 2016 06.32digawé nalika mlebu log(?)0
pa.wikipedia.org20 September 2016 06.33digawé nalika mlebu log(?)0
pa.wikibooks.org20 September 2016 06.33digawé nalika mlebu log(?)0
pa.wiktionary.org20 September 2016 06.33digawé nalika mlebu log(?)0
pcd.wikipedia.org20 September 2016 06.32digawé nalika mlebu log(?)0
pdc.wikipedia.org20 September 2016 06.32digawé nalika mlebu log(?)0
pfl.wikipedia.org24 Agustus 2016 01.40digawé nalika mlebu log(?)0
pih.wikipedia.org20 September 2016 06.31digawé nalika mlebu log(?)0
pi.wikipedia.org20 September 2016 06.31digawé nalika mlebu log(?)0
pl.wikipedia.org30 Mei 2016 01.49digawé nalika mlebu log(?)0
pl.wikibooks.org20 September 2016 06.30digawé nalika mlebu log(?)0
pl.wikinews.org20 September 2016 06.30digawé nalika mlebu log(?)0
pl.wikiquote.org20 September 2016 06.30digawé nalika mlebu log(?)0
pl.wikisource.org20 September 2016 06.30digawé nalika mlebu log(?)0
pl.wiktionary.org20 September 2016 06.30digawé nalika mlebu log(?)0
pms.wikipedia.org20 September 2016 06.30digawé nalika mlebu log(?)0
pnb.wikipedia.org20 September 2016 06.30digawé nalika mlebu log(?)2
pnb.wiktionary.org20 September 2016 06.30digawé nalika mlebu log(?)0
pnt.wikipedia.org20 September 2016 06.29digawé nalika mlebu log(?)0
ps.wikipedia.org20 September 2016 06.29digawé nalika mlebu log(?)1
ps.wiktionary.org20 September 2016 06.27digawé nalika mlebu log(?)0
pt.wikipedia.org25 Agustus 2016 14.07digawé nalika mlebu log(?)1
pt.wikibooks.org20 September 2016 06.27digawé nalika mlebu log(?)0
pt.wikinews.org20 September 2016 06.27digawé nalika mlebu log(?)0
pt.wikiquote.org20 September 2016 06.27digawé nalika mlebu log(?)0
pt.wikiversity.org20 September 2016 06.27digawé nalika mlebu log(?)0
pt.wikivoyage.org20 September 2016 06.27digawé nalika mlebu log(?)0
pt.wiktionary.org20 September 2016 06.27digawé nalika mlebu log(?)0
qu.wikipedia.org20 September 2016 06.26digawé nalika mlebu log(?)3
qu.wiktionary.org20 September 2016 06.26digawé nalika mlebu log(?)0
rm.wikipedia.org20 September 2016 06.25digawé nalika mlebu log(?)0
rmy.wikipedia.org20 September 2016 06.25digawé nalika mlebu log(?)0
rn.wikipedia.org20 September 2016 06.17digawé nalika mlebu log(?)0
roa-rup.wikipedia.org20 September 2016 06.16digawé nalika mlebu log(?)0
roa-rup.wiktionary.org20 September 2016 06.16digawé nalika mlebu log(?)0
roa-tara.wikipedia.org20 September 2016 06.16digawé nalika mlebu log(?)0
ro.wikipedia.org25 Agustus 2016 14.07digawé nalika mlebu log(?)0
ro.wikibooks.org20 September 2016 06.17digawé nalika mlebu log(?)3
ro.wikinews.org20 September 2016 06.17digawé nalika mlebu log(?)0
ro.wikiquote.org20 September 2016 06.17digawé nalika mlebu log(?)3
ro.wikisource.org20 September 2016 06.17digawé nalika mlebu log(?)0
ro.wikivoyage.org20 September 2016 06.17digawé nalika mlebu log(?)0
ro.wiktionary.org20 September 2016 06.17digawé nalika mlebu log(?)0
rue.wikipedia.org20 September 2016 06.10digawé nalika mlebu log(?)3
ru.wikipedia.org25 Agustus 2016 14.07digawé nalika mlebu log(?)0
ru.wikibooks.org20 September 2016 06.11digawé nalika mlebu log(?)0
ru.wikinews.org20 September 2016 06.11digawé nalika mlebu log(?)0
ru.wikiquote.org20 September 2016 06.11digawé nalika mlebu log(?)0
ru.wikisource.org20 September 2016 06.11digawé nalika mlebu log(?)0
ru.wikiversity.org20 September 2016 06.11digawé nalika mlebu log(?)0
ru.wiktionary.org20 September 2016 06.11digawé nalika mlebu log(?)0
rw.wikipedia.org20 September 2016 06.10digawé nalika mlebu log(?)17
rw.wiktionary.org20 September 2016 06.10digawé nalika mlebu log(?)0
sah.wikipedia.org25 Agustus 2016 15.34digawé nalika mlebu log(?)0
sah.wikisource.org20 September 2016 06.08digawé nalika mlebu log(?)0
sa.wikipedia.org25 Agustus 2016 14.08digawé nalika mlebu log(?)0
sa.wikibooks.org20 September 2016 06.08digawé nalika mlebu log(?)0
sa.wikiquote.org20 September 2016 06.08digawé nalika mlebu log(?)0
sa.wikisource.org20 September 2016 06.08digawé nalika mlebu log(?)0
sa.wiktionary.org20 September 2016 06.09digawé nalika mlebu log(?)0
scn.wikipedia.org20 September 2016 06.06digawé nalika mlebu log(?)11
scn.wiktionary.org20 September 2016 06.06digawé nalika mlebu log(?)0
sco.wikipedia.org25 Agustus 2016 14.08digawé nalika mlebu log(?)8
sc.wikipedia.org20 September 2016 11.13digawé nalika mlebu log(?)10
sd.wikipedia.org20 September 2016 06.00digawé nalika mlebu log(?)0
sd.wiktionary.org20 September 2016 06.00digawé nalika mlebu log(?)0
se.wikipedia.org20 September 2016 06.00digawé nalika mlebu log(?)0
sg.wikipedia.org20 September 2016 04.21digawé nalika mlebu log(?)0
sg.wiktionary.org20 September 2016 05.58digawé nalika mlebu log(?)0
sh.wikipedia.org20 September 2016 04.21digawé nalika mlebu log(?)3
sh.wiktionary.org20 September 2016 04.21digawé nalika mlebu log(?)0
simple.wikipedia.org30 April 2016 09.39digawé nalika mlebu log(?)82
simple.wiktionary.org20 September 2016 04.18digawé nalika mlebu log(?)0
si.wikipedia.org20 September 2016 04.21digawé nalika mlebu log(?)0
si.wiktionary.org20 September 2016 04.21digawé nalika mlebu log(?)0
sk.wikipedia.org20 September 2016 04.17digawé nalika mlebu log(?)0
sk.wikibooks.org20 September 2016 04.18digawé nalika mlebu log(?)0
sk.wikisource.org20 September 2016 04.18digawé nalika mlebu log(?)0
sk.wiktionary.org20 September 2016 04.17digawé nalika mlebu log(?)0
sl.wikipedia.org20 September 2016 04.16digawé nalika mlebu log(?)1
sl.wikibooks.org20 September 2016 04.16digawé nalika mlebu log(?)0
sl.wikiquote.org20 September 2016 04.16digawé nalika mlebu log(?)0
sl.wikisource.org20 September 2016 04.16digawé nalika mlebu log(?)0
sl.wikiversity.org20 September 2016 04.16digawé nalika mlebu log(?)0
sl.wiktionary.org20 September 2016 04.16digawé nalika mlebu log(?)0
sm.wikipedia.org20 September 2016 04.11digawé nalika mlebu log(?)6
sm.wiktionary.org20 September 2016 04.11digawé nalika mlebu log(?)0
sn.wikipedia.org20 September 2016 04.11digawé nalika mlebu log(?)6
wikisource.org22 Mei 2016 06.46digawé nalika mlebu log(?)0
so.wikipedia.org20 September 2016 04.10digawé nalika mlebu log(?)3
so.wiktionary.org20 September 2016 04.10digawé nalika mlebu log(?)0
species.wikimedia.org29 April 2016 04.10digawé nalika mlebu log(?)0
sq.wikipedia.org20 September 2016 04.09digawé nalika mlebu log(?)0
sq.wikibooks.org20 September 2016 04.09digawé nalika mlebu log(?)0
sq.wikinews.org20 September 2016 04.09digawé nalika mlebu log(?)0
sq.wikiquote.org20 September 2016 04.09digawé nalika mlebu log(?)1
sq.wiktionary.org25 Agustus 2016 15.33digawé nalika mlebu log(?)0
srn.wikipedia.org20 September 2016 04.05digawé nalika mlebu log(?)1
sr.wikipedia.org20 September 2016 04.07digawé nalika mlebu log(?)0
sr.wikibooks.org20 September 2016 04.07digawé nalika mlebu log(?)0
sr.wikinews.org20 September 2016 04.07digawé nalika mlebu log(?)0
sr.wikiquote.org20 September 2016 04.07digawé nalika mlebu log(?)1
sr.wikisource.org20 September 2016 04.07digawé nalika mlebu log(?)0
sr.wiktionary.org20 September 2016 04.07digawé nalika mlebu log(?)0
ss.wikipedia.org20 September 2016 04.05digawé nalika mlebu log(?)4
ss.wiktionary.org20 September 2016 04.05digawé nalika mlebu log(?)0
stq.wikipedia.org20 September 2016 04.04digawé nalika mlebu log(?)2
st.wikipedia.org20 September 2016 04.05digawé nalika mlebu log(?)5
st.wiktionary.org20 September 2016 04.05digawé nalika mlebu log(?)0
su.wikipedia.org30 Mei 2016 09.12digawé nalika mlebu log(?)14
su.wikiquote.org25 Agustus 2016 14.09digawé nalika mlebu log(?)1
su.wiktionary.org25 Agustus 2016 14.08digawé nalika mlebu log(?)1
sv.wikipedia.org25 Agustus 2016 14.09digawé nalika mlebu log(?)6
sv.wikibooks.org20 September 2016 04.01digawé nalika mlebu log(?)1
sv.wikinews.org20 September 2016 04.01digawé nalika mlebu log(?)0
sv.wikiquote.org20 September 2016 04.01digawé nalika mlebu log(?)0
sv.wikisource.org20 September 2016 04.03digawé nalika mlebu log(?)0
sv.wikiversity.org20 September 2016 04.03digawé nalika mlebu log(?)10
sv.wikivoyage.org20 September 2016 04.03digawé nalika mlebu log(?)0
sv.wiktionary.org20 September 2016 04.01digawé nalika mlebu log(?)0
sw.wikipedia.org20 September 2016 04.01digawé nalika mlebu log(?)6
sw.wiktionary.org20 September 2016 04.01digawé nalika mlebu log(?)0
szl.wikipedia.org20 September 2016 04.00digawé nalika mlebu log(?)3
ta.wikipedia.org20 September 2016 03.58digawé nalika mlebu log(?)0
ta.wikibooks.org20 September 2016 03.58digawé nalika mlebu log(?)0
ta.wikinews.org20 September 2016 03.58digawé nalika mlebu log(?)0
ta.wikiquote.org20 September 2016 03.58digawé nalika mlebu log(?)0
ta.wikisource.org20 September 2016 03.58digawé nalika mlebu log(?)0
ta.wiktionary.org20 September 2016 03.58digawé nalika mlebu log(?)0
tcy.wikipedia.org29 Agustus 2016 13.48digawé nalika mlebu log(?)0
test2.wikipedia.org5 Mei 2016 13.19digawé nalika mlebu log(?)271autoreview, bureaucrat, editor, reviewer, sysop
test.wikipedia.org28 April 2016 05.15digawé nalika mlebu log(?)282bureaucrat, centralnoticeadmin, sysop, translationadmin
test.wikidata.org12 Juni 2016 07.25digawé nalika mlebu log(?)44bureaucrat, sysop, translationadmin
tet.wikipedia.org24 Agustus 2016 01.40digawé nalika mlebu log(?)2
te.wikipedia.org20 September 2016 03.57digawé nalika mlebu log(?)2
te.wikibooks.org20 September 2016 03.57digawé nalika mlebu log(?)1
te.wikiquote.org20 September 2016 03.57digawé nalika mlebu log(?)0
te.wikisource.org20 September 2016 03.57digawé nalika mlebu log(?)0
te.wiktionary.org20 September 2016 03.57digawé nalika mlebu log(?)0
tg.wikipedia.org20 September 2016 03.54digawé nalika mlebu log(?)6
tg.wikibooks.org20 September 2016 03.54digawé nalika mlebu log(?)0
tg.wiktionary.org20 September 2016 03.54digawé nalika mlebu log(?)0
th.wikipedia.org25 Agustus 2016 14.10digawé nalika mlebu log(?)4
th.wikibooks.org20 September 2016 03.53digawé nalika mlebu log(?)0
th.wikiquote.org20 September 2016 03.53digawé nalika mlebu log(?)0
th.wikisource.org20 September 2016 03.53digawé nalika mlebu log(?)0
th.wiktionary.org20 September 2016 03.53digawé nalika mlebu log(?)0
ti.wikipedia.org20 September 2016 03.53digawé nalika mlebu log(?)3
ti.wiktionary.org20 September 2016 03.53digawé nalika mlebu log(?)0
tk.wikipedia.org25 Agustus 2016 14.10digawé nalika mlebu log(?)5
tk.wiktionary.org20 September 2016 03.51digawé nalika mlebu log(?)0
tl.wikipedia.org25 Agustus 2016 14.10digawé nalika mlebu log(?)3
tl.wikibooks.org20 September 2016 03.50digawé nalika mlebu log(?)0
tl.wiktionary.org20 September 2016 03.50digawé nalika mlebu log(?)0
tn.wikipedia.org20 September 2016 03.49digawé nalika mlebu log(?)28
tn.wiktionary.org20 September 2016 03.49digawé nalika mlebu log(?)0
to.wikipedia.org20 September 2016 03.47digawé nalika mlebu log(?)3
tpi.wikipedia.org20 September 2016 03.49digawé nalika mlebu log(?)4
tpi.wiktionary.org20 September 2016 03.49digawé nalika mlebu log(?)0
tr.wikipedia.org20 September 2016 03.47digawé nalika mlebu log(?)0
tr.wikibooks.org20 September 2016 03.47digawé nalika mlebu log(?)2
tr.wikinews.org20 September 2016 03.47digawé nalika mlebu log(?)0
tr.wikiquote.org20 September 2016 03.47digawé nalika mlebu log(?)0
tr.wikisource.org20 September 2016 03.47digawé nalika mlebu log(?)0
tr.wiktionary.org20 September 2016 03.47digawé nalika mlebu log(?)0
ts.wikipedia.org20 September 2016 03.45digawé nalika mlebu log(?)7
ts.wiktionary.org20 September 2016 03.45digawé nalika mlebu log(?)2
tt.wikipedia.org20 September 2016 03.45digawé nalika mlebu log(?)1
tt.wikibooks.org20 September 2016 03.45digawé nalika mlebu log(?)0
tt.wiktionary.org20 September 2016 03.45digawé nalika mlebu log(?)1
tum.wikipedia.org20 September 2016 03.44digawé nalika mlebu log(?)14
tw.wikipedia.org20 September 2016 03.42digawé nalika mlebu log(?)5
tyv.wikipedia.org20 September 2016 03.42digawé nalika mlebu log(?)1
ty.wikipedia.org20 September 2016 03.42digawé nalika mlebu log(?)6
udm.wikipedia.org20 September 2016 03.42digawé nalika mlebu log(?)2
ug.wikipedia.org20 September 2016 03.41digawé nalika mlebu log(?)4
ug.wiktionary.org20 September 2016 03.41digawé nalika mlebu log(?)0
uk.wikipedia.org25 Agustus 2016 14.16digawé nalika mlebu log(?)1
uk.wikibooks.org20 September 2016 03.40digawé nalika mlebu log(?)0
uk.wikinews.org20 September 2016 03.40digawé nalika mlebu log(?)0
uk.wikiquote.org20 September 2016 03.40digawé nalika mlebu log(?)0
uk.wikisource.org20 September 2016 03.40digawé nalika mlebu log(?)2
uk.wikivoyage.org20 September 2016 03.40digawé nalika mlebu log(?)0
uk.wiktionary.org20 September 2016 03.39digawé nalika mlebu log(?)1
ur.wikipedia.org20 September 2016 03.38digawé nalika mlebu log(?)7
ur.wikibooks.org20 September 2016 03.38digawé nalika mlebu log(?)1
ur.wikiquote.org20 September 2016 03.38digawé nalika mlebu log(?)1
ur.wiktionary.org20 September 2016 03.38digawé nalika mlebu log(?)0
uz.wikipedia.org20 September 2016 03.36digawé nalika mlebu log(?)3
uz.wikiquote.org20 September 2016 03.37digawé nalika mlebu log(?)0
uz.wiktionary.org20 September 2016 03.36digawé nalika mlebu log(?)0
vec.wikipedia.org20 September 2016 03.34digawé nalika mlebu log(?)5
vec.wikisource.org20 September 2016 03.35digawé nalika mlebu log(?)0
vec.wiktionary.org20 September 2016 03.35digawé nalika mlebu log(?)0
vep.wikipedia.org7 September 2016 01.48digawé nalika mlebu log(?)0
ve.wikipedia.org20 September 2016 03.36digawé nalika mlebu log(?)10
vi.wikipedia.org24 Agustus 2016 01.39digawé nalika mlebu log(?)5
vi.wikiquote.org20 September 2016 03.34digawé nalika mlebu log(?)3
vi.wikisource.org20 September 2016 03.34digawé nalika mlebu log(?)0
vi.wikivoyage.org20 September 2016 03.34digawé nalika mlebu log(?)1
vi.wiktionary.org20 September 2016 03.34digawé nalika mlebu log(?)0
vls.wikipedia.org20 September 2016 03.33digawé nalika mlebu log(?)1
vo.wikipedia.org19 September 2016 09.20digawé nalika mlebu log(?)4
vo.wiktionary.org19 September 2016 09.20digawé nalika mlebu log(?)1
war.wikipedia.org19 September 2016 09.13digawé nalika mlebu log(?)11
wa.wikipedia.org19 September 2016 09.13digawé nalika mlebu log(?)3
wa.wiktionary.org19 September 2016 09.13digawé nalika mlebu log(?)2
www.wikidata.org28 April 2016 13.24digawé nalika mlebu log(?)293
wikimania2015.wikimedia.org15 Mei 2016 11.51digawé nalika mlebu log(?)0
wikimania2017.wikimedia.org24 Agustus 2016 01.47digawé nalika mlebu log(?)1
wikimania2018.wikimedia.org28 Januari 2018 00.08digawé nalika mlebu log(?)0
wikimania.wikimedia.org13 Mei 2019 05.05digawé nalika mlebu log(?)0
wo.wikipedia.org19 September 2016 09.12digawé nalika mlebu log(?)6
wo.wikiquote.org19 September 2016 09.12digawé nalika mlebu log(?)1
wo.wiktionary.org19 September 2016 09.12digawé nalika mlebu log(?)7
wuu.wikipedia.org25 Agustus 2016 14.16digawé nalika mlebu log(?)0
xal.wikipedia.org19 September 2016 05.59digawé nalika mlebu log(?)2
xh.wikipedia.org19 September 2016 04.28digawé nalika mlebu log(?)4
xmf.wikipedia.org25 Agustus 2016 14.16digawé nalika mlebu log(?)2
yi.wikipedia.org19 September 2016 04.27digawé nalika mlebu log(?)4
yi.wikisource.org19 September 2016 04.27digawé nalika mlebu log(?)0
yi.wiktionary.org19 September 2016 04.27digawé nalika mlebu log(?)0
yo.wikipedia.org19 September 2016 04.25digawé nalika mlebu log(?)2
za.wikipedia.org25 Agustus 2016 14.16digawé nalika mlebu log(?)5
zea.wikipedia.org19 September 2016 04.23digawé nalika mlebu log(?)8
zh-classical.wikipedia.org25 Agustus 2016 14.16digawé nalika mlebu log(?)7
zh-min-nan.wikipedia.org25 Agustus 2016 14.19digawé nalika mlebu log(?)8
zh-min-nan.wikisource.org19 September 2016 04.20digawé nalika mlebu log(?)1
zh-min-nan.wiktionary.org19 September 2016 04.20digawé nalika mlebu log(?)1
zh-yue.wikipedia.org19 September 2016 04.20digawé nalika mlebu log(?)2
zh.wikipedia.org25 Agustus 2016 14.16digawé nalika mlebu log(?)3
zh.wikibooks.org19 September 2016 04.21digawé nalika mlebu log(?)2
zh.wikinews.org19 September 2016 04.21digawé nalika mlebu log(?)1
zh.wikiquote.org19 September 2016 04.21digawé nalika mlebu log(?)1
zh.wikisource.org19 September 2016 04.21digawé nalika mlebu log(?)2
zh.wikivoyage.org19 September 2016 04.21digawé nalika mlebu log(?)0
zh.wiktionary.org19 September 2016 04.21digawé nalika mlebu log(?)2
zu.wikipedia.org25 Agustus 2016 14.19digawé nalika mlebu log(?)10
zu.wiktionary.org19 September 2016 04.19digawé nalika mlebu log(?)16