Katerangan akun global

Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Deleng katerangan akun
Info panganggo global
  • Jeneng panganggo: Legobot
  • Kedaftar: 27 Mei 2008 18.49 (11 taun kapungkur)
  • Total jumlah suntingan: 12.747.751
  • Cacahé akun kang gegayutan: 697
  • Grup global: Panjaluk watesan dhuwur API
Daftar akun lokal
Wiki lokalKelèt nangMetodeDiblokirJumlah suntinganGrup
ab.wikipedia.org9 Oktober 2012 22.21digawé nalika mlebu log(?)173
ace.wikipedia.org9 Oktober 2012 22.21digawé nalika mlebu log(?)1.342
af.wikipedia.org9 Oktober 2012 22.21digawé nalika mlebu log(?)20.212
af.wikibooks.org2 Maret 2013 00.17digawé nalika mlebu log(?)0
af.wikiquote.org2 Maret 2013 00.17digawé nalika mlebu log(?)0
af.wiktionary.org2 Maret 2013 00.17digawé nalika mlebu log(?)0
ak.wikipedia.org9 Oktober 2012 22.21digawé nalika mlebu log(?)94
als.wikipedia.org9 Oktober 2012 03.49digawé nalika mlebu log(?)0
am.wikipedia.org9 Oktober 2012 06.06digawé nalika mlebu log(?)1.277
am.wikiquote.org2 Maret 2013 00.17digawé nalika mlebu log(?)0
am.wiktionary.org2 Maret 2013 00.17digawé nalika mlebu log(?)0
ang.wikipedia.org9 Oktober 2012 02.24digawé nalika mlebu log(?)663
ang.wikibooks.org2 Maret 2013 00.17digawé nalika mlebu log(?)0
ang.wiktionary.org2 Maret 2013 00.17digawé nalika mlebu log(?)0
an.wikipedia.org9 Oktober 2012 22.21digawé nalika mlebu log(?)31.604
an.wiktionary.org2 Maret 2013 00.17digawé nalika mlebu log(?)0
arc.wikipedia.org9 Oktober 2012 22.21digawé nalika mlebu log(?)749
ar.wikipedia.org9 Oktober 2012 01.12digawé nalika mlebu log(?)0
ar.wikibooks.org2 Maret 2013 00.17digawé nalika mlebu log(?)0
ar.wikinews.org2 Maret 2013 00.17digawé nalika mlebu log(?)0
ar.wikiquote.org2 Maret 2013 00.17digawé nalika mlebu log(?)0
ar.wikisource.org2 Maret 2013 00.17digawé nalika mlebu log(?)0
ar.wikiversity.org2 Maret 2013 00.17digawé nalika mlebu log(?)0
ar.wiktionary.org2 Maret 2013 00.17digawé nalika mlebu log(?)0
arz.wikipedia.org9 Oktober 2012 22.21digawé nalika mlebu log(?)7.470
ast.wikipedia.org9 Oktober 2012 01.43digawé nalika mlebu log(?)14.841
ast.wiktionary.org2 Maret 2013 00.18digawé nalika mlebu log(?)0
as.wikipedia.org9 Oktober 2012 22.21digawé nalika mlebu log(?)1.041
as.wikisource.org2 Maret 2013 00.17digawé nalika mlebu log(?)0
av.wikipedia.org9 Oktober 2012 22.21digawé nalika mlebu log(?)566
ay.wikipedia.org9 Oktober 2012 22.21digawé nalika mlebu log(?)1.980
ay.wiktionary.org2 Maret 2013 00.18digawé nalika mlebu log(?)0
az.wikipedia.org9 Oktober 2012 22.21digawé nalika mlebu log(?)45.576
az.wikibooks.org2 Maret 2013 00.18digawé nalika mlebu log(?)0
az.wikiquote.org2 Maret 2013 00.18digawé nalika mlebu log(?)0
az.wikisource.org2 Maret 2013 00.18digawé nalika mlebu log(?)0
az.wiktionary.org2 Maret 2013 00.18digawé nalika mlebu log(?)0
bar.wikipedia.org9 Oktober 2012 01.17digawé nalika mlebu log(?)7.645
bat-smg.wikipedia.org9 Oktober 2012 02.17digawé nalika mlebu log(?)6.295
ba.wikipedia.org9 Oktober 2012 22.21digawé nalika mlebu log(?)26.986
bcl.wikipedia.org9 Oktober 2012 22.21digawé nalika mlebu log(?)Diblokir salawasé.
Alesan: adding barangay articles
  • Gawe akun diblokir
3.903
be-tarask.wikipedia.org9 Oktober 2012 02.58digawé nalika mlebu log(?)52.250
beta.wikiversity.org2 Maret 2013 00.21digawé nalika mlebu log(?)0
be.wikipedia.org9 Oktober 2012 02.01digawé nalika mlebu log(?)61.787
be.wikibooks.org2 Maret 2013 00.18digawé nalika mlebu log(?)0
be.wikiquote.org2 Maret 2013 00.18digawé nalika mlebu log(?)0
be.wikisource.org2 Maret 2013 00.18digawé nalika mlebu log(?)0
be.wiktionary.org2 Maret 2013 00.18digawé nalika mlebu log(?)0
bg.wikipedia.org9 Oktober 2012 01.56digawé nalika mlebu log(?)0
bg.wikibooks.org2 Maret 2013 00.18digawé nalika mlebu log(?)0
bg.wikinews.org2 Maret 2013 00.18digawé nalika mlebu log(?)0
bg.wikiquote.org2 Maret 2013 00.18digawé nalika mlebu log(?)0
bg.wikisource.org2 Maret 2013 00.18digawé nalika mlebu log(?)0
bg.wiktionary.org2 Maret 2013 00.18digawé nalika mlebu log(?)0
bh.wikipedia.org9 Oktober 2012 22.21digawé nalika mlebu log(?)54
bi.wikipedia.org9 Oktober 2012 22.21digawé nalika mlebu log(?)167
bjn.wikipedia.org9 Oktober 2012 22.21digawé nalika mlebu log(?)716
bm.wikipedia.org9 Oktober 2012 22.21digawé nalika mlebu log(?)64
bn.wikipedia.org9 Oktober 2012 02.36digawé nalika mlebu log(?)0
bn.wikibooks.org2 Maret 2013 00.18digawé nalika mlebu log(?)0
bn.wikisource.org2 Maret 2013 00.18digawé nalika mlebu log(?)0
bn.wiktionary.org2 Maret 2013 00.18digawé nalika mlebu log(?)0
bo.wikipedia.org9 Oktober 2012 22.21digawé nalika mlebu log(?)504
bpy.wikipedia.org9 Oktober 2012 22.21digawé nalika mlebu log(?)13.552
br.wikipedia.org9 Oktober 2012 02.36digawé nalika mlebu log(?)0
br.wikiquote.org2 Maret 2013 00.18digawé nalika mlebu log(?)0
br.wikisource.org2 Maret 2013 00.18digawé nalika mlebu log(?)0
br.wiktionary.org2 Maret 2013 00.18digawé nalika mlebu log(?)0
bs.wikipedia.org2 September 2012 06.52digawé nalika mlebu log(?)0
bs.wikibooks.org2 Maret 2013 00.18digawé nalika mlebu log(?)0
bs.wikinews.org2 Maret 2013 00.18digawé nalika mlebu log(?)0
bs.wikiquote.org2 Maret 2013 00.18digawé nalika mlebu log(?)0
bs.wikisource.org2 Maret 2013 00.18digawé nalika mlebu log(?)0
bs.wiktionary.org2 Maret 2013 00.18digawé nalika mlebu log(?)0
bug.wikipedia.org9 Oktober 2012 02.05digawé nalika mlebu log(?)13.702
bxr.wikipedia.org9 Oktober 2012 22.21digawé nalika mlebu log(?)319
ca.wikipedia.org9 Oktober 2012 01.12digawé nalika mlebu log(?)236.727bot
ca.wikibooks.org2 Maret 2013 00.18digawé nalika mlebu log(?)0
ca.wikinews.org2 Maret 2013 00.18digawé nalika mlebu log(?)0
ca.wikiquote.org2 Maret 2013 00.18digawé nalika mlebu log(?)0
ca.wikisource.org2 Maret 2013 00.18digawé nalika mlebu log(?)0
ca.wiktionary.org2 Maret 2013 00.18digawé nalika mlebu log(?)0
cbk-zam.wikipedia.org9 Oktober 2012 22.21digawé nalika mlebu log(?)1.037
cdo.wikipedia.org9 Oktober 2012 22.21digawé nalika mlebu log(?)199
ceb.wikipedia.org9 Oktober 2012 02.05digawé nalika mlebu log(?)216.807
ce.wikipedia.org9 Oktober 2012 22.21digawé nalika mlebu log(?)512
chr.wikipedia.org9 Oktober 2012 22.21digawé nalika mlebu log(?)247
chr.wiktionary.org2 Maret 2013 00.18digawé nalika mlebu log(?)0
ch.wikipedia.org9 Oktober 2012 22.21digawé nalika mlebu log(?)11
chy.wikipedia.org9 Oktober 2012 22.21digawé nalika mlebu log(?)0
ckb.wikipedia.org9 Oktober 2012 02.13digawé nalika mlebu log(?)7.618
commons.wikimedia.org27 Mei 2008 18.49wiki asal(?)11.180bot, filemover
co.wikipedia.org9 Oktober 2012 22.21digawé nalika mlebu log(?)1.120
co.wiktionary.org2 Maret 2013 00.18digawé nalika mlebu log(?)0
crh.wikipedia.org9 Oktober 2012 22.21digawé nalika mlebu log(?)591
cr.wikipedia.org9 Oktober 2012 22.21digawé nalika mlebu log(?)239
csb.wikipedia.org9 Oktober 2012 22.21digawé nalika mlebu log(?)559
csb.wiktionary.org2 Maret 2013 00.18digawé nalika mlebu log(?)0
cs.wikipedia.org2 September 2012 06.52digawé nalika mlebu log(?)0
cs.wikibooks.org2 Maret 2013 00.18digawé nalika mlebu log(?)0
cs.wikinews.org2 Maret 2013 00.18digawé nalika mlebu log(?)0
cs.wikiquote.org2 Maret 2013 00.18digawé nalika mlebu log(?)0
cs.wikisource.org2 Maret 2013 00.18digawé nalika mlebu log(?)0
cs.wikiversity.org2 Maret 2013 00.18digawé nalika mlebu log(?)0
cs.wiktionary.org2 Maret 2013 00.18digawé nalika mlebu log(?)0
cu.wikipedia.org9 Oktober 2012 22.21digawé nalika mlebu log(?)292
cv.wikipedia.org9 Oktober 2012 02.58digawé nalika mlebu log(?)1.262
cv.wikibooks.org2 Maret 2013 00.18digawé nalika mlebu log(?)0
cy.wikipedia.org9 Oktober 2012 02.16digawé nalika mlebu log(?)32.397
cy.wikibooks.org2 Maret 2013 00.18digawé nalika mlebu log(?)0
cy.wikiquote.org2 Maret 2013 00.18digawé nalika mlebu log(?)0
cy.wikisource.org2 Maret 2013 00.18digawé nalika mlebu log(?)0
cy.wiktionary.org2 Maret 2013 00.18digawé nalika mlebu log(?)0
da.wikipedia.org9 Oktober 2012 01.12digawé nalika mlebu log(?)0
da.wikibooks.org2 Maret 2013 00.18digawé nalika mlebu log(?)0
da.wikiquote.org2 Maret 2013 00.18digawé nalika mlebu log(?)0
da.wikisource.org2 Maret 2013 00.18digawé nalika mlebu log(?)0
da.wiktionary.org2 Maret 2013 00.18digawé nalika mlebu log(?)0
de.wikipedia.org9 Oktober 2012 01.17digawé nalika mlebu log(?)0
de.wikibooks.org2 Maret 2013 00.18digawé nalika mlebu log(?)0
de.wikinews.org2 Maret 2013 00.18digawé nalika mlebu log(?)0
de.wikiquote.org2 Maret 2013 00.18digawé nalika mlebu log(?)0
de.wikisource.org2 Maret 2013 00.18digawé nalika mlebu log(?)0
de.wikiversity.org2 Maret 2013 00.18digawé nalika mlebu log(?)0
de.wikivoyage.org2 Maret 2013 00.18digawé nalika mlebu log(?)0
de.wiktionary.org2 Maret 2013 00.18digawé nalika mlebu log(?)0
diq.wikipedia.org9 Oktober 2012 22.21digawé nalika mlebu log(?)1.051
dsb.wikipedia.org9 Oktober 2012 22.21digawé nalika mlebu log(?)640
dty.wikipedia.org26 Mei 2018 15.47digawé nalika mlebu log(?)0
dv.wikipedia.org9 Oktober 2012 04.56digawé nalika mlebu log(?)0
dv.wiktionary.org2 Maret 2013 00.18digawé nalika mlebu log(?)0
dz.wikipedia.org9 Oktober 2012 22.21digawé nalika mlebu log(?)90
ee.wikipedia.org9 Oktober 2012 22.21digawé nalika mlebu log(?)243
el.wikipedia.org9 Oktober 2012 01.51digawé nalika mlebu log(?)0
el.wikibooks.org2 Maret 2013 00.18digawé nalika mlebu log(?)0
el.wikinews.org2 Maret 2013 00.18digawé nalika mlebu log(?)0
el.wikiquote.org2 Maret 2013 00.18digawé nalika mlebu log(?)0
el.wikisource.org2 Maret 2013 00.18digawé nalika mlebu log(?)0
el.wikiversity.org2 Maret 2013 00.18digawé nalika mlebu log(?)0
el.wiktionary.org2 Maret 2013 00.18digawé nalika mlebu log(?)0
eml.wikipedia.org9 Oktober 2012 22.21digawé nalika mlebu log(?)1.082
en.wikipedia.org13 Juni 2008 18.52digawé nalika mlebu log(?)1.179.036bot
en.wikibooks.org2 Maret 2013 00.18digawé nalika mlebu log(?)0
en.wikinews.org2 Maret 2013 00.18digawé nalika mlebu log(?)0
en.wikiquote.org2 Maret 2013 00.18digawé nalika mlebu log(?)0
en.wikisource.org2 Maret 2013 00.18digawé nalika mlebu log(?)0
en.wikiversity.org2 Maret 2013 00.18digawé nalika mlebu log(?)0
en.wikivoyage.org2 Maret 2013 00.18digawé nalika mlebu log(?)0
en.wiktionary.org2 Maret 2013 00.18digawé nalika mlebu log(?)0
eo.wikipedia.org9 Oktober 2012 01.51digawé nalika mlebu log(?)0
eo.wikibooks.org2 Maret 2013 00.18digawé nalika mlebu log(?)0
eo.wikinews.org2 Maret 2013 00.18digawé nalika mlebu log(?)0
eo.wikiquote.org2 Maret 2013 00.18digawé nalika mlebu log(?)0
eo.wikisource.org2 Maret 2013 00.18digawé nalika mlebu log(?)0
eo.wiktionary.org2 Maret 2013 00.18digawé nalika mlebu log(?)0
es.wikipedia.org9 Oktober 2012 01.12digawé nalika mlebu log(?)66.453
es.wikibooks.org2 Maret 2013 00.18digawé nalika mlebu log(?)0
es.wikinews.org2 Maret 2013 00.18digawé nalika mlebu log(?)0
es.wikiquote.org2 Maret 2013 00.18digawé nalika mlebu log(?)0
es.wikisource.org2 Maret 2013 00.18digawé nalika mlebu log(?)0
es.wikiversity.org2 Maret 2013 00.18digawé nalika mlebu log(?)0
es.wikivoyage.org2 Maret 2013 00.18digawé nalika mlebu log(?)0
es.wiktionary.org2 Maret 2013 00.18digawé nalika mlebu log(?)0
et.wikipedia.org9 Oktober 2012 01.12digawé nalika mlebu log(?)49.590
et.wikibooks.org2 Maret 2013 00.18digawé nalika mlebu log(?)0
et.wikiquote.org2 Maret 2013 00.18digawé nalika mlebu log(?)0
et.wikisource.org2 Maret 2013 00.18digawé nalika mlebu log(?)0
et.wiktionary.org2 Maret 2013 00.18digawé nalika mlebu log(?)0
eu.wikipedia.org2 September 2012 06.47digawé nalika mlebu log(?)0
eu.wikibooks.org2 Maret 2013 00.18digawé nalika mlebu log(?)0
eu.wikiquote.org2 Maret 2013 00.18digawé nalika mlebu log(?)0
eu.wiktionary.org2 Maret 2013 00.18digawé nalika mlebu log(?)0
ext.wikipedia.org9 Oktober 2012 22.22digawé nalika mlebu log(?)476
fa.wikipedia.org2 September 2012 06.48digawé nalika mlebu log(?)0
fa.wikibooks.org2 Maret 2013 00.18digawé nalika mlebu log(?)0
fa.wikinews.org2 Maret 2013 00.18digawé nalika mlebu log(?)0
fa.wikiquote.org2 Maret 2013 00.18digawé nalika mlebu log(?)0
fa.wikisource.org2 Maret 2013 00.18digawé nalika mlebu log(?)0
fa.wiktionary.org2 Maret 2013 00.18digawé nalika mlebu log(?)0
ff.wikipedia.org9 Oktober 2012 22.22digawé nalika mlebu log(?)38
fiu-vro.wikipedia.org9 Oktober 2012 22.22digawé nalika mlebu log(?)0
fi.wikipedia.org9 Oktober 2012 01.18digawé nalika mlebu log(?)0
fi.wikibooks.org2 Maret 2013 00.18digawé nalika mlebu log(?)0
fi.wikinews.org2 Maret 2013 00.18digawé nalika mlebu log(?)0
fi.wikiquote.org2 Maret 2013 00.18digawé nalika mlebu log(?)0
fi.wikisource.org2 Maret 2013 00.18digawé nalika mlebu log(?)0
fi.wikiversity.org2 Maret 2013 00.18digawé nalika mlebu log(?)0
fi.wiktionary.org2 Maret 2013 00.18digawé nalika mlebu log(?)0
fj.wikipedia.org9 Oktober 2012 22.22digawé nalika mlebu log(?)169
fj.wiktionary.org2 Maret 2013 00.18digawé nalika mlebu log(?)0
fo.wikipedia.org9 Oktober 2012 22.22digawé nalika mlebu log(?)0
fo.wikisource.org2 Maret 2013 00.18digawé nalika mlebu log(?)0
fo.wiktionary.org2 Maret 2013 00.18digawé nalika mlebu log(?)0
frp.wikipedia.org9 Oktober 2012 22.22digawé nalika mlebu log(?)0
frr.wikipedia.org9 Oktober 2012 22.22digawé nalika mlebu log(?)0
fr.wikipedia.org9 Oktober 2012 01.17digawé nalika mlebu log(?)0
fr.wikibooks.org2 Maret 2013 00.18digawé nalika mlebu log(?)0
fr.wikinews.org2 Maret 2013 00.18digawé nalika mlebu log(?)0
fr.wikiquote.org2 Maret 2013 00.18digawé nalika mlebu log(?)0
fr.wikisource.org2 Maret 2013 00.18digawé nalika mlebu log(?)0
fr.wikiversity.org2 Maret 2013 00.18digawé nalika mlebu log(?)0
fr.wikivoyage.org2 Maret 2013 00.18digawé nalika mlebu log(?)0
fr.wiktionary.org2 Maret 2013 00.18digawé nalika mlebu log(?)0
fur.wikipedia.org9 Oktober 2012 22.22digawé nalika mlebu log(?)1.059
fy.wikipedia.org9 Oktober 2012 22.22digawé nalika mlebu log(?)0
fy.wikibooks.org2 Maret 2013 00.18digawé nalika mlebu log(?)0
fy.wiktionary.org2 Maret 2013 00.18digawé nalika mlebu log(?)0
gag.wikipedia.org9 Oktober 2012 22.22digawé nalika mlebu log(?)1.001
gan.wikipedia.org9 Oktober 2012 22.22digawé nalika mlebu log(?)5.163
ga.wikipedia.org9 Oktober 2012 04.46digawé nalika mlebu log(?)4.119
ga.wiktionary.org2 Maret 2013 00.18digawé nalika mlebu log(?)0
gd.wikipedia.org9 Oktober 2012 22.22digawé nalika mlebu log(?)1.531
gd.wiktionary.org2 Maret 2013 00.18digawé nalika mlebu log(?)0
glk.wikipedia.org9 Oktober 2012 22.22digawé nalika mlebu log(?)87
gl.wikipedia.org9 Oktober 2012 02.05digawé nalika mlebu log(?)0
gl.wikibooks.org2 Maret 2013 00.18digawé nalika mlebu log(?)0
gl.wikiquote.org2 Maret 2013 00.18digawé nalika mlebu log(?)0
gl.wikisource.org2 Maret 2013 00.18digawé nalika mlebu log(?)0
gl.wiktionary.org2 Maret 2013 00.18digawé nalika mlebu log(?)0
gn.wikipedia.org9 Oktober 2012 22.22digawé nalika mlebu log(?)519
gn.wiktionary.org2 Maret 2013 00.18digawé nalika mlebu log(?)0
got.wikipedia.org9 Oktober 2012 22.22digawé nalika mlebu log(?)16
gu.wikipedia.org9 Oktober 2012 22.22digawé nalika mlebu log(?)716
gu.wikiquote.org2 Maret 2013 00.18digawé nalika mlebu log(?)0
gu.wikisource.org2 Maret 2013 00.18digawé nalika mlebu log(?)0
gu.wiktionary.org2 Maret 2013 00.18digawé nalika mlebu log(?)0
gv.wikipedia.org9 Oktober 2012 22.22digawé nalika mlebu log(?)2.757
gv.wiktionary.org2 Maret 2013 00.18digawé nalika mlebu log(?)0
hak.wikipedia.org9 Oktober 2012 22.22digawé nalika mlebu log(?)523
ha.wikipedia.org9 Oktober 2012 22.22digawé nalika mlebu log(?)205
ha.wiktionary.org2 Maret 2013 00.18digawé nalika mlebu log(?)0
haw.wikipedia.org9 Oktober 2012 22.22digawé nalika mlebu log(?)113
he.wikipedia.org9 Oktober 2012 01.40digawé nalika mlebu log(?)60.813
he.wikibooks.org2 Maret 2013 00.18digawé nalika mlebu log(?)0
he.wikinews.org2 Maret 2013 00.18digawé nalika mlebu log(?)0
he.wikiquote.org2 Maret 2013 00.18digawé nalika mlebu log(?)0
he.wikisource.org2 Maret 2013 00.18digawé nalika mlebu log(?)0
he.wikivoyage.org13 Desember 2017 03.19digawé nalika mlebu log(?)0
he.wiktionary.org2 Maret 2013 00.18digawé nalika mlebu log(?)0
hif.wikipedia.org9 Oktober 2012 22.22digawé nalika mlebu log(?)1.473
hi.wikipedia.org9 Oktober 2012 01.59digawé nalika mlebu log(?)0
hi.wikibooks.org2 Maret 2013 00.18digawé nalika mlebu log(?)0
hi.wikiquote.org2 Maret 2013 00.18digawé nalika mlebu log(?)0
hi.wiktionary.org2 Maret 2013 00.18digawé nalika mlebu log(?)0
hr.wikipedia.org9 Oktober 2012 01.42digawé nalika mlebu log(?)Diblokir salawasé.
  • Gawe akun diblokir
  • Rika ora teyeng ngirim layang email anu Rika diblokir
  • ora kena mbesut kaca parembugané dhéwé
0
hr.wikibooks.org2 Maret 2013 00.18digawé nalika mlebu log(?)0
hr.wikiquote.org2 Maret 2013 00.18digawé nalika mlebu log(?)0
hr.wikisource.org2 Maret 2013 00.18digawé nalika mlebu log(?)0
hr.wiktionary.org2 Maret 2013 00.18digawé nalika mlebu log(?)0
hsb.wikipedia.org9 Oktober 2012 22.22digawé nalika mlebu log(?)8.861
hsb.wiktionary.org2 Maret 2013 00.18digawé nalika mlebu log(?)0
ht.wikipedia.org9 Oktober 2012 02.43digawé nalika mlebu log(?)15.737
hu.wikipedia.org9 Oktober 2012 01.52digawé nalika mlebu log(?)68.567
hu.wikibooks.org2 Maret 2013 00.18digawé nalika mlebu log(?)0
hu.wikiquote.org2 Maret 2013 00.18digawé nalika mlebu log(?)0
hu.wikisource.org2 Maret 2013 00.18digawé nalika mlebu log(?)0
hu.wiktionary.org2 Maret 2013 00.18digawé nalika mlebu log(?)0
hy.wikipedia.org9 Oktober 2012 04.57digawé nalika mlebu log(?)34.588
hy.wikibooks.org2 Maret 2013 00.18digawé nalika mlebu log(?)0
hy.wikiquote.org2 Maret 2013 00.18digawé nalika mlebu log(?)0
hy.wikisource.org2 Maret 2013 00.18digawé nalika mlebu log(?)0
hy.wiktionary.org2 Maret 2013 00.18digawé nalika mlebu log(?)0
hyw.wikipedia.org7 April 2019 13.12digawé nalika mlebu log(?)0
ia.wikipedia.org9 Oktober 2012 04.46digawé nalika mlebu log(?)0
ia.wikibooks.org2 Maret 2013 00.19digawé nalika mlebu log(?)0
ia.wiktionary.org2 Maret 2013 00.18digawé nalika mlebu log(?)0
id.wikipedia.org2 September 2012 06.50digawé nalika mlebu log(?)0
id.wikibooks.org2 Maret 2013 00.19digawé nalika mlebu log(?)0
id.wikiquote.org2 Maret 2013 00.19digawé nalika mlebu log(?)0
id.wikisource.org2 Maret 2013 00.19digawé nalika mlebu log(?)0
id.wiktionary.org2 Maret 2013 00.19digawé nalika mlebu log(?)0
ie.wikipedia.org9 Oktober 2012 22.22digawé nalika mlebu log(?)780
ie.wikibooks.org2 Maret 2013 00.19digawé nalika mlebu log(?)0
ie.wiktionary.org2 Maret 2013 00.19digawé nalika mlebu log(?)0
ig.wikipedia.org9 Oktober 2012 22.22digawé nalika mlebu log(?)218
ik.wikipedia.org9 Oktober 2012 22.22digawé nalika mlebu log(?)69
ilo.wikipedia.org9 Oktober 2012 02.25digawé nalika mlebu log(?)996
incubator.wikimedia.org9 Oktober 2012 22.24digawé nalika mlebu log(?)0
io.wikipedia.org9 Oktober 2012 22.22digawé nalika mlebu log(?)0
io.wiktionary.org2 Maret 2013 00.19digawé nalika mlebu log(?)0
is.wikipedia.org9 Oktober 2012 01.56digawé nalika mlebu log(?)0
is.wikibooks.org2 Maret 2013 00.19digawé nalika mlebu log(?)0
is.wikiquote.org2 Maret 2013 00.19digawé nalika mlebu log(?)0
is.wikisource.org2 Maret 2013 00.19digawé nalika mlebu log(?)0
is.wiktionary.org2 Maret 2013 00.19digawé nalika mlebu log(?)0
it.wikipedia.org9 Oktober 2012 01.17digawé nalika mlebu log(?)62.960bot
it.wikibooks.org2 Maret 2013 00.19digawé nalika mlebu log(?)0
it.wikinews.org2 Maret 2013 00.19digawé nalika mlebu log(?)0
it.wikiquote.org2 Maret 2013 00.19digawé nalika mlebu log(?)0
it.wikisource.org2 Maret 2013 00.19digawé nalika mlebu log(?)0
it.wikiversity.org2 Maret 2013 00.19digawé nalika mlebu log(?)0
it.wikivoyage.org2 Maret 2013 00.19digawé nalika mlebu log(?)0
it.wiktionary.org2 Maret 2013 00.19digawé nalika mlebu log(?)0
iu.wikipedia.org9 Oktober 2012 22.22digawé nalika mlebu log(?)176
iu.wiktionary.org2 Maret 2013 00.19digawé nalika mlebu log(?)0
ja.wikipedia.org2 September 2012 06.47digawé nalika mlebu log(?)0
ja.wikibooks.org2 Maret 2013 00.19digawé nalika mlebu log(?)0
ja.wikinews.org2 Maret 2013 00.19digawé nalika mlebu log(?)0
ja.wikiquote.org2 Maret 2013 00.19digawé nalika mlebu log(?)0
ja.wikisource.org2 Maret 2013 00.19digawé nalika mlebu log(?)0
ja.wikiversity.org2 Maret 2013 00.19digawé nalika mlebu log(?)0
ja.wiktionary.org2 Maret 2013 00.19digawé nalika mlebu log(?)0
jbo.wikipedia.org9 Oktober 2012 22.22digawé nalika mlebu log(?)920
jbo.wiktionary.org2 Maret 2013 00.19digawé nalika mlebu log(?)0
jv.wikipedia.org9 Oktober 2012 02.05digawé nalika mlebu log(?)19.383
jv.wiktionary.org2 Maret 2013 00.19digawé nalika mlebu log(?)0
kaa.wikipedia.org9 Oktober 2012 22.22digawé nalika mlebu log(?)316
kab.wikipedia.org9 Oktober 2012 02.19digawé nalika mlebu log(?)228
ka.wikipedia.org2 September 2012 06.51digawé nalika mlebu log(?)0
ka.wikibooks.org2 Maret 2013 00.19digawé nalika mlebu log(?)0
ka.wikiquote.org2 Maret 2013 00.19digawé nalika mlebu log(?)0
ka.wiktionary.org2 Maret 2013 00.19digawé nalika mlebu log(?)0
kbd.wikipedia.org9 Oktober 2012 22.22digawé nalika mlebu log(?)0
kg.wikipedia.org9 Oktober 2012 22.22digawé nalika mlebu log(?)466
ki.wikipedia.org9 Oktober 2012 22.22digawé nalika mlebu log(?)252
kk.wikipedia.org9 Oktober 2012 03.50digawé nalika mlebu log(?)123.020
kk.wikibooks.org2 Maret 2013 00.19digawé nalika mlebu log(?)0
kk.wiktionary.org2 Maret 2013 00.19digawé nalika mlebu log(?)0
kl.wikipedia.org9 Oktober 2012 22.22digawé nalika mlebu log(?)1.379
kl.wiktionary.org2 Maret 2013 00.19digawé nalika mlebu log(?)0
km.wikipedia.org9 Oktober 2012 22.22digawé nalika mlebu log(?)334
km.wikibooks.org2 Maret 2013 00.19digawé nalika mlebu log(?)0
km.wiktionary.org2 Maret 2013 00.19digawé nalika mlebu log(?)0
kn.wikipedia.org9 Oktober 2012 04.57digawé nalika mlebu log(?)905
kn.wikiquote.org2 Maret 2013 00.19digawé nalika mlebu log(?)0
kn.wikisource.org2 Maret 2013 00.19digawé nalika mlebu log(?)0
kn.wiktionary.org2 Maret 2013 00.19digawé nalika mlebu log(?)0
koi.wikipedia.org9 Oktober 2012 22.22digawé nalika mlebu log(?)355
ko.wikipedia.org2 September 2012 06.47digawé nalika mlebu log(?)0
ko.wikibooks.org2 Maret 2013 00.19digawé nalika mlebu log(?)0
ko.wikinews.org2 Maret 2013 00.19digawé nalika mlebu log(?)0
ko.wikiquote.org2 Maret 2013 00.19digawé nalika mlebu log(?)0
ko.wikisource.org2 Maret 2013 00.19digawé nalika mlebu log(?)0
ko.wikiversity.org2 Maret 2013 00.19digawé nalika mlebu log(?)0
ko.wiktionary.org2 Maret 2013 00.19digawé nalika mlebu log(?)0
krc.wikipedia.org9 Oktober 2012 22.22digawé nalika mlebu log(?)2.098
ksh.wikipedia.org9 Oktober 2012 22.22digawé nalika mlebu log(?)0
ks.wikipedia.org9 Oktober 2012 22.22digawé nalika mlebu log(?)38
ks.wiktionary.org2 Maret 2013 00.19digawé nalika mlebu log(?)0
ku.wikipedia.org9 Oktober 2012 22.22digawé nalika mlebu log(?)7.558
ku.wikibooks.org2 Maret 2013 00.19digawé nalika mlebu log(?)0
ku.wikiquote.org2 Maret 2013 00.19digawé nalika mlebu log(?)0
ku.wiktionary.org2 Maret 2013 00.19digawé nalika mlebu log(?)0
kv.wikipedia.org9 Oktober 2012 22.22digawé nalika mlebu log(?)420
kw.wikipedia.org9 Oktober 2012 22.22digawé nalika mlebu log(?)913
kw.wiktionary.org2 Maret 2013 00.19digawé nalika mlebu log(?)0
ky.wikipedia.org9 Oktober 2012 22.22digawé nalika mlebu log(?)3.325
ky.wikibooks.org2 Maret 2013 00.19digawé nalika mlebu log(?)0
ky.wikiquote.org2 Maret 2013 00.19digawé nalika mlebu log(?)0
ky.wiktionary.org2 Maret 2013 00.19digawé nalika mlebu log(?)0
lad.wikipedia.org9 Oktober 2012 02.43digawé nalika mlebu log(?)0
la.wikipedia.org9 Oktober 2012 02.05digawé nalika mlebu log(?)0
la.wikibooks.org2 Maret 2013 00.19digawé nalika mlebu log(?)0
la.wikiquote.org2 Maret 2013 00.19digawé nalika mlebu log(?)0
la.wikisource.org2 Maret 2013 00.19digawé nalika mlebu log(?)0
la.wiktionary.org2 Maret 2013 00.19digawé nalika mlebu log(?)0
lbe.wikipedia.org9 Oktober 2012 22.22digawé nalika mlebu log(?)161
lb.wikipedia.org9 Oktober 2012 02.05digawé nalika mlebu log(?)0
lb.wiktionary.org2 Maret 2013 00.19digawé nalika mlebu log(?)0
lez.wikipedia.org9 Oktober 2012 22.22digawé nalika mlebu log(?)256
lg.wikipedia.org9 Oktober 2012 22.22digawé nalika mlebu log(?)85
lij.wikipedia.org9 Oktober 2012 22.23digawé nalika mlebu log(?)450
li.wikipedia.org9 Oktober 2012 22.22digawé nalika mlebu log(?)1.690
li.wikibooks.org2 Maret 2013 00.19digawé nalika mlebu log(?)0
li.wikiquote.org2 Maret 2013 00.19digawé nalika mlebu log(?)0
li.wikisource.org2 Maret 2013 00.19digawé nalika mlebu log(?)0
li.wiktionary.org2 Maret 2013 00.19digawé nalika mlebu log(?)0
lmo.wikipedia.org9 Oktober 2012 22.23digawé nalika mlebu log(?)8.770
ln.wikipedia.org9 Oktober 2012 22.23digawé nalika mlebu log(?)234
ln.wiktionary.org2 Maret 2013 00.19digawé nalika mlebu log(?)0
login.wikimedia.org31 Agustus 2013 07.14digawé nalika mlebu log(?)0
lo.wikipedia.org9 Oktober 2012 22.23digawé nalika mlebu log(?)482
lo.wiktionary.org2 Maret 2013 00.19digawé nalika mlebu log(?)0
ltg.wikipedia.org9 Oktober 2012 22.23digawé nalika mlebu log(?)349
lt.wikipedia.org9 Oktober 2012 01.58digawé nalika mlebu log(?)77.949
lt.wikibooks.org2 Maret 2013 00.19digawé nalika mlebu log(?)0
lt.wikiquote.org2 Maret 2013 00.19digawé nalika mlebu log(?)0
lt.wikisource.org2 Maret 2013 00.19digawé nalika mlebu log(?)0
lt.wiktionary.org2 Maret 2013 00.19digawé nalika mlebu log(?)0
lv.wikipedia.org9 Oktober 2012 02.12digawé nalika mlebu log(?)0
lv.wiktionary.org2 Maret 2013 00.19digawé nalika mlebu log(?)0
map-bms.wikipedia.org9 Oktober 2012 22.23digawé nalika mlebu log(?)8.753
mdf.wikipedia.org9 Oktober 2012 22.23digawé nalika mlebu log(?)126
www.mediawiki.org2 Maret 2013 00.21digawé nalika mlebu log(?)364bot
meta.wikimedia.org28 Mei 2008 00.01digawé nalika mlebu log(?)2
mg.wikipedia.org9 Oktober 2012 22.23digawé nalika mlebu log(?)33.981
mg.wikibooks.org2 Maret 2013 00.19digawé nalika mlebu log(?)0
mg.wiktionary.org2 Maret 2013 00.19digawé nalika mlebu log(?)0
mhr.wikipedia.org9 Oktober 2012 22.23digawé nalika mlebu log(?)0
min.wikipedia.org2 Maret 2013 00.19digawé nalika mlebu log(?)0
mi.wikipedia.org9 Oktober 2012 22.23digawé nalika mlebu log(?)777
mi.wiktionary.org2 Maret 2013 00.19digawé nalika mlebu log(?)0
mk.wikipedia.org9 Oktober 2012 02.36digawé nalika mlebu log(?)0
mk.wikibooks.org2 Maret 2013 00.19digawé nalika mlebu log(?)0
mk.wikisource.org2 Maret 2013 00.19digawé nalika mlebu log(?)0
mk.wiktionary.org2 Maret 2013 00.19digawé nalika mlebu log(?)0
ml.wikipedia.org9 Oktober 2012 02.43digawé nalika mlebu log(?)0
ml.wikibooks.org2 Maret 2013 00.19digawé nalika mlebu log(?)0
ml.wikiquote.org2 Maret 2013 00.19digawé nalika mlebu log(?)0
ml.wikisource.org2 Maret 2013 00.19digawé nalika mlebu log(?)0
ml.wiktionary.org2 Maret 2013 00.19digawé nalika mlebu log(?)0
mn.wikipedia.org9 Oktober 2012 01.51digawé nalika mlebu log(?)1.595
mn.wiktionary.org2 Maret 2013 00.19digawé nalika mlebu log(?)0
mrj.wikipedia.org9 Oktober 2012 22.23digawé nalika mlebu log(?)4.275
mr.wikipedia.org9 Oktober 2012 22.23digawé nalika mlebu log(?)0
mr.wikibooks.org2 Maret 2013 00.19digawé nalika mlebu log(?)0
mr.wikiquote.org2 Maret 2013 00.20digawé nalika mlebu log(?)0
mr.wikisource.org2 Maret 2013 00.20digawé nalika mlebu log(?)0
mr.wiktionary.org2 Maret 2013 00.19digawé nalika mlebu log(?)0
ms.wikipedia.org9 Oktober 2012 01.39digawé nalika mlebu log(?)0
ms.wikibooks.org2 Maret 2013 00.20digawé nalika mlebu log(?)0
ms.wiktionary.org2 Maret 2013 00.20digawé nalika mlebu log(?)0
mt.wikipedia.org9 Oktober 2012 22.23digawé nalika mlebu log(?)0
mt.wiktionary.org2 Maret 2013 00.20digawé nalika mlebu log(?)0
mwl.wikipedia.org9 Oktober 2012 22.23digawé nalika mlebu log(?)2.296
myv.wikipedia.org9 Oktober 2012 22.23digawé nalika mlebu log(?)1.307
my.wikipedia.org9 Oktober 2012 03.50digawé nalika mlebu log(?)836
my.wiktionary.org2 Maret 2013 00.20digawé nalika mlebu log(?)0
mzn.wikipedia.org9 Oktober 2012 22.23digawé nalika mlebu log(?)1.373
nah.wikipedia.org9 Oktober 2012 22.23digawé nalika mlebu log(?)930
nah.wiktionary.org2 Maret 2013 00.20digawé nalika mlebu log(?)0
nap.wikipedia.org9 Oktober 2012 02.43digawé nalika mlebu log(?)1.335
na.wikipedia.org9 Oktober 2012 22.23digawé nalika mlebu log(?)507
na.wiktionary.org2 Maret 2013 00.20digawé nalika mlebu log(?)0
nds-nl.wikipedia.org9 Oktober 2012 22.23digawé nalika mlebu log(?)5.971
nds.wikipedia.org9 Oktober 2012 04.57digawé nalika mlebu log(?)0
nds.wiktionary.org2 Maret 2013 00.20digawé nalika mlebu log(?)0
ne.wikipedia.org9 Oktober 2012 04.57digawé nalika mlebu log(?)1.034
ne.wikibooks.org2 Maret 2013 00.20digawé nalika mlebu log(?)0
ne.wiktionary.org2 Maret 2013 00.20digawé nalika mlebu log(?)0
new.wikipedia.org9 Oktober 2012 22.23digawé nalika mlebu log(?)6.462
nl.wikipedia.org9 Oktober 2012 01.17digawé nalika mlebu log(?)68.680bot
nl.wikibooks.org2 Maret 2013 00.20digawé nalika mlebu log(?)0
nl.wikiquote.org2 Maret 2013 00.20digawé nalika mlebu log(?)0
nl.wikisource.org2 Maret 2013 00.20digawé nalika mlebu log(?)0
nl.wikivoyage.org2 Maret 2013 00.20digawé nalika mlebu log(?)0
nl.wiktionary.org2 Maret 2013 00.20digawé nalika mlebu log(?)0
nn.wikipedia.org9 Oktober 2012 02.19digawé nalika mlebu log(?)0
nn.wikiquote.org2 Maret 2013 00.20digawé nalika mlebu log(?)0
nn.wiktionary.org2 Maret 2013 00.20digawé nalika mlebu log(?)0
nov.wikipedia.org9 Oktober 2012 22.23digawé nalika mlebu log(?)692
no.wikipedia.org2 September 2012 06.47digawé nalika mlebu log(?)0
no.wikibooks.org2 Maret 2013 00.20digawé nalika mlebu log(?)0
no.wikinews.org2 Maret 2013 00.20digawé nalika mlebu log(?)0
no.wikiquote.org2 Maret 2013 00.20digawé nalika mlebu log(?)0
no.wikisource.org2 Maret 2013 00.20digawé nalika mlebu log(?)0
no.wiktionary.org2 Maret 2013 00.20digawé nalika mlebu log(?)0
nrm.wikipedia.org9 Oktober 2012 22.23digawé nalika mlebu log(?)538
nso.wikipedia.org9 Oktober 2012 22.23digawé nalika mlebu log(?)170
nv.wikipedia.org9 Oktober 2012 22.23digawé nalika mlebu log(?)0
ny.wikipedia.org9 Oktober 2012 22.23digawé nalika mlebu log(?)213
oc.wikipedia.org9 Oktober 2012 22.23digawé nalika mlebu log(?)0
oc.wikibooks.org2 Maret 2013 00.20digawé nalika mlebu log(?)0
oc.wiktionary.org2 Maret 2013 00.20digawé nalika mlebu log(?)0
om.wikipedia.org9 Oktober 2012 22.23digawé nalika mlebu log(?)98
om.wiktionary.org2 Maret 2013 00.20digawé nalika mlebu log(?)0
or.wikipedia.org9 Oktober 2012 22.23digawé nalika mlebu log(?)2.003
or.wiktionary.org2 Maret 2013 00.20digawé nalika mlebu log(?)0
os.wikipedia.org9 Oktober 2012 22.23digawé nalika mlebu log(?)9.382
pag.wikipedia.org9 Oktober 2012 22.23digawé nalika mlebu log(?)333
pam.wikipedia.org9 Oktober 2012 22.23digawé nalika mlebu log(?)2.315
pap.wikipedia.org9 Oktober 2012 04.57digawé nalika mlebu log(?)498
pa.wikipedia.org9 Oktober 2012 22.23digawé nalika mlebu log(?)711
pa.wikibooks.org2 Maret 2013 00.20digawé nalika mlebu log(?)0
pa.wiktionary.org2 Maret 2013 00.20digawé nalika mlebu log(?)0
pcd.wikipedia.org9 Oktober 2012 22.23digawé nalika mlebu log(?)0
pdc.wikipedia.org9 Oktober 2012 22.23digawé nalika mlebu log(?)1.507
pfl.wikipedia.org9 Oktober 2012 22.23digawé nalika mlebu log(?)0
pih.wikipedia.org9 Oktober 2012 22.23digawé nalika mlebu log(?)234
pi.wikipedia.org9 Oktober 2012 22.23digawé nalika mlebu log(?)26
pl.wikipedia.org9 Oktober 2012 01.17digawé nalika mlebu log(?)0
pl.wikibooks.org2 Maret 2013 00.20digawé nalika mlebu log(?)0
pl.wikinews.org2 Maret 2013 00.20digawé nalika mlebu log(?)0
pl.wikiquote.org2 Maret 2013 00.20digawé nalika mlebu log(?)0
pl.wikisource.org2 Maret 2013 00.20digawé nalika mlebu log(?)0
pl.wikivoyage.org2 Maret 2013 00.20digawé nalika mlebu log(?)0
pl.wiktionary.org2 Maret 2013 00.20digawé nalika mlebu log(?)0
pms.wikipedia.org9 Oktober 2012 22.23digawé nalika mlebu log(?)0
pnb.wikipedia.org9 Oktober 2012 04.57digawé nalika mlebu log(?)23.278
pnb.wiktionary.org2 Maret 2013 00.20digawé nalika mlebu log(?)0
pnt.wikipedia.org9 Oktober 2012 22.23digawé nalika mlebu log(?)96
ps.wikipedia.org9 Oktober 2012 22.23digawé nalika mlebu log(?)507
ps.wiktionary.org2 Maret 2013 00.20digawé nalika mlebu log(?)0
pt.wikipedia.org9 Oktober 2012 01.17digawé nalika mlebu log(?)102.865bot
pt.wikibooks.org2 Maret 2013 00.20digawé nalika mlebu log(?)0
pt.wikinews.org2 Maret 2013 00.20digawé nalika mlebu log(?)0
pt.wikiquote.org2 Maret 2013 00.20digawé nalika mlebu log(?)0
pt.wikisource.org2 Maret 2013 00.20digawé nalika mlebu log(?)0
pt.wikiversity.org2 Maret 2013 00.20digawé nalika mlebu log(?)0
pt.wikivoyage.org2 Maret 2013 00.20digawé nalika mlebu log(?)0
pt.wiktionary.org2 Maret 2013 00.20digawé nalika mlebu log(?)0
qu.wikipedia.org9 Oktober 2012 22.23digawé nalika mlebu log(?)5.991
qu.wiktionary.org2 Maret 2013 00.20digawé nalika mlebu log(?)0
rm.wikipedia.org9 Oktober 2012 22.23digawé nalika mlebu log(?)1.000
rmy.wikipedia.org9 Oktober 2012 22.23digawé nalika mlebu log(?)583
rn.wikipedia.org9 Oktober 2012 22.23digawé nalika mlebu log(?)193
roa-rup.wikipedia.org9 Oktober 2012 22.23digawé nalika mlebu log(?)8.129
roa-rup.wiktionary.org2 Maret 2013 00.20digawé nalika mlebu log(?)0
roa-tara.wikipedia.org9 Oktober 2012 22.23digawé nalika mlebu log(?)5.251
ro.wikipedia.org9 Oktober 2012 01.38digawé nalika mlebu log(?)0
ro.wikibooks.org2 Maret 2013 00.20digawé nalika mlebu log(?)0
ro.wikinews.org2 Maret 2013 00.20digawé nalika mlebu log(?)0
ro.wikiquote.org2 Maret 2013 00.20digawé nalika mlebu log(?)0
ro.wikisource.org2 Maret 2013 00.20digawé nalika mlebu log(?)0
ro.wikivoyage.org2 Maret 2013 00.20digawé nalika mlebu log(?)0
ro.wiktionary.org2 Maret 2013 00.20digawé nalika mlebu log(?)0
rue.wikipedia.org9 Oktober 2012 22.23digawé nalika mlebu log(?)1.111
ru.wikipedia.org2 September 2012 06.48digawé nalika mlebu log(?)0
ru.wikibooks.org2 Maret 2013 00.20digawé nalika mlebu log(?)0
ru.wikinews.org2 Maret 2013 00.20digawé nalika mlebu log(?)0
ru.wikiquote.org2 Maret 2013 00.20digawé nalika mlebu log(?)0
ru.wikisource.org2 Maret 2013 00.20digawé nalika mlebu log(?)0
ru.wikiversity.org2 Maret 2013 00.20digawé nalika mlebu log(?)0
ru.wikivoyage.org2 Maret 2013 00.20digawé nalika mlebu log(?)0
ru.wiktionary.org2 Maret 2013 00.20digawé nalika mlebu log(?)0
rw.wikipedia.org9 Oktober 2012 22.23digawé nalika mlebu log(?)2.231
rw.wiktionary.org2 Maret 2013 00.20digawé nalika mlebu log(?)0
sah.wikipedia.org9 Oktober 2012 04.57digawé nalika mlebu log(?)873
sah.wikisource.org2 Maret 2013 00.20digawé nalika mlebu log(?)0
sa.wikipedia.org9 Oktober 2012 22.23digawé nalika mlebu log(?)677
sa.wikibooks.org2 Maret 2013 00.20digawé nalika mlebu log(?)0
sa.wikiquote.org2 Maret 2013 00.20digawé nalika mlebu log(?)0
sa.wikisource.org2 Maret 2013 00.20digawé nalika mlebu log(?)0
sa.wiktionary.org2 Maret 2013 00.20digawé nalika mlebu log(?)0
scn.wikipedia.org9 Oktober 2012 02.36digawé nalika mlebu log(?)3.186
scn.wiktionary.org2 Maret 2013 00.20digawé nalika mlebu log(?)0
sco.wikipedia.org9 Oktober 2012 22.23digawé nalika mlebu log(?)5.813
sc.wikipedia.org9 Oktober 2012 02.43digawé nalika mlebu log(?)1.009
sd.wikipedia.org9 Oktober 2012 22.23digawé nalika mlebu log(?)78
sd.wiktionary.org2 Maret 2013 00.20digawé nalika mlebu log(?)0
se.wikipedia.org9 Oktober 2012 22.23digawé nalika mlebu log(?)7.547
sg.wikipedia.org9 Oktober 2012 22.23digawé nalika mlebu log(?)58
sg.wiktionary.org2 Maret 2013 00.20digawé nalika mlebu log(?)0
sh.wikipedia.org9 Oktober 2012 02.13digawé nalika mlebu log(?)53.537
sh.wiktionary.org2 Maret 2013 00.20digawé nalika mlebu log(?)0
simple.wikipedia.org2 September 2012 06.48digawé nalika mlebu log(?)0
simple.wiktionary.org2 Maret 2013 00.20digawé nalika mlebu log(?)0
si.wikipedia.org9 Oktober 2012 03.07digawé nalika mlebu log(?)3.248
si.wikibooks.org2 Maret 2013 00.20digawé nalika mlebu log(?)0
si.wiktionary.org2 Maret 2013 00.20digawé nalika mlebu log(?)0
sk.wikipedia.org9 Oktober 2012 01.54digawé nalika mlebu log(?)88.410
sk.wikibooks.org2 Maret 2013 00.20digawé nalika mlebu log(?)0
sk.wikiquote.org2 Maret 2013 00.20digawé nalika mlebu log(?)0
sk.wikisource.org2 Maret 2013 00.20digawé nalika mlebu log(?)0
sk.wiktionary.org2 Maret 2013 00.20digawé nalika mlebu log(?)0
sl.wikipedia.org9 Oktober 2012 02.10digawé nalika mlebu log(?)0
sl.wikibooks.org2 Maret 2013 00.20digawé nalika mlebu log(?)0
sl.wikiquote.org2 Maret 2013 00.20digawé nalika mlebu log(?)0
sl.wikisource.org2 Maret 2013 00.20digawé nalika mlebu log(?)0
sl.wikiversity.org2 Maret 2013 00.20digawé nalika mlebu log(?)0
sl.wiktionary.org2 Maret 2013 00.20digawé nalika mlebu log(?)0
sm.wikipedia.org9 Oktober 2012 22.23digawé nalika mlebu log(?)251
sm.wiktionary.org2 Maret 2013 00.20digawé nalika mlebu log(?)0
sn.wikipedia.org9 Oktober 2012 22.23digawé nalika mlebu log(?)466
wikisource.org2 Maret 2013 00.21digawé nalika mlebu log(?)0
so.wikipedia.org9 Oktober 2012 22.23digawé nalika mlebu log(?)774
so.wiktionary.org2 Maret 2013 00.20digawé nalika mlebu log(?)0
species.wikimedia.org9 Oktober 2012 22.24digawé nalika mlebu log(?)0
sq.wikipedia.org9 Oktober 2012 02.04digawé nalika mlebu log(?)0
sq.wikibooks.org2 Maret 2013 00.20digawé nalika mlebu log(?)0
sq.wikinews.org2 Maret 2013 00.20digawé nalika mlebu log(?)0
sq.wikiquote.org2 Maret 2013 00.20digawé nalika mlebu log(?)0
sq.wiktionary.org2 Maret 2013 00.20digawé nalika mlebu log(?)0
srn.wikipedia.org9 Oktober 2012 22.23digawé nalika mlebu log(?)195
sr.wikipedia.org9 Oktober 2012 02.04digawé nalika mlebu log(?)0
sr.wikibooks.org2 Maret 2013 00.20digawé nalika mlebu log(?)0
sr.wikinews.org2 Maret 2013 00.20digawé nalika mlebu log(?)0
sr.wikiquote.org2 Maret 2013 00.20digawé nalika mlebu log(?)0
sr.wikisource.org2 Maret 2013 00.20digawé nalika mlebu log(?)0
sr.wiktionary.org2 Maret 2013 00.20digawé nalika mlebu log(?)0
ss.wikipedia.org9 Oktober 2012 22.23digawé nalika mlebu log(?)0
ss.wiktionary.org2 Maret 2013 00.20digawé nalika mlebu log(?)0
stq.wikipedia.org9 Oktober 2012 22.23digawé nalika mlebu log(?)881
st.wikipedia.org9 Oktober 2012 22.23digawé nalika mlebu log(?)38
st.wiktionary.org2 Maret 2013 00.20digawé nalika mlebu log(?)0
su.wikipedia.org9 Oktober 2012 02.13digawé nalika mlebu log(?)2.262
su.wikiquote.org2 Maret 2013 00.20digawé nalika mlebu log(?)0
su.wiktionary.org2 Maret 2013 00.20digawé nalika mlebu log(?)0
sv.wikipedia.org2 September 2012 06.47digawé nalika mlebu log(?)39.531
sv.wikibooks.org2 Maret 2013 00.20digawé nalika mlebu log(?)0
sv.wikinews.org2 Maret 2013 00.20digawé nalika mlebu log(?)0
sv.wikiquote.org2 Maret 2013 00.20digawé nalika mlebu log(?)0
sv.wikisource.org2 Maret 2013 00.20digawé nalika mlebu log(?)0
sv.wikiversity.org2 Maret 2013 00.20digawé nalika mlebu log(?)0
sv.wikivoyage.org2 Maret 2013 00.20digawé nalika mlebu log(?)0
sv.wiktionary.org2 Maret 2013 00.20digawé nalika mlebu log(?)0
sw.wikipedia.org9 Oktober 2012 22.23digawé nalika mlebu log(?)14.681
sw.wiktionary.org2 Maret 2013 00.20digawé nalika mlebu log(?)0
szl.wikipedia.org9 Oktober 2012 22.23digawé nalika mlebu log(?)1.187
ta.wikipedia.org9 Oktober 2012 02.33digawé nalika mlebu log(?)0
ta.wikibooks.org2 Maret 2013 00.20digawé nalika mlebu log(?)0
ta.wikinews.org2 Maret 2013 00.20digawé nalika mlebu log(?)0
ta.wikiquote.org2 Maret 2013 00.20digawé nalika mlebu log(?)0
ta.wikisource.org2 Maret 2013 00.20digawé nalika mlebu log(?)0
ta.wiktionary.org2 Maret 2013 00.20digawé nalika mlebu log(?)0
test2.wikipedia.org9 Oktober 2012 22.24digawé nalika mlebu log(?)0
test.wikipedia.org9 Oktober 2012 22.24digawé nalika mlebu log(?)0
test.wikidata.org21 Juni 2013 07.56digawé nalika mlebu log(?)0
tet.wikipedia.org9 Oktober 2012 22.24digawé nalika mlebu log(?)189
te.wikipedia.org9 Oktober 2012 02.13digawé nalika mlebu log(?)0
te.wikibooks.org2 Maret 2013 00.20digawé nalika mlebu log(?)0
te.wikiquote.org2 Maret 2013 00.20digawé nalika mlebu log(?)0
te.wikisource.org2 Maret 2013 00.20digawé nalika mlebu log(?)0
te.wiktionary.org2 Maret 2013 00.20digawé nalika mlebu log(?)0
tg.wikipedia.org9 Oktober 2012 22.24digawé nalika mlebu log(?)1.730
tg.wikibooks.org2 Maret 2013 00.21digawé nalika mlebu log(?)0
tg.wiktionary.org2 Maret 2013 00.20digawé nalika mlebu log(?)0
th.wikipedia.org9 Oktober 2012 01.17digawé nalika mlebu log(?)0
th.wikibooks.org2 Maret 2013 00.21digawé nalika mlebu log(?)0
th.wikiquote.org2 Maret 2013 00.21digawé nalika mlebu log(?)0
th.wikisource.org2 Maret 2013 00.21digawé nalika mlebu log(?)0
th.wiktionary.org2 Maret 2013 00.21digawé nalika mlebu log(?)0
ti.wikipedia.org9 Oktober 2012 22.24digawé nalika mlebu log(?)83
ti.wiktionary.org2 Maret 2013 00.21digawé nalika mlebu log(?)0
tk.wikipedia.org9 Oktober 2012 22.24digawé nalika mlebu log(?)699
tk.wiktionary.org2 Maret 2013 00.21digawé nalika mlebu log(?)0
tl.wikipedia.org9 Oktober 2012 01.38digawé nalika mlebu log(?)45.195
tl.wikibooks.org2 Maret 2013 00.21digawé nalika mlebu log(?)0
tl.wiktionary.org2 Maret 2013 00.21digawé nalika mlebu log(?)0
tn.wikipedia.org9 Oktober 2012 22.24digawé nalika mlebu log(?)285
tn.wiktionary.org2 Maret 2013 00.21digawé nalika mlebu log(?)0
to.wikipedia.org9 Oktober 2012 22.24digawé nalika mlebu log(?)168
tpi.wikipedia.org9 Oktober 2012 22.24digawé nalika mlebu log(?)646
tpi.wiktionary.org2 Maret 2013 00.21digawé nalika mlebu log(?)0
tr.wikipedia.org9 Oktober 2012 01.43digawé nalika mlebu log(?)0
tr.wikibooks.org2 Maret 2013 00.21digawé nalika mlebu log(?)0
tr.wikinews.org2 Maret 2013 00.21digawé nalika mlebu log(?)0
tr.wikiquote.org2 Maret 2013 00.21digawé nalika mlebu log(?)0
tr.wikisource.org2 Maret 2013 00.21digawé nalika mlebu log(?)0
tr.wiktionary.org2 Maret 2013 00.21digawé nalika mlebu log(?)0
ts.wikipedia.org9 Oktober 2012 22.24digawé nalika mlebu log(?)219
ts.wiktionary.org2 Maret 2013 00.21digawé nalika mlebu log(?)0
tt.wikipedia.org9 Oktober 2012 22.24digawé nalika mlebu log(?)9.247
tt.wikibooks.org2 Maret 2013 00.21digawé nalika mlebu log(?)0
tt.wiktionary.org2 Maret 2013 00.21digawé nalika mlebu log(?)0
tum.wikipedia.org9 Oktober 2012 22.24digawé nalika mlebu log(?)237
tw.wikipedia.org9 Oktober 2012 22.24digawé nalika mlebu log(?)40
ty.wikipedia.org9 Oktober 2012 22.24digawé nalika mlebu log(?)121
udm.wikipedia.org9 Oktober 2012 22.24digawé nalika mlebu log(?)709
ug.wikipedia.org9 Oktober 2012 22.24digawé nalika mlebu log(?)387
ug.wiktionary.org2 Maret 2013 00.21digawé nalika mlebu log(?)0
uk.wikipedia.org9 Oktober 2012 01.18digawé nalika mlebu log(?)0
uk.wikibooks.org2 Maret 2013 00.21digawé nalika mlebu log(?)0
uk.wikinews.org2 Maret 2013 00.21digawé nalika mlebu log(?)0
uk.wikiquote.org2 Maret 2013 00.21digawé nalika mlebu log(?)0
uk.wikisource.org2 Maret 2013 00.21digawé nalika mlebu log(?)0
uk.wiktionary.org2 Maret 2013 00.21digawé nalika mlebu log(?)0
ur.wikipedia.org9 Oktober 2012 22.24digawé nalika mlebu log(?)0
ur.wikibooks.org2 Maret 2013 00.21digawé nalika mlebu log(?)0
ur.wikiquote.org2 Maret 2013 00.21digawé nalika mlebu log(?)0
ur.wiktionary.org2 Maret 2013 00.21digawé nalika mlebu log(?)0
uz.wikipedia.org9 Oktober 2012 04.57digawé nalika mlebu log(?)67.152
uz.wikibooks.org2 Maret 2013 00.21digawé nalika mlebu log(?)0
uz.wikiquote.org2 Maret 2013 00.21digawé nalika mlebu log(?)0
uz.wiktionary.org2 Maret 2013 00.21digawé nalika mlebu log(?)0
vec.wikipedia.org9 Oktober 2012 22.24digawé nalika mlebu log(?)0
vec.wikisource.org2 Maret 2013 00.21digawé nalika mlebu log(?)0
vep.wikipedia.org9 Oktober 2012 22.24digawé nalika mlebu log(?)936
ve.wikipedia.org9 Oktober 2012 22.24digawé nalika mlebu log(?)152
vi.wikipedia.org2 September 2012 06.51digawé nalika mlebu log(?)0
vi.wikibooks.org2 Maret 2013 00.21digawé nalika mlebu log(?)0
vi.wikiquote.org2 Maret 2013 00.21digawé nalika mlebu log(?)0
vi.wikisource.org2 Maret 2013 00.21digawé nalika mlebu log(?)0
vi.wiktionary.org2 Maret 2013 00.21digawé nalika mlebu log(?)0
vls.wikipedia.org9 Oktober 2012 22.24digawé nalika mlebu log(?)1.172
vo.wikipedia.org9 Oktober 2012 22.24digawé nalika mlebu log(?)102.426
vo.wiktionary.org2 Maret 2013 00.21digawé nalika mlebu log(?)0
war.wikipedia.org9 Oktober 2012 22.24digawé nalika mlebu log(?)160.366
wa.wikipedia.org9 Oktober 2012 22.24digawé nalika mlebu log(?)0
wa.wiktionary.org2 Maret 2013 00.21digawé nalika mlebu log(?)0
www.wikidata.org10 November 2012 18.09digawé nalika mlebu log(?)9.120.608bot
wo.wikipedia.org9 Oktober 2012 22.24digawé nalika mlebu log(?)367
wo.wikiquote.org2 Maret 2013 00.21digawé nalika mlebu log(?)0
wo.wiktionary.org2 Maret 2013 00.21digawé nalika mlebu log(?)0
wuu.wikipedia.org9 Oktober 2012 22.24digawé nalika mlebu log(?)4.429
xal.wikipedia.org9 Oktober 2012 22.24digawé nalika mlebu log(?)166
xh.wikipedia.org9 Oktober 2012 22.24digawé nalika mlebu log(?)16
xmf.wikipedia.org9 Oktober 2012 22.24digawé nalika mlebu log(?)5.757
yi.wikipedia.org9 Oktober 2012 22.24digawé nalika mlebu log(?)0
yi.wikisource.org2 Maret 2013 00.21digawé nalika mlebu log(?)0
yi.wiktionary.org2 Maret 2013 00.21digawé nalika mlebu log(?)0
yo.wikipedia.org9 Oktober 2012 22.24digawé nalika mlebu log(?)16.717
za.wikipedia.org9 Oktober 2012 22.24digawé nalika mlebu log(?)144
zea.wikipedia.org9 Oktober 2012 22.24digawé nalika mlebu log(?)3.534
zh-classical.wikipedia.org9 Oktober 2012 01.52digawé nalika mlebu log(?)5.870
zh-min-nan.wikipedia.org9 Oktober 2012 01.54digawé nalika mlebu log(?)11.862
zh-min-nan.wikisource.org2 Maret 2013 00.21digawé nalika mlebu log(?)0
zh-min-nan.wiktionary.org2 Maret 2013 00.21digawé nalika mlebu log(?)0
zh-yue.wikipedia.org9 Oktober 2012 01.44digawé nalika mlebu log(?)0
zh.wikipedia.org2 September 2012 06.47digawé nalika mlebu log(?)0
zh.wikibooks.org2 Maret 2013 00.21digawé nalika mlebu log(?)0
zh.wikinews.org2 Maret 2013 00.21digawé nalika mlebu log(?)0
zh.wikiquote.org2 Maret 2013 00.21digawé nalika mlebu log(?)0
zh.wikisource.org2 Maret 2013 00.21digawé nalika mlebu log(?)0
zh.wiktionary.org2 Maret 2013 00.21digawé nalika mlebu log(?)0
zu.wikipedia.org9 Oktober 2012 22.24digawé nalika mlebu log(?)280
zu.wiktionary.org2 Maret 2013 00.21digawé nalika mlebu log(?)0