Katerangan akun global

Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Deleng katerangan akun
Info panganggo global
  • Jeneng panganggo: Michael Barera
  • Kedaftar: 9 Agustus 2011 15.18 (9 taun kapungkur)
  • Total jumlah suntingan: 444.641
  • Cacahé akun kang gegayutan: 247
Daftar akun lokal
Wiki lokalKelèt nangMetodeDiblokirJumlah suntinganGrup
af.wikipedia.org19 Agustus 2011 05.43digawé nalika mlebu log(?)4
ak.wikipedia.org15 Juli 2013 15.29digawé nalika mlebu log(?)2
als.wikipedia.org15 Juli 2013 15.29digawé nalika mlebu log(?)2
am.wikipedia.org15 Juli 2013 15.29digawé nalika mlebu log(?)2
ang.wikipedia.org15 Juli 2013 15.29digawé nalika mlebu log(?)2
an.wikipedia.org15 Juli 2013 15.16digawé nalika mlebu log(?)2
ar.wikipedia.org11 Agustus 2011 16.56digawé nalika mlebu log(?)13
ar.wikiversity.org11 November 2011 00.47digawé nalika mlebu log(?)1
arz.wikipedia.org15 Mei 2012 02.10digawé nalika mlebu log(?)2
ast.wikipedia.org20 Agustus 2011 19.26digawé nalika mlebu log(?)3
as.wikipedia.org15 Juli 2013 15.29digawé nalika mlebu log(?)2
azb.wikipedia.org30 Mei 2019 23.59digawé nalika mlebu log(?)2
az.wikipedia.org23 Agustus 2011 18.43digawé nalika mlebu log(?)6
bar.wikipedia.org23 Januari 2016 16.43digawé nalika mlebu log(?)2
bat-smg.wikipedia.org16 Juli 2013 02.30digawé nalika mlebu log(?)2
be-tarask.wikipedia.org23 September 2011 03.56digawé nalika mlebu log(?)2
beta.wikiversity.org16 Juli 2013 02.30digawé nalika mlebu log(?)4
be.wikipedia.org23 September 2011 03.56digawé nalika mlebu log(?)4
bg.wikipedia.org10 Agustus 2011 23.50digawé nalika mlebu log(?)9
bh.wikipedia.org12 November 2011 18.29digawé nalika mlebu log(?)1
bm.wikipedia.org16 Juli 2013 02.30digawé nalika mlebu log(?)2
bn.wikipedia.org29 Agustus 2011 17.22digawé nalika mlebu log(?)4
bn.wiktionary.org7 September 2012 18.53digawé nalika mlebu log(?)1
bpy.wikipedia.org16 Juli 2013 02.30digawé nalika mlebu log(?)2
br.wikipedia.org31 Desember 2011 21.10digawé nalika mlebu log(?)3
bs.wikipedia.org5 Juni 2013 00.17digawé nalika mlebu log(?)2
bxr.wikipedia.org16 Juli 2013 02.30digawé nalika mlebu log(?)2
ca.wikipedia.org10 Agustus 2011 23.37digawé nalika mlebu log(?)19
ca.wikibooks.org19 April 2013 00.15digawé nalika mlebu log(?)1
cbk-zam.wikipedia.org16 Juli 2013 02.53digawé nalika mlebu log(?)2
ceb.wikipedia.org16 Juli 2013 02.53digawé nalika mlebu log(?)3
chr.wikipedia.org17 Juli 2019 15.10digawé nalika mlebu log(?)0
commons.wikimedia.org9 Agustus 2011 15.46digawé nalika mlebu log(?)414.242filemover, patroller, rollbacker
cr.wikipedia.org16 Juli 2013 02.53digawé nalika mlebu log(?)2
cs.wikipedia.org29 Agustus 2011 17.22digawé nalika mlebu log(?)19
cv.wikipedia.org19 November 2011 06.46digawé nalika mlebu log(?)3
cy.wikipedia.org11 Oktober 2011 02.07digawé nalika mlebu log(?)3
cy.wiktionary.org11 Oktober 2011 02.03digawé nalika mlebu log(?)1
da.wikipedia.org10 Agustus 2011 23.38digawé nalika mlebu log(?)6
de.wikipedia.org10 Agustus 2011 19.01digawé nalika mlebu log(?)148autoreview
de.wikinews.org2 November 2013 23.42digawé nalika mlebu log(?)1
de.wikisource.org16 Juli 2013 02.53digawé nalika mlebu log(?)2
de.wikivoyage.org9 Januari 2013 02.53digawé nalika mlebu log(?)1
de.wiktionary.org30 Desember 2011 18.22digawé nalika mlebu log(?)4
ee.wikipedia.org16 Januari 2015 02.27digawé nalika mlebu log(?)1
el.wikipedia.org29 Agustus 2011 17.22digawé nalika mlebu log(?)7
el.wikiversity.org16 Juli 2013 02.53digawé nalika mlebu log(?)2
eml.wikipedia.org5 Juni 2012 23.33digawé nalika mlebu log(?)1
en.wikipedia.org9 Agustus 2011 15.18akun anyar(?)18.971autoreviewer, extendedconfirmed
en.wikibooks.org29 Februari 2012 23.51digawé nalika mlebu log(?)2
en.wikinews.org6 Desember 2011 00.55digawé nalika mlebu log(?)3
en.wikiquote.org29 Februari 2012 23.51digawé nalika mlebu log(?)3
en.wikisource.org20 Agustus 2011 21.06digawé nalika mlebu log(?)4.038autopatrolled
en.wikiversity.org19 November 2011 06.29digawé nalika mlebu log(?)2
en.wikivoyage.org10 Desember 2012 23.25digawé nalika mlebu log(?)10
en.wiktionary.org10 Agustus 2011 20.24digawé nalika mlebu log(?)3
eo.wikipedia.org10 Agustus 2011 19.00digawé nalika mlebu log(?)334autoreview, editor
eo.wikibooks.org31 Juli 2014 00.19digawé nalika mlebu log(?)1
eo.wikiquote.org16 Juli 2013 03.05digawé nalika mlebu log(?)2
eo.wiktionary.org16 Juli 2013 02.53digawé nalika mlebu log(?)3
es.wikipedia.org10 Agustus 2011 18.48digawé nalika mlebu log(?)375
es.wikinews.org16 Juli 2013 03.07digawé nalika mlebu log(?)2
es.wikisource.org16 Juli 2013 02.53digawé nalika mlebu log(?)3
es.wikivoyage.org9 Januari 2013 02.53digawé nalika mlebu log(?)1
es.wiktionary.org10 Agustus 2011 20.20digawé nalika mlebu log(?)1
et.wikipedia.org6 November 2011 02.36digawé nalika mlebu log(?)4
eu.wikipedia.org10 Agustus 2011 19.01digawé nalika mlebu log(?)3
fa.wikipedia.org10 Agustus 2011 23.54digawé nalika mlebu log(?)20
ff.wikipedia.org22 Agustus 2014 05.24digawé nalika mlebu log(?)2
fi.wikipedia.org10 Agustus 2011 19.01digawé nalika mlebu log(?)63
fi.wiktionary.org5 Juli 2014 18.33digawé nalika mlebu log(?)1
fo.wikipedia.org9 Juli 2014 20.09digawé nalika mlebu log(?)2
fr.wikipedia.org10 Agustus 2011 19.00digawé nalika mlebu log(?)156
fr.wikibooks.org10 Desember 2014 05.19digawé nalika mlebu log(?)1
fr.wikisource.org27 Juni 2013 22.19digawé nalika mlebu log(?)2
fr.wikiversity.org18 November 2012 16.26digawé nalika mlebu log(?)1
fr.wikivoyage.org9 Januari 2013 02.53digawé nalika mlebu log(?)1
fr.wiktionary.org14 Agustus 2012 17.15digawé nalika mlebu log(?)1
fy.wikipedia.org22 Oktober 2012 02.17digawé nalika mlebu log(?)2
gag.wikipedia.org29 Desember 2011 02.42digawé nalika mlebu log(?)1
gan.wikipedia.org22 Agustus 2014 05.24digawé nalika mlebu log(?)2
ga.wikipedia.org13 Mei 2013 23.56digawé nalika mlebu log(?)4
gd.wikipedia.org15 Juli 2013 15.16digawé nalika mlebu log(?)2
gl.wikipedia.org29 Agustus 2011 17.22digawé nalika mlebu log(?)37
got.wikipedia.org22 Agustus 2014 05.24digawé nalika mlebu log(?)2
haw.wikipedia.org22 Agustus 2014 05.29digawé nalika mlebu log(?)2
he.wikipedia.org12 Agustus 2011 21.22digawé nalika mlebu log(?)8
he.wikisource.org22 Agustus 2014 05.29digawé nalika mlebu log(?)2
hif.wikipedia.org22 Agustus 2014 05.29digawé nalika mlebu log(?)2
hi.wikipedia.org21 Oktober 2011 22.03digawé nalika mlebu log(?)4
hr.wikipedia.org10 Agustus 2011 23.50digawé nalika mlebu log(?)12
ht.wikipedia.org29 Desember 2012 03.41digawé nalika mlebu log(?)5
hu.wikipedia.org29 Agustus 2011 17.22digawé nalika mlebu log(?)6
hy.wikipedia.org23 Maret 2014 00.02digawé nalika mlebu log(?)3
ia.wikipedia.org22 Agustus 2014 05.33digawé nalika mlebu log(?)2
id.wikipedia.org28 Agustus 2011 19.09digawé nalika mlebu log(?)14
id.wiktionary.org1 September 2012 04.41digawé nalika mlebu log(?)1
ie.wikipedia.org22 Agustus 2014 05.33digawé nalika mlebu log(?)2
ig.wikipedia.org20 Agustus 2011 21.41digawé nalika mlebu log(?)2
ilo.wikipedia.org27 Desember 2013 00.15digawé nalika mlebu log(?)1
incubator.wikimedia.org19 November 2011 06.29digawé nalika mlebu log(?)3
io.wikipedia.org29 Desember 2012 03.41digawé nalika mlebu log(?)3
is.wikipedia.org12 Agustus 2011 03.11digawé nalika mlebu log(?)15
it.wikipedia.org10 Agustus 2011 23.50digawé nalika mlebu log(?)89
it.wikinews.org12 Februari 2012 19.55digawé nalika mlebu log(?)2
it.wikisource.org10 September 2018 00.45digawé nalika mlebu log(?)0
it.wikivoyage.org9 Januari 2013 02.53digawé nalika mlebu log(?)1
it.wiktionary.org7 September 2012 04.42digawé nalika mlebu log(?)1
ja.wikipedia.org10 Agustus 2011 19.00digawé nalika mlebu log(?)51
ja.wikibooks.org22 Agustus 2014 05.37digawé nalika mlebu log(?)2
ja.wikisource.org3 Juni 2020 17.07digawé nalika mlebu log(?)0
ja.wiktionary.org5 Juli 2014 20.38digawé nalika mlebu log(?)1
jbo.wikipedia.org22 Agustus 2014 05.37digawé nalika mlebu log(?)2
jv.wikipedia.org10 Agustus 2011 23.50digawé nalika mlebu log(?)3
kab.wikipedia.org16 Mei 2012 23.41digawé nalika mlebu log(?)1
ka.wikipedia.org21 Oktober 2011 22.02digawé nalika mlebu log(?)2
kg.wikipedia.org22 Agustus 2014 05.37digawé nalika mlebu log(?)2
ki.wikipedia.org22 Agustus 2014 05.37digawé nalika mlebu log(?)2
kk.wikipedia.org10 Februari 2012 01.28digawé nalika mlebu log(?)4
km.wikipedia.org28 April 2012 23.13digawé nalika mlebu log(?)2
kn.wikipedia.org29 Maret 2013 14.59digawé nalika mlebu log(?)2
kn.wiktionary.org29 Maret 2013 14.59digawé nalika mlebu log(?)1
ko.wikipedia.org23 Agustus 2011 18.40digawé nalika mlebu log(?)10
krc.wikipedia.org22 Agustus 2014 05.37digawé nalika mlebu log(?)2
ksh.wikipedia.org5 September 2012 23.30digawé nalika mlebu log(?)2
ku.wikipedia.org22 Agustus 2014 05.37digawé nalika mlebu log(?)2
kw.wikipedia.org29 Desember 2012 04.46digawé nalika mlebu log(?)1
la.wikipedia.org17 September 2011 01.49digawé nalika mlebu log(?)3
la.wikisource.org22 Agustus 2014 05.44digawé nalika mlebu log(?)2
lbe.wikipedia.org22 Agustus 2014 05.44digawé nalika mlebu log(?)2
lb.wikipedia.org12 Agustus 2011 03.10digawé nalika mlebu log(?)3
lez.wikipedia.org31 Januari 2015 21.48digawé nalika mlebu log(?)1
lg.wikipedia.org22 Agustus 2014 05.44digawé nalika mlebu log(?)2
lmo.wikipedia.org12 Agustus 2011 03.11digawé nalika mlebu log(?)2
login.wikimedia.org17 Juli 2013 21.46digawé nalika mlebu log(?)0
lrc.wikipedia.org13 Juli 2019 15.24digawé nalika mlebu log(?)0
lt.wikipedia.org12 Agustus 2011 20.21digawé nalika mlebu log(?)4
lv.wikipedia.org12 Agustus 2011 20.36digawé nalika mlebu log(?)6
map-bms.wikipedia.org13 Desember 2012 15.22digawé nalika mlebu log(?)1
mdf.wikipedia.org22 Agustus 2014 05.46digawé nalika mlebu log(?)2
www.mediawiki.org6 Desember 2011 00.55digawé nalika mlebu log(?)2
meta.wikimedia.org16 Agustus 2011 19.45digawé nalika mlebu log(?)12
mg.wikipedia.org23 Januari 2016 15.22digawé nalika mlebu log(?)1
mhr.wikipedia.org22 Agustus 2014 05.46digawé nalika mlebu log(?)2
mi.wikipedia.org15 Juli 2013 15.23digawé nalika mlebu log(?)2
mk.wikipedia.org29 Agustus 2011 17.22digawé nalika mlebu log(?)4
ml.wikipedia.org13 November 2011 00.02digawé nalika mlebu log(?)7
mn.wikipedia.org30 Mei 2012 18.09digawé nalika mlebu log(?)2
mr.wikipedia.org29 Desember 2012 04.46digawé nalika mlebu log(?)2
ms.wikipedia.org28 Agustus 2011 19.41digawé nalika mlebu log(?)3
mwl.wikipedia.org30 Juli 2019 20.58digawé nalika mlebu log(?)0
my.wikipedia.org29 Desember 2012 04.11digawé nalika mlebu log(?)1
mzn.wikipedia.org13 Juli 2019 15.25digawé nalika mlebu log(?)0
nah.wikipedia.org12 Agustus 2011 03.10digawé nalika mlebu log(?)4
nap.wikipedia.org22 Agustus 2014 05.52digawé nalika mlebu log(?)2
na.wikipedia.org10 Agustus 2011 19.02digawé nalika mlebu log(?)2
nds.wikipedia.org6 Juli 2014 19.36digawé nalika mlebu log(?)4
ne.wikipedia.org12 November 2011 18.29digawé nalika mlebu log(?)1
new.wikipedia.org22 Agustus 2014 05.52digawé nalika mlebu log(?)2
nl.wikipedia.org10 Agustus 2011 23.50digawé nalika mlebu log(?)27
nl.wikibooks.org23 Februari 2013 20.33digawé nalika mlebu log(?)1
nl.wikivoyage.org9 Januari 2013 02.53digawé nalika mlebu log(?)1
nl.wiktionary.org16 Desember 2012 06.14digawé nalika mlebu log(?)1
nn.wikipedia.org30 Agustus 2011 23.42digawé nalika mlebu log(?)3
no.wikipedia.org29 Agustus 2011 23.58digawé nalika mlebu log(?)60
nso.wikipedia.org19 November 2011 06.35digawé nalika mlebu log(?)1
nv.wikipedia.org22 Agustus 2014 05.52digawé nalika mlebu log(?)2
oc.wikipedia.org15 Juli 2013 15.16digawé nalika mlebu log(?)6
os.wikipedia.org28 Desember 2012 04.52digawé nalika mlebu log(?)1
outreach.wikimedia.org15 Desember 2012 01.00digawé nalika mlebu log(?)14
pam.wikipedia.org22 Agustus 2014 05.55digawé nalika mlebu log(?)2
pdc.wikipedia.org8 Januari 2012 01.19digawé nalika mlebu log(?)2
pl.wikipedia.org10 Agustus 2011 23.50digawé nalika mlebu log(?)51
pl.wiktionary.org18 November 2012 03.59digawé nalika mlebu log(?)1
pms.wikipedia.org22 Agustus 2014 05.55digawé nalika mlebu log(?)2
pnb.wikipedia.org2 September 2011 16.19digawé nalika mlebu log(?)1
ps.wikipedia.org22 Agustus 2014 05.55digawé nalika mlebu log(?)2
pt.wikipedia.org23 Agustus 2011 18.39digawé nalika mlebu log(?)84
pt.wikibooks.org31 Desember 2012 07.36digawé nalika mlebu log(?)1
pt.wikiversity.org24 Desember 2011 00.31digawé nalika mlebu log(?)1
pt.wikivoyage.org9 Januari 2013 02.53digawé nalika mlebu log(?)1
qu.wikipedia.org22 Agustus 2014 05.55digawé nalika mlebu log(?)2
rm.wikipedia.org22 Agustus 2014 05.55digawé nalika mlebu log(?)2
rn.wikipedia.org22 Agustus 2014 05.55digawé nalika mlebu log(?)2
ro.wikipedia.org10 Agustus 2011 18.50digawé nalika mlebu log(?)14
ru.wikipedia.org10 Agustus 2011 19.01digawé nalika mlebu log(?)65uploader
ru.wikinews.org17 September 2017 16.28digawé nalika mlebu log(?)0
ru.wikivoyage.org9 Januari 2013 02.53digawé nalika mlebu log(?)1
ru.wiktionary.org30 Mei 2012 00.55digawé nalika mlebu log(?)1
sa.wikipedia.org27 Desember 2012 03.16digawé nalika mlebu log(?)1
scn.wikipedia.org22 November 2012 02.24digawé nalika mlebu log(?)2
sco.wikipedia.org26 Agustus 2012 01.07digawé nalika mlebu log(?)19
sh.wikipedia.org10 Agustus 2011 23.50digawé nalika mlebu log(?)29
simple.wikipedia.org29 Agustus 2011 17.23digawé nalika mlebu log(?)12
simple.wiktionary.org22 Agustus 2014 06.00digawé nalika mlebu log(?)2
sk.wikipedia.org10 Agustus 2011 23.50digawé nalika mlebu log(?)9
sl.wikipedia.org1 September 2011 03.05digawé nalika mlebu log(?)2
sm.wikipedia.org15 Juli 2013 15.16digawé nalika mlebu log(?)2
sn.wikipedia.org31 Agustus 2011 22.33digawé nalika mlebu log(?)2
wikisource.org1 Maret 2012 01.01digawé nalika mlebu log(?)2
so.wikipedia.org1 September 2014 15.43digawé nalika mlebu log(?)1
species.wikimedia.org19 November 2011 06.29digawé nalika mlebu log(?)2
sq.wikipedia.org29 Agustus 2011 17.23digawé nalika mlebu log(?)6
sr.wikipedia.org10 Agustus 2011 23.50digawé nalika mlebu log(?)24
stq.wikipedia.org22 Agustus 2014 06.00digawé nalika mlebu log(?)2
st.wikipedia.org22 Agustus 2014 06.00digawé nalika mlebu log(?)2
su.wikipedia.org29 Oktober 2011 00.53digawé nalika mlebu log(?)2
sv.wikipedia.org10 Agustus 2011 18.44digawé nalika mlebu log(?)97
sv.wikivoyage.org9 Januari 2013 02.53digawé nalika mlebu log(?)1
sw.wikipedia.org29 Desember 2012 04.46digawé nalika mlebu log(?)2
szl.wikipedia.org31 Mei 2019 00.00digawé nalika mlebu log(?)0
ta.wikipedia.org29 Desember 2011 03.59digawé nalika mlebu log(?)3
ta.wiktionary.org21 Desember 2011 20.40digawé nalika mlebu log(?)1
test2.wikipedia.org22 Januari 2013 00.39digawé nalika mlebu log(?)1
test.wikipedia.org22 Agustus 2014 06.05digawé nalika mlebu log(?)2
te.wikipedia.org22 Agustus 2014 06.05digawé nalika mlebu log(?)2
tg.wikipedia.org23 Februari 2015 16.24digawé nalika mlebu log(?)2
th.wikipedia.org21 Oktober 2011 21.52digawé nalika mlebu log(?)5
ti.wikipedia.org22 Agustus 2014 06.05digawé nalika mlebu log(?)2
tl.wikipedia.org29 Desember 2012 04.10digawé nalika mlebu log(?)3
to.wikipedia.org6 Mei 2012 23.35digawé nalika mlebu log(?)1
tr.wikipedia.org29 Agustus 2011 17.23digawé nalika mlebu log(?)14
tt.wikipedia.org22 Agustus 2014 06.05digawé nalika mlebu log(?)2
tum.wikipedia.org22 Agustus 2014 06.05digawé nalika mlebu log(?)2
ty.wikipedia.org22 Agustus 2014 06.05digawé nalika mlebu log(?)2
uk.wikipedia.org12 Agustus 2011 03.10digawé nalika mlebu log(?)22
ur.wikipedia.org22 Agustus 2014 06.10digawé nalika mlebu log(?)7
uz.wikipedia.org4 Mei 2012 01.51digawé nalika mlebu log(?)2
vi.wikipedia.org28 Agustus 2011 18.41digawé nalika mlebu log(?)5
vo.wikipedia.org29 Desember 2012 03.41digawé nalika mlebu log(?)10
war.wikipedia.org29 Desember 2012 03.41digawé nalika mlebu log(?)5
wa.wikipedia.org22 Agustus 2014 06.10digawé nalika mlebu log(?)2
www.wikidata.org29 Oktober 2012 23.20digawé nalika mlebu log(?)4.970
wikimania.wikimedia.org6 Juni 2019 16.45digawé nalika mlebu log(?)0
wo.wikipedia.org15 Juli 2013 15.16digawé nalika mlebu log(?)2
wuu.wikipedia.org22 Agustus 2014 06.10digawé nalika mlebu log(?)2
xh.wikipedia.org5 September 2012 02.44digawé nalika mlebu log(?)2
yi.wikipedia.org25 April 2016 04.53digawé nalika mlebu log(?)0
yi.wiktionary.org9 April 2017 00.16digawé nalika mlebu log(?)0
zh-classical.wikipedia.org22 Agustus 2014 06.10digawé nalika mlebu log(?)2
zh-min-nan.wikipedia.org30 Juni 2014 22.57digawé nalika mlebu log(?)2
zh-yue.wikipedia.org22 Februari 2013 01.33digawé nalika mlebu log(?)2
zh.wikipedia.org29 Agustus 2011 17.23digawé nalika mlebu log(?)21
zh.wikibooks.org16 November 2012 01.41digawé nalika mlebu log(?)1
zh.wikinews.org14 September 2019 03.55digawé nalika mlebu log(?)0
zh.wikisource.org22 Agustus 2014 06.10digawé nalika mlebu log(?)2
zu.wikipedia.org22 Agustus 2014 06.10digawé nalika mlebu log(?)2