Katerangan akun global

Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Deleng katerangan akun
Info panganggo global
  • Jeneng panganggo: Manubot
  • Kedaftar: 12 November 2010 09.54 (11 taun kapungkur)
  • Total jumlah suntingan: 14.737
  • Cacahé akun kang gegayutan: 279
Daftar akun lokal
Wiki lokalKelèt nangMetodeDiblokirJumlah suntinganGrup
ab.wikipedia.org19 Desember 2010 05.04digawé nalika mlebu log(?)7
ace.wikipedia.org17 Desember 2010 12.40digawé nalika mlebu log(?)20
af.wikipedia.org17 Desember 2010 11.44digawé nalika mlebu log(?)60
ak.wikipedia.org19 Desember 2010 05.16digawé nalika mlebu log(?)6
als.wikipedia.org17 Desember 2010 12.40digawé nalika mlebu log(?)25bot
am.wikipedia.org17 Desember 2010 13.27digawé nalika mlebu log(?)20
ang.wikipedia.org17 Desember 2010 12.42digawé nalika mlebu log(?)13
an.wikipedia.org17 Desember 2010 11.44digawé nalika mlebu log(?)52
arc.wikipedia.org17 Desember 2010 12.40digawé nalika mlebu log(?)15
ar.wikipedia.org17 Desember 2010 11.41digawé nalika mlebu log(?)Diblokir salawasé.
Alesan: بوت يعمل دون موافقة: ٌRequest bot flag from here
  • editing (keseluruhan situs)
  • blokir otomatis dipatèni
132
arz.wikipedia.org17 Desember 2010 11.45digawé nalika mlebu log(?)51
ast.wikipedia.org17 Desember 2010 11.45digawé nalika mlebu log(?)56
as.wikipedia.org19 Desember 2010 05.11digawé nalika mlebu log(?)9
av.wikipedia.org19 Desember 2010 05.07digawé nalika mlebu log(?)7
ay.wikipedia.org17 Desember 2010 11.45digawé nalika mlebu log(?)12
az.wikipedia.org20 November 2010 18.23digawé nalika mlebu log(?)87
bar.wikipedia.org17 Desember 2010 14.40digawé nalika mlebu log(?)22
bat-smg.wikipedia.org17 Desember 2010 12.14digawé nalika mlebu log(?)49bot
ba.wikipedia.org17 Desember 2010 12.14digawé nalika mlebu log(?)10
bcl.wikipedia.org17 Desember 2010 12.41digawé nalika mlebu log(?)33
be-tarask.wikipedia.org17 Desember 2010 11.43digawé nalika mlebu log(?)78bot
be.wikipedia.org17 Desember 2010 11.43digawé nalika mlebu log(?)66
bg.wikipedia.org17 Desember 2010 11.42digawé nalika mlebu log(?)117
bh.wikipedia.org17 Desember 2010 13.26digawé nalika mlebu log(?)6
bi.wikipedia.org19 Desember 2010 05.11digawé nalika mlebu log(?)8
bjn.wikipedia.org17 Desember 2010 11.46digawé nalika mlebu log(?)25
bm.wikipedia.org17 Desember 2010 11.45digawé nalika mlebu log(?)10
bn.wikipedia.org20 November 2010 18.19digawé nalika mlebu log(?)121
bo.wikipedia.org17 Desember 2010 11.46digawé nalika mlebu log(?)22
bpy.wikipedia.org17 Desember 2010 13.34digawé nalika mlebu log(?)31
br.wikipedia.org17 Desember 2010 11.46digawé nalika mlebu log(?)77
bs.wikipedia.org20 November 2010 18.23digawé nalika mlebu log(?)91
bug.wikipedia.org19 Desember 2010 05.17digawé nalika mlebu log(?)6
bxr.wikipedia.org19 Desember 2010 05.18digawé nalika mlebu log(?)4
ca.wikipedia.org17 Desember 2010 11.40digawé nalika mlebu log(?)150
cbk-zam.wikipedia.org17 Desember 2010 14.48digawé nalika mlebu log(?)6
cdo.wikipedia.org19 Desember 2010 05.11digawé nalika mlebu log(?)5
ceb.wikipedia.org17 Desember 2010 11.45digawé nalika mlebu log(?)26
ce.wikipedia.org19 Desember 2010 05.02digawé nalika mlebu log(?)13
chr.wikipedia.org19 Desember 2010 05.10digawé nalika mlebu log(?)8
ch.wikipedia.org19 Desember 2010 05.15digawé nalika mlebu log(?)4
chy.wikipedia.org19 Desember 2010 05.21digawé nalika mlebu log(?)4
ckb.wikipedia.org17 Desember 2010 11.45digawé nalika mlebu log(?)33
commons.wikimedia.org11 Januari 2011 05.17digawé nalika mlebu log(?)0
co.wikipedia.org17 Desember 2010 11.45digawé nalika mlebu log(?)31
crh.wikipedia.org19 Desember 2010 04.52digawé nalika mlebu log(?)17
cr.wikipedia.org19 Desember 2010 05.16digawé nalika mlebu log(?)6
csb.wikipedia.org17 Desember 2010 13.31digawé nalika mlebu log(?)19
cs.wikipedia.org17 Desember 2010 11.40digawé nalika mlebu log(?)164
cu.wikipedia.org19 Desember 2010 05.06digawé nalika mlebu log(?)7
cv.wikipedia.org17 Desember 2010 12.41digawé nalika mlebu log(?)42
cy.wikipedia.org17 Desember 2010 11.44digawé nalika mlebu log(?)93
da.wikipedia.org17 Desember 2010 11.41digawé nalika mlebu log(?)129
de.wikipedia.org20 November 2010 18.24digawé nalika mlebu log(?)174
diq.wikipedia.org17 Desember 2010 12.15digawé nalika mlebu log(?)22
dsb.wikipedia.org19 Desember 2010 05.03digawé nalika mlebu log(?)11
dv.wikipedia.org17 Desember 2010 12.32digawé nalika mlebu log(?)31
dz.wikipedia.org19 Desember 2010 05.15digawé nalika mlebu log(?)8
ee.wikipedia.org19 Desember 2010 05.12digawé nalika mlebu log(?)12
el.wikipedia.org17 Desember 2010 11.43digawé nalika mlebu log(?)133
eml.wikipedia.org17 Desember 2010 12.42digawé nalika mlebu log(?)14
en.wikipedia.org18 November 2010 11.16digawé nalika mlebu log(?)419
en.wikibooks.org14 Mei 2012 07.06digawé nalika mlebu log(?)0
en.wikiversity.org19 November 2010 09.51digawé nalika mlebu log(?)0
en.wiktionary.org22 Desember 2010 07.40digawé nalika mlebu log(?)0
eo.wikipedia.org17 Desember 2010 11.41digawé nalika mlebu log(?)87bot
es.wikipedia.org17 Desember 2010 11.39digawé nalika mlebu log(?)186
et.wikipedia.org17 Desember 2010 11.42digawé nalika mlebu log(?)124bot
eu.wikipedia.org17 Desember 2010 11.42digawé nalika mlebu log(?)111
ext.wikipedia.org17 Desember 2010 12.41digawé nalika mlebu log(?)17
fa.wikipedia.org17 Desember 2010 11.41digawé nalika mlebu log(?)160
ff.wikipedia.org19 Desember 2010 05.20digawé nalika mlebu log(?)9
fiu-vro.wikipedia.org17 Desember 2010 11.46digawé nalika mlebu log(?)37
fi.wikipedia.org17 Desember 2010 11.40digawé nalika mlebu log(?)158
fj.wikipedia.org19 Desember 2010 04.52digawé nalika mlebu log(?)5
fo.wikipedia.org17 Desember 2010 14.37digawé nalika mlebu log(?)29
frp.wikipedia.org17 Desember 2010 14.50digawé nalika mlebu log(?)28
frr.wikipedia.org19 Desember 2010 04.59digawé nalika mlebu log(?)7
fr.wikipedia.org20 November 2010 18.23digawé nalika mlebu log(?)195
fur.wikipedia.org17 Desember 2010 11.45digawé nalika mlebu log(?)38
fy.wikipedia.org17 Desember 2010 11.46digawé nalika mlebu log(?)70
gan.wikipedia.org17 Desember 2010 11.46digawé nalika mlebu log(?)36
ga.wikipedia.org17 Desember 2010 11.44digawé nalika mlebu log(?)79bot
gd.wikipedia.org17 Desember 2010 11.45digawé nalika mlebu log(?)48
glk.wikipedia.org17 Desember 2010 14.34digawé nalika mlebu log(?)5
gl.wikipedia.org17 Desember 2010 11.44digawé nalika mlebu log(?)130
gl.wikibooks.org13 Desember 2017 02.45digawé nalika mlebu log(?)0
gn.wikipedia.org19 Desember 2010 04.54digawé nalika mlebu log(?)13
got.wikipedia.org19 Desember 2010 05.08digawé nalika mlebu log(?)7
gu.wikipedia.org16 Desember 2010 15.02digawé nalika mlebu log(?)42
gv.wikipedia.org17 Desember 2010 11.45digawé nalika mlebu log(?)54bot
hak.wikipedia.org17 Desember 2010 12.42digawé nalika mlebu log(?)20
ha.wikipedia.org19 Desember 2010 05.14digawé nalika mlebu log(?)11
haw.wikipedia.org17 Desember 2010 11.46digawé nalika mlebu log(?)17
he.wikipedia.org17 Desember 2010 11.40digawé nalika mlebu log(?)158
hif.wikipedia.org17 Desember 2010 11.45digawé nalika mlebu log(?)50
hi.wikipedia.org17 Desember 2010 10.55digawé nalika mlebu log(?)132bot
hr.wikipedia.org17 Desember 2010 11.41digawé nalika mlebu log(?)Diblokir salawasé.
Alesan: Bot without flag
  • editing (keseluruhan situs)
  • Gawe akun diblokir
  • blokir otomatis dipatèni
103
hsb.wikipedia.org17 Desember 2010 14.34digawé nalika mlebu log(?)18
ht.wikipedia.org17 Desember 2010 12.42digawé nalika mlebu log(?)53
hu.wikipedia.org17 Desember 2010 11.41digawé nalika mlebu log(?)124
hy.wikipedia.org17 Desember 2010 12.15digawé nalika mlebu log(?)65
ia.wikipedia.org17 Desember 2010 11.44digawé nalika mlebu log(?)38
id.wikipedia.org17 Desember 2010 11.40digawé nalika mlebu log(?)163
ie.wikipedia.org17 Desember 2010 11.45digawé nalika mlebu log(?)10
ig.wikipedia.org19 Desember 2010 05.02digawé nalika mlebu log(?)11
ik.wikipedia.org19 Desember 2010 05.09digawé nalika mlebu log(?)5
ilo.wikipedia.org17 Desember 2010 12.42digawé nalika mlebu log(?)25
io.wikipedia.org17 Desember 2010 13.19digawé nalika mlebu log(?)70
is.wikipedia.org17 Desember 2010 11.43digawé nalika mlebu log(?)157
it.wikipedia.org17 Desember 2010 11.39digawé nalika mlebu log(?)102
iu.wikipedia.org17 Desember 2010 12.41digawé nalika mlebu log(?)7
ja.wikipedia.org17 Desember 2010 11.40digawé nalika mlebu log(?)181
jbo.wikipedia.org17 Desember 2010 11.46digawé nalika mlebu log(?)19
jv.wikipedia.org17 Desember 2010 12.40digawé nalika mlebu log(?)69
kaa.wikipedia.org17 Desember 2010 12.41digawé nalika mlebu log(?)10
kab.wikipedia.org19 Desember 2010 04.59digawé nalika mlebu log(?)27
ka.wikipedia.org17 Desember 2010 11.43digawé nalika mlebu log(?)98
kg.wikipedia.org19 Desember 2010 05.04digawé nalika mlebu log(?)12
ki.wikipedia.org19 Desember 2010 05.18digawé nalika mlebu log(?)5
kk.wikipedia.org17 Desember 2010 12.14digawé nalika mlebu log(?)49
kl.wikipedia.org17 Desember 2010 11.46digawé nalika mlebu log(?)22
km.wikipedia.org17 Desember 2010 14.48digawé nalika mlebu log(?)13
kn.wikipedia.org17 Desember 2010 11.43digawé nalika mlebu log(?)88
koi.wikipedia.org19 Desember 2010 05.02digawé nalika mlebu log(?)11
ko.wikipedia.org17 Desember 2010 11.40digawé nalika mlebu log(?)138
krc.wikipedia.org17 Desember 2010 12.14digawé nalika mlebu log(?)28bot
ksh.wikipedia.org17 Desember 2010 13.26digawé nalika mlebu log(?)23bot
ks.wikipedia.org19 Desember 2010 05.07digawé nalika mlebu log(?)10
ku.wikipedia.org17 Desember 2010 12.42digawé nalika mlebu log(?)70
kv.wikipedia.org19 Desember 2010 04.52digawé nalika mlebu log(?)15
kw.wikipedia.org17 Desember 2010 12.40digawé nalika mlebu log(?)16
ky.wikipedia.org17 Desember 2010 11.46digawé nalika mlebu log(?)14
lad.wikipedia.org17 Desember 2010 12.41digawé nalika mlebu log(?)10
la.wikipedia.org17 Desember 2010 11.44digawé nalika mlebu log(?)108
lbe.wikipedia.org19 Desember 2010 05.19digawé nalika mlebu log(?)11
lb.wikipedia.org17 Desember 2010 11.44digawé nalika mlebu log(?)81bot
lg.wikipedia.org19 Desember 2010 05.21digawé nalika mlebu log(?)6
lij.wikipedia.org17 Desember 2010 14.45digawé nalika mlebu log(?)18
li.wikipedia.org17 Desember 2010 11.42digawé nalika mlebu log(?)48bot
lmo.wikipedia.org17 Desember 2010 12.42digawé nalika mlebu log(?)48
ln.wikipedia.org17 Desember 2010 12.41digawé nalika mlebu log(?)21
login.wikimedia.org12 Februari 2017 18.09digawé nalika mlebu log(?)0
lo.wikipedia.org17 Desember 2010 11.45digawé nalika mlebu log(?)8
lt.wikipedia.org17 Desember 2010 11.43digawé nalika mlebu log(?)167
lv.wikipedia.org17 Desember 2010 11.43digawé nalika mlebu log(?)123
map-bms.wikipedia.org17 Desember 2010 13.35digawé nalika mlebu log(?)7
mdf.wikipedia.org17 Desember 2010 12.41digawé nalika mlebu log(?)7
www.mediawiki.org19 November 2010 08.04digawé nalika mlebu log(?)0
meta.wikimedia.org18 November 2010 11.17digawé nalika mlebu log(?)0
mg.wikipedia.org17 Desember 2010 14.41digawé nalika mlebu log(?)18
mhr.wikipedia.org17 Desember 2010 13.36digawé nalika mlebu log(?)32
mi.wikipedia.org17 Desember 2010 13.30digawé nalika mlebu log(?)12
mk.wikipedia.org17 Desember 2010 11.43digawé nalika mlebu log(?)101
ml.wikipedia.org12 November 2010 09.54akun anyar(?)1.544bot
ml.wikibooks.org19 November 2010 07.09digawé nalika mlebu log(?)0
ml.wikisource.org12 Januari 2011 10.36digawé nalika mlebu log(?)0
ml.wiktionary.org10 Desember 2010 05.37digawé nalika mlebu log(?)0
mn.wikipedia.org17 Desember 2010 11.46digawé nalika mlebu log(?)38
mrj.wikipedia.org17 Desember 2010 12.41digawé nalika mlebu log(?)13
mr.wikipedia.org20 November 2010 18.19digawé nalika mlebu log(?)142
ms.wikipedia.org17 Desember 2010 11.43digawé nalika mlebu log(?)138
mt.wikipedia.org17 Desember 2010 11.46digawé nalika mlebu log(?)21
mwl.wikipedia.org19 Desember 2010 05.05digawé nalika mlebu log(?)15
myv.wikipedia.org17 Desember 2010 12.42digawé nalika mlebu log(?)30
my.wikipedia.org17 Desember 2010 11.44digawé nalika mlebu log(?)30
mzn.wikipedia.org17 Desember 2010 11.45digawé nalika mlebu log(?)23
nah.wikipedia.org17 Desember 2010 11.46digawé nalika mlebu log(?)47
nap.wikipedia.org17 Desember 2010 11.44digawé nalika mlebu log(?)39
na.wikipedia.org19 Desember 2010 05.09digawé nalika mlebu log(?)13bot
nds-nl.wikipedia.org17 Desember 2010 11.45digawé nalika mlebu log(?)21
nds.wikipedia.org17 Desember 2010 11.46digawé nalika mlebu log(?)62
ne.wikipedia.org17 Desember 2010 12.40digawé nalika mlebu log(?)35
new.wikipedia.org17 Desember 2010 11.44digawé nalika mlebu log(?)20
nl.wikipedia.org17 Desember 2010 11.40digawé nalika mlebu log(?)181
nn.wikipedia.org17 Desember 2010 11.42digawé nalika mlebu log(?)Diblokir salawasé.
Alesan: mødesam robot
  • editing (keseluruhan situs)
  • blokir otomatis dipatèni
  • ora kena mbesut kaca parembugané dhéwé
17
nov.wikipedia.org17 Desember 2010 13.35digawé nalika mlebu log(?)34
no.wikipedia.org17 Desember 2010 11.41digawé nalika mlebu log(?)Diblokir salawasé.
Alesan: Please read the bot policy and apply for a global flag
  • editing (keseluruhan situs)
  • Gawe akun diblokir
  • blokir otomatis dipatèni
  • ora kena mbesut kaca parembugané dhéwé
107
nrm.wikipedia.org17 Desember 2010 11.45digawé nalika mlebu log(?)34
nv.wikipedia.org17 Desember 2010 11.45digawé nalika mlebu log(?)23
ny.wikipedia.org19 Desember 2010 05.19digawé nalika mlebu log(?)5
oc.wikipedia.org17 Desember 2010 11.44digawé nalika mlebu log(?)73
om.wikipedia.org19 Desember 2010 05.12digawé nalika mlebu log(?)5
or.wikipedia.org19 Desember 2010 05.03digawé nalika mlebu log(?)6
os.wikipedia.org17 Desember 2010 12.40digawé nalika mlebu log(?)39
pag.wikipedia.org17 Desember 2010 11.45digawé nalika mlebu log(?)16
pam.wikipedia.org17 Desember 2010 12.14digawé nalika mlebu log(?)28
pap.wikipedia.org17 Desember 2010 11.45digawé nalika mlebu log(?)12
pa.wikipedia.org17 Desember 2010 12.13digawé nalika mlebu log(?)23
pcd.wikipedia.org19 Desember 2010 04.56digawé nalika mlebu log(?)11
pdc.wikipedia.org17 Desember 2010 14.52digawé nalika mlebu log(?)10
pih.wikipedia.org19 Desember 2010 05.09digawé nalika mlebu log(?)10
pi.wikipedia.org17 Desember 2010 13.19digawé nalika mlebu log(?)4
pl.wikipedia.org20 November 2010 18.24digawé nalika mlebu log(?)Diblokir salawasé.
Alesan: nieaktywny bot interwiki, zastąpiony przez Wikidane / inactive interwiki bot, superseded by Wikidata; you can request bot rights again at Wikipedia:Boty/Zgłoszenia
  • editing (keseluruhan situs)
  • blokir otomatis dipatèni
144
pl.wiktionary.org10 Desember 2010 05.39digawé nalika mlebu log(?)0
pms.wikipedia.org17 Desember 2010 14.18digawé nalika mlebu log(?)27
pnb.wikipedia.org17 Desember 2010 11.44digawé nalika mlebu log(?)62
pnt.wikipedia.org19 Desember 2010 05.10digawé nalika mlebu log(?)9
ps.wikipedia.org17 Desember 2010 14.51digawé nalika mlebu log(?)28
pt.wikipedia.org17 Desember 2010 11.39digawé nalika mlebu log(?)9
qu.wikipedia.org17 Desember 2010 11.45digawé nalika mlebu log(?)50
rm.wikipedia.org17 Desember 2010 14.42digawé nalika mlebu log(?)13
rmy.wikipedia.org19 Desember 2010 05.05digawé nalika mlebu log(?)8
rn.wikipedia.org19 Desember 2010 05.20digawé nalika mlebu log(?)7
roa-rup.wikipedia.org17 Desember 2010 14.10digawé nalika mlebu log(?)15
roa-tara.wikipedia.org17 Desember 2010 14.29digawé nalika mlebu log(?)10
ro.wikipedia.org17 Desember 2010 12.13digawé nalika mlebu log(?)145
ru.wikipedia.org20 November 2010 18.21digawé nalika mlebu log(?)193autoreview, uploader
rw.wikipedia.org19 Desember 2010 05.17digawé nalika mlebu log(?)17
sah.wikipedia.org17 Desember 2010 11.46digawé nalika mlebu log(?)48
sa.wikipedia.org17 Desember 2010 11.44digawé nalika mlebu log(?)21
scn.wikipedia.org17 Desember 2010 11.44digawé nalika mlebu log(?)53
sco.wikipedia.org17 Desember 2010 11.46digawé nalika mlebu log(?)35
sc.wikipedia.org17 Desember 2010 14.47digawé nalika mlebu log(?)17
sd.wikipedia.org19 Desember 2010 05.08digawé nalika mlebu log(?)6
se.wikipedia.org17 Desember 2010 14.43digawé nalika mlebu log(?)29bot
sg.wikipedia.org19 Desember 2010 05.15digawé nalika mlebu log(?)9
sh.wikipedia.org17 Desember 2010 11.42digawé nalika mlebu log(?)112
simple.wikipedia.org17 Desember 2010 11.42digawé nalika mlebu log(?)130
si.wikipedia.org17 Desember 2010 12.14digawé nalika mlebu log(?)21
sk.wikipedia.org17 Desember 2010 11.41digawé nalika mlebu log(?)120
sl.wikipedia.org17 Desember 2010 11.43digawé nalika mlebu log(?)142bot
sm.wikipedia.org19 Desember 2010 05.06digawé nalika mlebu log(?)7
sn.wikipedia.org19 Desember 2010 05.20digawé nalika mlebu log(?)7
so.wikipedia.org17 Desember 2010 12.40digawé nalika mlebu log(?)21
sq.wikipedia.org17 Desember 2010 11.43digawé nalika mlebu log(?)82
srn.wikipedia.org19 Desember 2010 05.00digawé nalika mlebu log(?)8
sr.wikipedia.org17 Desember 2010 11.42digawé nalika mlebu log(?)148
ss.wikipedia.org19 Desember 2010 05.12digawé nalika mlebu log(?)16
stq.wikipedia.org19 Desember 2010 04.51digawé nalika mlebu log(?)20
st.wikipedia.org19 Desember 2010 05.17digawé nalika mlebu log(?)6
su.wikipedia.org17 Desember 2010 12.15digawé nalika mlebu log(?)37
sv.wikipedia.org17 Desember 2010 11.40digawé nalika mlebu log(?)152
sw.wikipedia.org17 Desember 2010 12.40digawé nalika mlebu log(?)67
szl.wikipedia.org17 Desember 2010 14.51digawé nalika mlebu log(?)14
ta.wikipedia.org17 Desember 2010 11.02digawé nalika mlebu log(?)143bot
tet.wikipedia.org19 Desember 2010 05.07digawé nalika mlebu log(?)10
te.wikipedia.org16 Desember 2010 15.10digawé nalika mlebu log(?)97
tg.wikipedia.org17 Desember 2010 11.45digawé nalika mlebu log(?)47
th.wikipedia.org17 Desember 2010 11.41digawé nalika mlebu log(?)145bot
ti.wikipedia.org19 Desember 2010 05.13digawé nalika mlebu log(?)6
tk.wikipedia.org17 Desember 2010 13.19digawé nalika mlebu log(?)37
tl.wikipedia.org17 Desember 2010 11.43digawé nalika mlebu log(?)90
tn.wikipedia.org19 Desember 2010 05.18digawé nalika mlebu log(?)4
to.wikipedia.org19 Desember 2010 04.53digawé nalika mlebu log(?)5
tpi.wikipedia.org17 Desember 2010 12.40digawé nalika mlebu log(?)10
tr.wikipedia.org17 Desember 2010 11.41digawé nalika mlebu log(?)171
ts.wikipedia.org19 Desember 2010 05.14digawé nalika mlebu log(?)11
tt.wikipedia.org17 Desember 2010 12.41digawé nalika mlebu log(?)50
tum.wikipedia.org17 Desember 2010 12.42digawé nalika mlebu log(?)5
tw.wikipedia.org19 Desember 2010 05.19digawé nalika mlebu log(?)4
ty.wikipedia.org19 Desember 2010 05.00digawé nalika mlebu log(?)6
udm.wikipedia.org19 Desember 2010 05.01digawé nalika mlebu log(?)9
ug.wikipedia.org17 Desember 2010 12.14digawé nalika mlebu log(?)30
uk.wikipedia.org17 Desember 2010 06.01digawé nalika mlebu log(?)169
ur.wikipedia.org17 Desember 2010 11.44digawé nalika mlebu log(?)117
uz.wikipedia.org17 Desember 2010 12.42digawé nalika mlebu log(?)48
vec.wikipedia.org17 Desember 2010 11.45digawé nalika mlebu log(?)51bot
ve.wikipedia.org19 Desember 2010 05.14digawé nalika mlebu log(?)5
vi.wikipedia.org17 Desember 2010 11.41digawé nalika mlebu log(?)145
vi.wikibooks.org13 Desember 2017 15.00digawé nalika mlebu log(?)0
vls.wikipedia.org17 Desember 2010 14.39digawé nalika mlebu log(?)28
vo.wikipedia.org17 Desember 2010 12.41digawé nalika mlebu log(?)43
war.wikipedia.org17 Desember 2010 11.44digawé nalika mlebu log(?)50
wa.wikipedia.org17 Desember 2010 11.45digawé nalika mlebu log(?)40
www.wikidata.org12 Februari 2017 23.00digawé nalika mlebu log(?)0
wo.wikipedia.org17 Desember 2010 12.41digawé nalika mlebu log(?)17
wuu.wikipedia.org17 Desember 2010 12.40digawé nalika mlebu log(?)21
xal.wikipedia.org17 Desember 2010 12.42digawé nalika mlebu log(?)43
xh.wikipedia.org19 Desember 2010 05.16digawé nalika mlebu log(?)5
yi.wikipedia.org17 Desember 2010 11.46digawé nalika mlebu log(?)46
yo.wikipedia.org17 Desember 2010 12.41digawé nalika mlebu log(?)41
za.wikipedia.org19 Desember 2010 05.13digawé nalika mlebu log(?)9
zea.wikipedia.org19 Desember 2010 05.01digawé nalika mlebu log(?)6
zh-classical.wikipedia.org17 Desember 2010 12.14digawé nalika mlebu log(?)16
zh-min-nan.wikipedia.org17 Desember 2010 11.44digawé nalika mlebu log(?)70
zh-yue.wikipedia.org17 Desember 2010 12.13digawé nalika mlebu log(?)82
zh.wikipedia.org17 Desember 2010 11.40digawé nalika mlebu log(?)178
zu.wikipedia.org19 Desember 2010 05.13digawé nalika mlebu log(?)6