Katerangan akun global

Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Deleng katerangan akun
Info panganggo global
  • Jeneng panganggo: Janwo
  • Kedaftar: 29 Mei 2008 09.51 (12 taun kapungkur)
  • Total jumlah suntingan: 2.649
  • Cacahé akun kang gegayutan: 651
Daftar akun lokal
Wiki lokalKelèt nangMetodeDiblokirJumlah suntinganGrup
aa.wikipedia.org2 Juni 2008 23.07digawé nalika mlebu log(?)0
ab.wikipedia.org1 Juni 2008 22.45digawé nalika mlebu log(?)1
ab.wiktionary.org23 Juni 2008 16.42digawé nalika mlebu log(?)0
af.wikipedia.org29 Mei 2008 10.05digawé nalika mlebu log(?)4
af.wikiquote.org23 Juni 2008 16.04digawé nalika mlebu log(?)0
af.wiktionary.org23 Juni 2008 16.40digawé nalika mlebu log(?)0
ak.wikipedia.org1 Juni 2008 22.45digawé nalika mlebu log(?)1
ak.wiktionary.org23 Juni 2008 16.38digawé nalika mlebu log(?)0
als.wikipedia.org29 Mei 2008 10.04digawé nalika mlebu log(?)1
am.wikipedia.org1 Juni 2008 21.22digawé nalika mlebu log(?)1
am.wikiquote.org23 Juni 2008 16.14digawé nalika mlebu log(?)0
am.wiktionary.org23 Juni 2008 16.40digawé nalika mlebu log(?)0
ang.wikipedia.org1 Juni 2008 22.34digawé nalika mlebu log(?)1
ang.wikibooks.org23 Juni 2008 16.23digawé nalika mlebu log(?)0
ang.wikiquote.org23 Juni 2008 16.04digawé nalika mlebu log(?)0
ang.wiktionary.org23 Juni 2008 16.43digawé nalika mlebu log(?)0
an.wikipedia.org2 Juni 2008 23.11digawé nalika mlebu log(?)1
an.wiktionary.org23 Juni 2008 16.42digawé nalika mlebu log(?)0
arc.wikipedia.org1 Juni 2008 22.37digawé nalika mlebu log(?)1
ar.wikipedia.org29 Mei 2008 14.14digawé nalika mlebu log(?)4
ar.wikibooks.org23 Juni 2008 16.21digawé nalika mlebu log(?)0
ar.wikinews.org23 Juni 2008 15.58digawé nalika mlebu log(?)0
ar.wikiquote.org23 Juni 2008 16.04digawé nalika mlebu log(?)0
ar.wikisource.org23 Juni 2008 16.23digawé nalika mlebu log(?)0
ar.wiktionary.org23 Juni 2008 16.38digawé nalika mlebu log(?)0
arz.wikipedia.org17 Agustus 2009 16.32digawé nalika mlebu log(?)0
ast.wikipedia.org29 Mei 2008 16.14digawé nalika mlebu log(?)1
ast.wikiquote.org23 Juni 2008 16.07digawé nalika mlebu log(?)0
ast.wiktionary.org23 Juni 2008 16.39digawé nalika mlebu log(?)0
as.wikipedia.org1 Juni 2008 21.22digawé nalika mlebu log(?)1
as.wiktionary.org23 Juni 2008 16.43digawé nalika mlebu log(?)0
av.wikipedia.org1 Juni 2008 22.39digawé nalika mlebu log(?)1
av.wiktionary.org23 Juni 2008 16.43digawé nalika mlebu log(?)0
ay.wikipedia.org1 Juni 2008 22.34digawé nalika mlebu log(?)1
ay.wiktionary.org23 Juni 2008 16.39digawé nalika mlebu log(?)0
az.wikipedia.org29 Mei 2008 16.14digawé nalika mlebu log(?)1
az.wikiquote.org23 Juni 2008 16.11digawé nalika mlebu log(?)0
az.wikisource.org23 Juni 2008 16.30digawé nalika mlebu log(?)0
az.wiktionary.org23 Juni 2008 16.43digawé nalika mlebu log(?)0
bar.wikipedia.org29 Mei 2008 09.59digawé nalika mlebu log(?)2
bat-smg.wikipedia.org2 Juni 2008 23.11digawé nalika mlebu log(?)1
ba.wikipedia.org1 Juni 2008 22.38digawé nalika mlebu log(?)1
bcl.wikipedia.org1 Juni 2008 22.38digawé nalika mlebu log(?)1
be-tarask.wikipedia.org1 Juni 2008 20.20digawé nalika mlebu log(?)2
beta.wikiversity.org2 Juni 2008 23.14digawé nalika mlebu log(?)1
be.wikipedia.org30 Mei 2008 06.49digawé nalika mlebu log(?)2
be.wikibooks.org23 Juni 2008 16.20digawé nalika mlebu log(?)0
be.wikiquote.org23 Juni 2008 16.11digawé nalika mlebu log(?)0
be.wiktionary.org23 Juni 2008 16.38digawé nalika mlebu log(?)0
bg.wikipedia.org29 Mei 2008 16.13digawé nalika mlebu log(?)3
bg.wikibooks.org23 Juni 2008 16.21digawé nalika mlebu log(?)0
bg.wikinews.org23 Juni 2008 15.58digawé nalika mlebu log(?)0
bg.wikiquote.org23 Juni 2008 16.04digawé nalika mlebu log(?)0
bg.wikisource.org23 Juni 2008 16.30digawé nalika mlebu log(?)0
bg.wiktionary.org23 Juni 2008 16.44digawé nalika mlebu log(?)0
bh.wikipedia.org17 Agustus 2009 16.29digawé nalika mlebu log(?)0
bh.wiktionary.org23 Juni 2008 16.39digawé nalika mlebu log(?)0
bi.wikipedia.org29 Mei 2008 10.05digawé nalika mlebu log(?)1
bi.wiktionary.org23 Juni 2008 16.38digawé nalika mlebu log(?)0
bm.wikipedia.org29 Mei 2008 16.16digawé nalika mlebu log(?)1
bm.wikiquote.org23 Juni 2008 16.14digawé nalika mlebu log(?)0
bn.wikipedia.org29 Mei 2008 16.14digawé nalika mlebu log(?)2
bn.wikibooks.org23 Juni 2008 16.23digawé nalika mlebu log(?)0
bn.wikisource.org23 Juni 2008 16.30digawé nalika mlebu log(?)0
bn.wiktionary.org23 Juni 2008 16.43digawé nalika mlebu log(?)0
bo.wikipedia.org1 Juni 2008 21.22digawé nalika mlebu log(?)1
bpy.wikipedia.org2 Juni 2008 23.11digawé nalika mlebu log(?)1
br.wikipedia.org30 Mei 2008 06.49digawé nalika mlebu log(?)3
br.wiktionary.org23 Juni 2008 16.38digawé nalika mlebu log(?)0
bs.wikipedia.org29 Mei 2008 16.14digawé nalika mlebu log(?)3
bs.wikibooks.org19 Oktober 2008 20.20digawé nalika mlebu log(?)0
bs.wikinews.org23 Juni 2008 16.01digawé nalika mlebu log(?)0
bs.wikiquote.org23 Juni 2008 16.04digawé nalika mlebu log(?)0
bs.wikisource.org23 Juni 2008 16.30digawé nalika mlebu log(?)0
bs.wiktionary.org23 Juni 2008 16.40digawé nalika mlebu log(?)0
bug.wikipedia.org1 Juni 2008 22.44digawé nalika mlebu log(?)1
bxr.wikipedia.org1 Juni 2008 22.45digawé nalika mlebu log(?)1
ca.wikipedia.org29 Mei 2008 14.14digawé nalika mlebu log(?)4
ca.wikibooks.org23 Juni 2008 16.20digawé nalika mlebu log(?)0
ca.wikinews.org23 Juni 2008 16.01digawé nalika mlebu log(?)0
ca.wikiquote.org23 Juni 2008 16.04digawé nalika mlebu log(?)0
ca.wiktionary.org23 Juni 2008 16.44digawé nalika mlebu log(?)0
cbk-zam.wikipedia.org2 Juni 2008 23.12digawé nalika mlebu log(?)1
cdo.wikipedia.org1 Juni 2008 22.39digawé nalika mlebu log(?)1
ceb.wikipedia.org29 Mei 2008 16.14digawé nalika mlebu log(?)1
ce.wikipedia.org1 Juni 2008 22.38digawé nalika mlebu log(?)1
chr.wikipedia.org1 Juni 2008 21.25digawé nalika mlebu log(?)1
ch.wikipedia.org1 Juni 2008 22.43digawé nalika mlebu log(?)1
ch.wiktionary.org23 Juni 2008 16.40digawé nalika mlebu log(?)0
chy.wikipedia.org1 Juni 2008 22.46digawé nalika mlebu log(?)1
commons.wikimedia.org29 Mei 2008 09.51dikonfirmasi nganggo tembung sandhi(?)46
co.wikipedia.org1 Juni 2008 21.22digawé nalika mlebu log(?)1
co.wikiquote.org23 Juni 2008 16.04digawé nalika mlebu log(?)0
co.wiktionary.org23 Juni 2008 16.38digawé nalika mlebu log(?)0
crh.wikipedia.org1 Juni 2008 22.34digawé nalika mlebu log(?)1
cr.wikipedia.org1 Juni 2008 22.40digawé nalika mlebu log(?)1
csb.wikipedia.org1 Juni 2008 21.24digawé nalika mlebu log(?)1
csb.wiktionary.org23 Juni 2008 16.41digawé nalika mlebu log(?)0
cs.wikipedia.org29 Mei 2008 14.14digawé nalika mlebu log(?)4
cs.wikibooks.org23 Juni 2008 16.20digawé nalika mlebu log(?)0
cs.wikinews.org23 Juni 2008 15.59digawé nalika mlebu log(?)0
cs.wikiquote.org23 Juni 2008 16.04digawé nalika mlebu log(?)0
cs.wikisource.org23 Juni 2008 16.22digawé nalika mlebu log(?)0
cs.wikiversity.org23 Juni 2008 15.59digawé nalika mlebu log(?)0
cs.wiktionary.org23 Juni 2008 16.44digawé nalika mlebu log(?)0
cu.wikipedia.org1 Juni 2008 22.38digawé nalika mlebu log(?)1
cv.wikipedia.org30 Mei 2008 06.49digawé nalika mlebu log(?)3
cv.wikibooks.org23 Juni 2008 16.22digawé nalika mlebu log(?)0
cy.wikipedia.org29 Mei 2008 16.15digawé nalika mlebu log(?)3
cy.wikibooks.org23 Juni 2008 16.20digawé nalika mlebu log(?)0
cy.wikiquote.org23 Juni 2008 16.11digawé nalika mlebu log(?)0
cy.wikisource.org23 Juni 2008 16.22digawé nalika mlebu log(?)0
cy.wiktionary.org23 Juni 2008 16.42digawé nalika mlebu log(?)0
da.wikipedia.org29 Mei 2008 14.14digawé nalika mlebu log(?)4
da.wikibooks.org23 Juni 2008 16.20digawé nalika mlebu log(?)0
da.wikiquote.org23 Juni 2008 16.04digawé nalika mlebu log(?)0
da.wikisource.org23 Juni 2008 16.23digawé nalika mlebu log(?)0
da.wiktionary.org23 Juni 2008 16.38digawé nalika mlebu log(?)0
de.wikipedia.org29 Mei 2008 09.51wiki asal(?)2.093autoreview, editor
de.wikibooks.org29 Mei 2008 10.27digawé nalika mlebu log(?)2
de.wikinews.org23 Juni 2008 15.56digawé nalika mlebu log(?)0
de.wikiquote.org29 Mei 2008 09.51dikonfirmasi nganggo tembung sandhi(?)17
de.wikisource.org2 Juni 2008 22.39digawé nalika mlebu log(?)1
de.wikiversity.org29 Mei 2008 20.35digawé nalika mlebu log(?)3
de.wikivoyage.org25 Oktober 2015 09.32digawé nalika mlebu log(?)0
de.wiktionary.org29 Mei 2008 10.27digawé nalika mlebu log(?)1
diq.wikipedia.org1 Juni 2008 22.28digawé nalika mlebu log(?)2
dsb.wikipedia.org29 Mei 2008 16.15digawé nalika mlebu log(?)3
dv.wikipedia.org1 Juni 2008 22.28digawé nalika mlebu log(?)1
dv.wiktionary.org23 Juni 2008 16.45digawé nalika mlebu log(?)0
dz.wikipedia.org1 Juni 2008 22.45digawé nalika mlebu log(?)1
ee.wikipedia.org1 Juni 2008 22.39digawé nalika mlebu log(?)1
el.wikipedia.org29 Mei 2008 09.59digawé nalika mlebu log(?)7
el.wikibooks.org23 Juni 2008 16.23digawé nalika mlebu log(?)0
el.wikiquote.org23 Juni 2008 16.04digawé nalika mlebu log(?)0
el.wikisource.org23 Juni 2008 16.22digawé nalika mlebu log(?)0
el.wikiversity.org23 Juni 2008 15.59digawé nalika mlebu log(?)0
el.wiktionary.org23 Juni 2008 16.41digawé nalika mlebu log(?)0
eml.wikipedia.org1 Juni 2008 22.35digawé nalika mlebu log(?)1
en.wikipedia.org29 Mei 2008 09.51dikonfirmasi nganggo tembung sandhi(?)32
en.wikibooks.org29 Mei 2008 09.58digawé nalika mlebu log(?)1
en.wikinews.org29 Mei 2008 09.58digawé nalika mlebu log(?)0
en.wikiquote.org29 Mei 2008 09.58digawé nalika mlebu log(?)3
en.wikisource.org29 Mei 2008 10.27digawé nalika mlebu log(?)1
en.wikiversity.org29 Mei 2008 09.58digawé nalika mlebu log(?)1
en.wikivoyage.org5 Desember 2013 21.05digawé nalika mlebu log(?)0
en.wiktionary.org29 Mei 2008 09.58digawé nalika mlebu log(?)1
eo.wikipedia.org29 Mei 2008 16.13digawé nalika mlebu log(?)3
eo.wikibooks.org23 Juni 2008 16.20digawé nalika mlebu log(?)0
eo.wikiquote.org23 Juni 2008 16.04digawé nalika mlebu log(?)0
eo.wiktionary.org23 Juni 2008 16.43digawé nalika mlebu log(?)0
es.wikipedia.org29 Mei 2008 16.13digawé nalika mlebu log(?)2
es.wikibooks.org23 Juni 2008 16.21digawé nalika mlebu log(?)0
es.wikinews.org23 Juni 2008 15.59digawé nalika mlebu log(?)0
es.wikiquote.org23 Juni 2008 16.04digawé nalika mlebu log(?)0
es.wikisource.org23 Juni 2008 16.22digawé nalika mlebu log(?)0
es.wikiversity.org23 Juni 2008 15.59digawé nalika mlebu log(?)0
es.wiktionary.org23 Juni 2008 16.42digawé nalika mlebu log(?)0
et.wikipedia.org29 Mei 2008 16.14digawé nalika mlebu log(?)3
et.wikibooks.org23 Juni 2008 16.20digawé nalika mlebu log(?)0
et.wikiquote.org23 Juni 2008 16.07digawé nalika mlebu log(?)0
et.wikisource.org23 Juni 2008 16.30digawé nalika mlebu log(?)0
et.wiktionary.org23 Juni 2008 16.39digawé nalika mlebu log(?)0
eu.wikipedia.org29 Mei 2008 16.14digawé nalika mlebu log(?)3
eu.wikiquote.org23 Juni 2008 16.07digawé nalika mlebu log(?)0
eu.wiktionary.org23 Juni 2008 16.43digawé nalika mlebu log(?)0
ext.wikipedia.org23 Juni 2008 08.44digawé nalika mlebu log(?)1
fa.wikipedia.org29 Mei 2008 16.14digawé nalika mlebu log(?)2
fa.wikibooks.org23 Juni 2008 16.20digawé nalika mlebu log(?)0
fa.wikiquote.org23 Juni 2008 16.04digawé nalika mlebu log(?)0
fa.wikisource.org23 Juni 2008 16.23digawé nalika mlebu log(?)0
fa.wiktionary.org23 Juni 2008 16.39digawé nalika mlebu log(?)0
ff.wikipedia.org1 Juni 2008 22.46digawé nalika mlebu log(?)1
fiu-vro.wikipedia.org1 Juni 2008 22.33digawé nalika mlebu log(?)1
fi.wikipedia.org29 Mei 2008 10.06digawé nalika mlebu log(?)4
fi.wikibooks.org23 Juni 2008 16.23digawé nalika mlebu log(?)0
fi.wikinews.org23 Juni 2008 15.59digawé nalika mlebu log(?)0
fi.wikiquote.org23 Juni 2008 16.04digawé nalika mlebu log(?)0
fi.wikisource.org23 Juni 2008 16.30digawé nalika mlebu log(?)0
fi.wiktionary.org23 Juni 2008 16.45digawé nalika mlebu log(?)0
fj.wikipedia.org29 Mei 2008 16.17digawé nalika mlebu log(?)1
fj.wiktionary.org23 Juni 2008 16.43digawé nalika mlebu log(?)0
fo.wikipedia.org29 Mei 2008 16.17digawé nalika mlebu log(?)1
fo.wikisource.org23 Juni 2008 16.23digawé nalika mlebu log(?)0
fo.wiktionary.org23 Juni 2008 16.40digawé nalika mlebu log(?)0
frp.wikipedia.org1 Juni 2008 22.33digawé nalika mlebu log(?)1
fr.wikipedia.org29 Mei 2008 10.04digawé nalika mlebu log(?)5
fr.wikibooks.org23 Juni 2008 16.20digawé nalika mlebu log(?)0
fr.wikinews.org23 Juni 2008 15.59digawé nalika mlebu log(?)0
fr.wikiquote.org23 Juni 2008 16.04digawé nalika mlebu log(?)0
fr.wikisource.org23 Juni 2008 16.23digawé nalika mlebu log(?)0
fr.wikiversity.org23 Juni 2008 15.59digawé nalika mlebu log(?)0
fr.wiktionary.org23 Juni 2008 16.41digawé nalika mlebu log(?)0
fur.wikipedia.org1 Juni 2008 22.28digawé nalika mlebu log(?)1
fy.wikipedia.org29 Mei 2008 14.14digawé nalika mlebu log(?)2
fy.wikibooks.org23 Juni 2008 16.20digawé nalika mlebu log(?)0
fy.wiktionary.org23 Juni 2008 16.41digawé nalika mlebu log(?)0
gan.wikipedia.org2 Juni 2008 23.13digawé nalika mlebu log(?)0
ga.wikipedia.org1 Juni 2008 21.24digawé nalika mlebu log(?)1
ga.wiktionary.org23 Juni 2008 16.43digawé nalika mlebu log(?)0
gd.wikipedia.org1 Juni 2008 21.23digawé nalika mlebu log(?)1
gd.wiktionary.org23 Juni 2008 16.44digawé nalika mlebu log(?)0
glk.wikipedia.org1 Juni 2008 22.37digawé nalika mlebu log(?)1
gl.wikipedia.org29 Mei 2008 16.14digawé nalika mlebu log(?)3
gl.wikibooks.org23 Juni 2008 16.20digawé nalika mlebu log(?)0
gl.wikiquote.org23 Juni 2008 16.04digawé nalika mlebu log(?)0
gl.wikisource.org23 Juni 2008 16.23digawé nalika mlebu log(?)0
gl.wiktionary.org23 Juni 2008 16.42digawé nalika mlebu log(?)0
gn.wikipedia.org1 Juni 2008 21.22digawé nalika mlebu log(?)1
gn.wiktionary.org23 Juni 2008 16.38digawé nalika mlebu log(?)0
got.wikipedia.org1 Juni 2008 22.39digawé nalika mlebu log(?)1
gu.wikipedia.org1 Juni 2008 21.22digawé nalika mlebu log(?)1
gu.wikiquote.org23 Juni 2008 16.11digawé nalika mlebu log(?)0
gu.wiktionary.org23 Juni 2008 16.38digawé nalika mlebu log(?)0
gv.wikipedia.org1 Juni 2008 21.22digawé nalika mlebu log(?)1
gv.wiktionary.org23 Juni 2008 16.44digawé nalika mlebu log(?)0
hak.wikipedia.org1 Juni 2008 22.39digawé nalika mlebu log(?)1
ha.wikipedia.org1 Juni 2008 22.46digawé nalika mlebu log(?)1
ha.wiktionary.org23 Juni 2008 16.42digawé nalika mlebu log(?)0
haw.wikipedia.org29 Mei 2008 10.06digawé nalika mlebu log(?)1
he.wikipedia.org29 Mei 2008 14.14digawé nalika mlebu log(?)3
he.wikibooks.org23 Juni 2008 16.23digawé nalika mlebu log(?)0
he.wikinews.org23 Juni 2008 15.59digawé nalika mlebu log(?)0
he.wikiquote.org23 Juni 2008 16.04digawé nalika mlebu log(?)0
he.wikisource.org23 Juni 2008 16.22digawé nalika mlebu log(?)0
he.wiktionary.org23 Juni 2008 16.40digawé nalika mlebu log(?)0
hif.wikipedia.org23 Juni 2008 08.44digawé nalika mlebu log(?)1
hi.wikipedia.org29 Mei 2008 16.14digawé nalika mlebu log(?)1
hi.wikibooks.org19 Oktober 2008 20.24digawé nalika mlebu log(?)0
hi.wikiquote.org23 Juni 2008 16.04digawé nalika mlebu log(?)0
hi.wiktionary.org23 Juni 2008 16.39digawé nalika mlebu log(?)0
hr.wikipedia.org29 Mei 2008 14.14digawé nalika mlebu log(?)4
hr.wikibooks.org19 Oktober 2008 20.20digawé nalika mlebu log(?)0
hr.wikiquote.org23 Juni 2008 16.04digawé nalika mlebu log(?)0
hr.wikisource.org23 Juni 2008 16.22digawé nalika mlebu log(?)0
hr.wiktionary.org23 Juni 2008 16.44digawé nalika mlebu log(?)0
hsb.wikipedia.org29 Mei 2008 14.14digawé nalika mlebu log(?)4
ht.wikipedia.org29 Mei 2008 16.14digawé nalika mlebu log(?)1
hu.wikipedia.org29 Mei 2008 10.06digawé nalika mlebu log(?)4
hu.wikibooks.org23 Juni 2008 16.20digawé nalika mlebu log(?)0
hu.wikinews.org23 Juni 2008 15.59digawé nalika mlebu log(?)0
hu.wikiquote.org23 Juni 2008 16.04digawé nalika mlebu log(?)0
hu.wikisource.org23 Juni 2008 16.22digawé nalika mlebu log(?)0
hu.wiktionary.org23 Juni 2008 16.45digawé nalika mlebu log(?)0
hy.wikipedia.org1 Juni 2008 21.24digawé nalika mlebu log(?)1
hy.wikiquote.org23 Juni 2008 16.11digawé nalika mlebu log(?)0
hy.wikisource.org23 Juni 2008 16.30digawé nalika mlebu log(?)0
hy.wiktionary.org23 Juni 2008 16.44digawé nalika mlebu log(?)0
ia.wikipedia.org1 Juni 2008 21.01digawé nalika mlebu log(?)3
ia.wikibooks.org23 Juni 2008 16.21digawé nalika mlebu log(?)0
ia.wiktionary.org23 Juni 2008 16.38digawé nalika mlebu log(?)0
id.wikipedia.org29 Mei 2008 09.51dikonfirmasi nganggo tembung sandhi(?)16
id.wikibooks.org29 Mei 2008 10.29digawé nalika mlebu log(?)1
id.wikiquote.org29 Mei 2008 15.16digawé nalika mlebu log(?)1
id.wikisource.org1 Juni 2008 21.49digawé nalika mlebu log(?)1
id.wiktionary.org1 Juni 2008 21.49digawé nalika mlebu log(?)0
ie.wikipedia.org23 Juni 2008 08.53digawé nalika mlebu log(?)1
ie.wikibooks.org23 Juni 2008 16.20digawé nalika mlebu log(?)0
ie.wiktionary.org23 Juni 2008 16.39digawé nalika mlebu log(?)0
ig.wikipedia.org1 Juni 2008 22.37digawé nalika mlebu log(?)1
ik.wikipedia.org1 Juni 2008 22.44digawé nalika mlebu log(?)1
ik.wiktionary.org23 Juni 2008 16.40digawé nalika mlebu log(?)0
ilo.wikipedia.org29 Mei 2008 21.15digawé nalika mlebu log(?)1
incubator.wikimedia.org29 Mei 2008 10.12digawé nalika mlebu log(?)1
io.wikipedia.org29 Mei 2008 20.56digawé nalika mlebu log(?)3
io.wiktionary.org23 Juni 2008 16.39digawé nalika mlebu log(?)0
is.wikipedia.org29 Mei 2008 16.15digawé nalika mlebu log(?)3
is.wikibooks.org23 Juni 2008 16.20digawé nalika mlebu log(?)0
is.wikiquote.org23 Juni 2008 16.04digawé nalika mlebu log(?)0
is.wikisource.org23 Juni 2008 16.23digawé nalika mlebu log(?)0
is.wiktionary.org23 Juni 2008 16.38digawé nalika mlebu log(?)0
it.wikipedia.org29 Mei 2008 14.14digawé nalika mlebu log(?)4
it.wikibooks.org23 Juni 2008 16.20digawé nalika mlebu log(?)0
it.wikinews.org23 Juni 2008 15.59digawé nalika mlebu log(?)0
it.wikiquote.org23 Juni 2008 16.04digawé nalika mlebu log(?)0
it.wikisource.org23 Juni 2008 16.22digawé nalika mlebu log(?)0
it.wikiversity.org23 Juni 2008 15.59digawé nalika mlebu log(?)0
it.wiktionary.org23 Juni 2008 16.42digawé nalika mlebu log(?)0
iu.wikipedia.org1 Juni 2008 22.39digawé nalika mlebu log(?)2
iu.wiktionary.org23 Juni 2008 16.40digawé nalika mlebu log(?)0
ja.wikipedia.org29 Mei 2008 10.04digawé nalika mlebu log(?)4
ja.wikibooks.org23 Juni 2008 16.24digawé nalika mlebu log(?)0
ja.wikinews.org23 Juni 2008 15.59digawé nalika mlebu log(?)0
ja.wikiquote.org23 Juni 2008 16.04digawé nalika mlebu log(?)0
ja.wikisource.org23 Juni 2008 16.23digawé nalika mlebu log(?)0
ja.wikiversity.org23 Juni 2008 15.59digawé nalika mlebu log(?)0
ja.wiktionary.org23 Juni 2008 16.42digawé nalika mlebu log(?)0
jbo.wikipedia.org1 Juni 2008 22.34digawé nalika mlebu log(?)1
jv.wikipedia.org29 Mei 2008 10.04digawé nalika mlebu log(?)8
kaa.wikipedia.org13 Oktober 2008 21.28digawé nalika mlebu log(?)1
kab.wikipedia.org1 Juni 2008 22.37digawé nalika mlebu log(?)1
ka.wikipedia.org29 Mei 2008 16.14digawé nalika mlebu log(?)4
ka.wikibooks.org23 Juni 2008 16.20digawé nalika mlebu log(?)0
ka.wikiquote.org23 Juni 2008 16.08digawé nalika mlebu log(?)0
ka.wiktionary.org23 Juni 2008 16.38digawé nalika mlebu log(?)0
kg.wikipedia.org29 Mei 2008 16.18digawé nalika mlebu log(?)1
ki.wikipedia.org1 Juni 2008 22.45digawé nalika mlebu log(?)1
kk.wikipedia.org1 Juni 2008 21.22digawé nalika mlebu log(?)1
kk.wikiquote.org23 Juni 2008 16.11digawé nalika mlebu log(?)0
kk.wiktionary.org23 Juni 2008 16.40digawé nalika mlebu log(?)0
kl.wikipedia.org29 Mei 2008 16.18digawé nalika mlebu log(?)1
kl.wiktionary.org23 Juni 2008 16.45digawé nalika mlebu log(?)0
km.wikipedia.org1 Juni 2008 21.20digawé nalika mlebu log(?)1
km.wiktionary.org23 Juni 2008 16.43digawé nalika mlebu log(?)0
kn.wikipedia.org1 Juni 2008 21.24digawé nalika mlebu log(?)1
kn.wikiquote.org23 Juni 2008 16.11digawé nalika mlebu log(?)0
kn.wikisource.org23 Juni 2008 16.31digawé nalika mlebu log(?)0
kn.wiktionary.org23 Juni 2008 16.41digawé nalika mlebu log(?)0
ko.wikipedia.org29 Mei 2008 16.13digawé nalika mlebu log(?)2
ko.wikibooks.org23 Juni 2008 16.22digawé nalika mlebu log(?)0
ko.wikiquote.org23 Juni 2008 16.04digawé nalika mlebu log(?)0
ko.wikisource.org23 Juni 2008 16.22digawé nalika mlebu log(?)0
ko.wiktionary.org23 Juni 2008 16.40digawé nalika mlebu log(?)0
ksh.wikipedia.org29 Mei 2008 14.14digawé nalika mlebu log(?)1
ks.wikipedia.org1 Juni 2008 22.32digawé nalika mlebu log(?)1
ks.wikiquote.org23 Juni 2008 16.11digawé nalika mlebu log(?)0
ks.wiktionary.org23 Juni 2008 16.38digawé nalika mlebu log(?)0
ku.wikipedia.org29 Mei 2008 20.56digawé nalika mlebu log(?)1
ku.wikibooks.org23 Juni 2008 16.20digawé nalika mlebu log(?)0
ku.wikiquote.org23 Juni 2008 16.04digawé nalika mlebu log(?)0
ku.wiktionary.org23 Juni 2008 16.40digawé nalika mlebu log(?)0
kv.wikipedia.org1 Juni 2008 22.43digawé nalika mlebu log(?)1
kw.wikipedia.org1 Juni 2008 22.34digawé nalika mlebu log(?)1
kw.wiktionary.org23 Juni 2008 16.38digawé nalika mlebu log(?)0
ky.wikipedia.org1 Juni 2008 21.24digawé nalika mlebu log(?)1
ky.wikiquote.org23 Juni 2008 16.11digawé nalika mlebu log(?)0
ky.wiktionary.org23 Juni 2008 16.40digawé nalika mlebu log(?)0
lad.wikipedia.org1 Juni 2008 22.33digawé nalika mlebu log(?)1
la.wikipedia.org29 Mei 2008 09.59digawé nalika mlebu log(?)3
la.wikibooks.org23 Juni 2008 16.21digawé nalika mlebu log(?)0
la.wikiquote.org23 Juni 2008 16.04digawé nalika mlebu log(?)0
la.wikisource.org23 Juni 2008 16.22digawé nalika mlebu log(?)0
la.wiktionary.org23 Juni 2008 16.40digawé nalika mlebu log(?)0
lbe.wikipedia.org1 Juni 2008 22.45digawé nalika mlebu log(?)1
lb.wikipedia.org29 Mei 2008 14.14digawé nalika mlebu log(?)4
lb.wikiquote.org23 Juni 2008 16.04digawé nalika mlebu log(?)0
lb.wiktionary.org23 Juni 2008 16.38digawé nalika mlebu log(?)0
lg.wikipedia.org1 Juni 2008 22.46digawé nalika mlebu log(?)1
lij.wikipedia.org23 Juni 2008 08.51digawé nalika mlebu log(?)1
li.wikipedia.org1 Juni 2008 22.29digawé nalika mlebu log(?)1
li.wikiquote.org23 Juni 2008 16.08digawé nalika mlebu log(?)0
li.wiktionary.org23 Juni 2008 16.44digawé nalika mlebu log(?)0
lmo.wikipedia.org1 Juni 2008 22.27digawé nalika mlebu log(?)1
ln.wikipedia.org29 Mei 2008 20.54digawé nalika mlebu log(?)1
ln.wiktionary.org23 Juni 2008 16.44digawé nalika mlebu log(?)0
login.wikimedia.org12 Oktober 2013 18.15digawé nalika mlebu log(?)0
lo.wikipedia.org1 Juni 2008 22.32digawé nalika mlebu log(?)1
lo.wiktionary.org23 Juni 2008 16.42digawé nalika mlebu log(?)0
lt.wikipedia.org29 Mei 2008 16.13digawé nalika mlebu log(?)3
lt.wikibooks.org23 Juni 2008 16.21digawé nalika mlebu log(?)0
lt.wikiquote.org23 Juni 2008 16.04digawé nalika mlebu log(?)0
lt.wikisource.org23 Juni 2008 16.32digawé nalika mlebu log(?)0
lt.wiktionary.org23 Juni 2008 16.38digawé nalika mlebu log(?)0
lv.wikipedia.org29 Mei 2008 16.15digawé nalika mlebu log(?)3
lv.wikibooks.org19 Oktober 2008 20.20digawé nalika mlebu log(?)0
lv.wiktionary.org23 Juni 2008 16.45digawé nalika mlebu log(?)0
map-bms.wikipedia.org1 Juni 2008 22.27digawé nalika mlebu log(?)1
mdf.wikipedia.org23 Juni 2008 08.46digawé nalika mlebu log(?)1
www.mediawiki.org10 Oktober 2008 13.58digawé nalika mlebu log(?)0
meta.wikimedia.org29 Mei 2008 09.58digawé nalika mlebu log(?)6
mg.wikipedia.org29 Mei 2008 10.07digawé nalika mlebu log(?)2
mg.wiktionary.org23 Juni 2008 16.42digawé nalika mlebu log(?)0
mhr.wikipedia.org17 Agustus 2009 16.32digawé nalika mlebu log(?)0
mh.wikipedia.org1 Juni 2008 22.46digawé nalika mlebu log(?)0
mi.wikipedia.org29 Mei 2008 10.07digawé nalika mlebu log(?)1
mi.wiktionary.org23 Juni 2008 16.42digawé nalika mlebu log(?)0
mk.wikipedia.org29 Mei 2008 16.15digawé nalika mlebu log(?)1
mk.wikibooks.org23 Juni 2008 16.22digawé nalika mlebu log(?)0
mk.wikisource.org23 Juni 2008 16.30digawé nalika mlebu log(?)0
mk.wiktionary.org23 Juni 2008 16.44digawé nalika mlebu log(?)0
ml.wikipedia.org29 Mei 2008 20.56digawé nalika mlebu log(?)2
ml.wikibooks.org23 Juni 2008 16.23digawé nalika mlebu log(?)0
ml.wikiquote.org23 Juni 2008 16.06digawé nalika mlebu log(?)0
ml.wikisource.org23 Juni 2008 16.30digawé nalika mlebu log(?)0
ml.wiktionary.org23 Juni 2008 16.43digawé nalika mlebu log(?)0
mn.wikipedia.org29 Mei 2008 16.18digawé nalika mlebu log(?)1
mn.wiktionary.org23 Juni 2008 16.40digawé nalika mlebu log(?)0
mr.wikipedia.org1 Juni 2008 21.24digawé nalika mlebu log(?)3
mr.wikiquote.org23 Juni 2008 16.07digawé nalika mlebu log(?)0
mr.wiktionary.org23 Juni 2008 16.38digawé nalika mlebu log(?)0
ms.wikipedia.org29 Mei 2008 10.04digawé nalika mlebu log(?)8
ms.wiktionary.org23 Juni 2008 16.45digawé nalika mlebu log(?)0
mt.wikipedia.org29 Mei 2008 16.19digawé nalika mlebu log(?)1
mt.wiktionary.org23 Juni 2008 16.41digawé nalika mlebu log(?)0
mwl.wikipedia.org17 Agustus 2009 16.32digawé nalika mlebu log(?)0
myv.wikipedia.org23 Juni 2008 08.44digawé nalika mlebu log(?)1
my.wikipedia.org1 Juni 2008 22.32digawé nalika mlebu log(?)1
my.wiktionary.org23 Juni 2008 16.38digawé nalika mlebu log(?)0
mzn.wikipedia.org1 Juni 2008 22.38digawé nalika mlebu log(?)1
nah.wikipedia.org1 Juni 2008 21.22digawé nalika mlebu log(?)1
nah.wiktionary.org23 Juni 2008 16.44digawé nalika mlebu log(?)0
nap.wikipedia.org30 Mei 2008 06.49digawé nalika mlebu log(?)2
na.wikipedia.org1 Juni 2008 22.39digawé nalika mlebu log(?)1
na.wikibooks.org23 Juni 2008 16.20digawé nalika mlebu log(?)0
na.wiktionary.org23 Juni 2008 16.41digawé nalika mlebu log(?)0
nds-nl.wikipedia.org2 Juni 2008 22.27digawé nalika mlebu log(?)1
nds.wikipedia.org29 Mei 2008 09.59digawé nalika mlebu log(?)3
nds.wiktionary.org23 Juni 2008 16.40digawé nalika mlebu log(?)0
ne.wikipedia.org1 Juni 2008 21.24digawé nalika mlebu log(?)2
ne.wiktionary.org23 Juni 2008 16.38digawé nalika mlebu log(?)0
new.wikipedia.org29 Mei 2008 16.14digawé nalika mlebu log(?)1
ng.wikipedia.org2 Juni 2008 23.07digawé nalika mlebu log(?)0
nl.wikipedia.org29 Mei 2008 10.04digawé nalika mlebu log(?)6
nl.wikibooks.org23 Juni 2008 16.24digawé nalika mlebu log(?)0
nl.wikinews.org23 Juni 2008 15.59digawé nalika mlebu log(?)0
nl.wikiquote.org23 Juni 2008 16.04digawé nalika mlebu log(?)0
nl.wikisource.org23 Juni 2008 16.22digawé nalika mlebu log(?)0
nl.wiktionary.org23 Juni 2008 16.40digawé nalika mlebu log(?)0
nn.wikipedia.org30 Mei 2008 06.49digawé nalika mlebu log(?)3
nn.wikiquote.org23 Juni 2008 16.04digawé nalika mlebu log(?)0
nn.wiktionary.org23 Juni 2008 16.40digawé nalika mlebu log(?)0
nov.wikipedia.org1 Juni 2008 22.28digawé nalika mlebu log(?)1
no.wikipedia.org29 Mei 2008 14.14digawé nalika mlebu log(?)3
no.wikibooks.org23 Juni 2008 16.23digawé nalika mlebu log(?)0
no.wikinews.org23 Juni 2008 15.59digawé nalika mlebu log(?)0
no.wikiquote.org23 Juni 2008 16.04digawé nalika mlebu log(?)0
no.wikisource.org23 Juni 2008 16.23digawé nalika mlebu log(?)0
no.wiktionary.org23 Juni 2008 16.42digawé nalika mlebu log(?)0
nrm.wikipedia.org23 Juni 2008 08.46digawé nalika mlebu log(?)1
nv.wikipedia.org29 Mei 2008 10.16digawé nalika mlebu log(?)1
ny.wikipedia.org1 Juni 2008 22.45digawé nalika mlebu log(?)1
oc.wikipedia.org30 Mei 2008 06.49digawé nalika mlebu log(?)3
oc.wikibooks.org19 Oktober 2008 20.05digawé nalika mlebu log(?)0
oc.wiktionary.org23 Juni 2008 16.44digawé nalika mlebu log(?)0
om.wikipedia.org1 Juni 2008 21.24digawé nalika mlebu log(?)1
om.wiktionary.org23 Juni 2008 16.42digawé nalika mlebu log(?)0
or.wikipedia.org23 Juni 2008 08.44digawé nalika mlebu log(?)2
os.wikipedia.org1 Juni 2008 22.33digawé nalika mlebu log(?)1
pag.wikipedia.org1 Juni 2008 22.27digawé nalika mlebu log(?)1
pam.wikipedia.org23 Juni 2008 08.46digawé nalika mlebu log(?)1
pap.wikipedia.org1 Juni 2008 22.38digawé nalika mlebu log(?)1
pa.wikipedia.org1 Juni 2008 21.24digawé nalika mlebu log(?)1
pa.wikibooks.org19 Oktober 2008 20.20digawé nalika mlebu log(?)0
pa.wiktionary.org23 Juni 2008 16.44digawé nalika mlebu log(?)0
pdc.wikipedia.org29 Mei 2008 10.16digawé nalika mlebu log(?)1
pih.wikipedia.org1 Juni 2008 22.40digawé nalika mlebu log(?)1
pi.wikipedia.org1 Juni 2008 22.28digawé nalika mlebu log(?)1
pl.wikipedia.org29 Mei 2008 14.14digawé nalika mlebu log(?)3
pl.wikibooks.org23 Juni 2008 16.24digawé nalika mlebu log(?)0
pl.wikinews.org23 Juni 2008 15.59digawé nalika mlebu log(?)0
pl.wikiquote.org23 Juni 2008 16.04digawé nalika mlebu log(?)0
pl.wikisource.org23 Juni 2008 16.23digawé nalika mlebu log(?)0
pl.wiktionary.org23 Juni 2008 16.42digawé nalika mlebu log(?)0
pms.wikipedia.org23 Juni 2008 08.45digawé nalika mlebu log(?)3
pnb.wikipedia.org17 Agustus 2009 16.32digawé nalika mlebu log(?)0
pnt.wikipedia.org17 Agustus 2009 16.32digawé nalika mlebu log(?)0
ps.wikipedia.org1 Juni 2008 21.24digawé nalika mlebu log(?)1
ps.wiktionary.org23 Juni 2008 16.40digawé nalika mlebu log(?)0
pt.wikipedia.org29 Mei 2008 14.14digawé nalika mlebu log(?)3
pt.wikibooks.org23 Juni 2008 16.20digawé nalika mlebu log(?)0
pt.wikinews.org23 Juni 2008 15.59digawé nalika mlebu log(?)0
pt.wikiquote.org23 Juni 2008 16.04digawé nalika mlebu log(?)0
pt.wikisource.org23 Juni 2008 16.23digawé nalika mlebu log(?)0
pt.wikiversity.org23 Juni 2008 15.59digawé nalika mlebu log(?)0
pt.wiktionary.org23 Juni 2008 16.40digawé nalika mlebu log(?)0
qu.wikipedia.org30 Mei 2008 06.49digawé nalika mlebu log(?)3
qu.wiktionary.org23 Juni 2008 16.42digawé nalika mlebu log(?)0
rm.wikipedia.org23 Juni 2008 08.47digawé nalika mlebu log(?)1
rmy.wikipedia.org1 Juni 2008 22.37digawé nalika mlebu log(?)1
rn.wikipedia.org1 Juni 2008 22.46digawé nalika mlebu log(?)1
rn.wiktionary.org23 Juni 2008 16.39digawé nalika mlebu log(?)0
roa-rup.wikipedia.org29 Mei 2008 16.30digawé nalika mlebu log(?)1
roa-rup.wiktionary.org23 Juni 2008 16.43digawé nalika mlebu log(?)0
roa-tara.wikipedia.org23 Juni 2008 08.44digawé nalika mlebu log(?)1
ro.wikipedia.org29 Mei 2008 14.15digawé nalika mlebu log(?)3
ro.wikibooks.org23 Juni 2008 16.20digawé nalika mlebu log(?)0
ro.wikinews.org23 Juni 2008 15.59digawé nalika mlebu log(?)0
ro.wikiquote.org23 Juni 2008 16.04digawé nalika mlebu log(?)0
ro.wikisource.org23 Juni 2008 16.23digawé nalika mlebu log(?)0
ro.wiktionary.org23 Juni 2008 16.38digawé nalika mlebu log(?)0
ru.wikipedia.org29 Mei 2008 10.00digawé nalika mlebu log(?)3
ru.wikibooks.org23 Juni 2008 16.21digawé nalika mlebu log(?)0
ru.wikinews.org23 Juni 2008 15.59digawé nalika mlebu log(?)0
ru.wikiquote.org23 Juni 2008 16.04digawé nalika mlebu log(?)0
ru.wikisource.org23 Juni 2008 16.22digawé nalika mlebu log(?)0
ru.wiktionary.org23 Juni 2008 16.39digawé nalika mlebu log(?)0
rw.wikipedia.org1 Juni 2008 22.43digawé nalika mlebu log(?)1
rw.wiktionary.org23 Juni 2008 16.44digawé nalika mlebu log(?)0
sah.wikipedia.org13 Oktober 2008 21.00digawé nalika mlebu log(?)1
sa.wikipedia.org1 Juni 2008 22.29digawé nalika mlebu log(?)1
sa.wiktionary.org23 Juni 2008 16.40digawé nalika mlebu log(?)0
scn.wikipedia.org30 Mei 2008 06.49digawé nalika mlebu log(?)2
scn.wiktionary.org23 Juni 2008 16.39digawé nalika mlebu log(?)0
sco.wikipedia.org1 Juni 2008 22.28digawé nalika mlebu log(?)1
sc.wikipedia.org29 Mei 2008 16.20digawé nalika mlebu log(?)1
sd.wikipedia.org1 Juni 2008 22.38digawé nalika mlebu log(?)1
sd.wikinews.org23 Juni 2008 15.59digawé nalika mlebu log(?)0
sd.wiktionary.org23 Juni 2008 16.41digawé nalika mlebu log(?)0
se.wikipedia.org1 Juni 2008 22.28digawé nalika mlebu log(?)1
sg.wikipedia.org1 Juni 2008 22.46digawé nalika mlebu log(?)1
sg.wiktionary.org23 Juni 2008 16.41digawé nalika mlebu log(?)0
sh.wikipedia.org30 Mei 2008 06.49digawé nalika mlebu log(?)3
simple.wikipedia.org29 Mei 2008 10.17digawé nalika mlebu log(?)3
simple.wikibooks.org23 Juni 2008 16.23digawé nalika mlebu log(?)0
simple.wikiquote.org23 Juni 2008 16.07digawé nalika mlebu log(?)0
simple.wiktionary.org23 Juni 2008 16.45digawé nalika mlebu log(?)0
si.wikipedia.org1 Juni 2008 22.34digawé nalika mlebu log(?)1
si.wiktionary.org23 Juni 2008 16.38digawé nalika mlebu log(?)0
sk.wikipedia.org29 Mei 2008 14.15digawé nalika mlebu log(?)3
sk.wikibooks.org23 Juni 2008 16.23digawé nalika mlebu log(?)0
sk.wikiquote.org23 Juni 2008 16.04digawé nalika mlebu log(?)0
sk.wikisource.org23 Juni 2008 16.32digawé nalika mlebu log(?)0
sk.wiktionary.org23 Juni 2008 16.42digawé nalika mlebu log(?)0
sl.wikipedia.org29 Mei 2008 14.15digawé nalika mlebu log(?)2
sl.wikibooks.org23 Juni 2008 16.22digawé nalika mlebu log(?)0
sl.wikiquote.org23 Juni 2008 16.04digawé nalika mlebu log(?)0
sl.wikisource.org23 Juni 2008 16.23digawé nalika mlebu log(?)0
sl.wiktionary.org23 Juni 2008 16.39digawé nalika mlebu log(?)0
sm.wikipedia.org29 Mei 2008 16.20digawé nalika mlebu log(?)1
sm.wiktionary.org23 Juni 2008 16.45digawé nalika mlebu log(?)0
sn.wikipedia.org1 Juni 2008 22.46digawé nalika mlebu log(?)1
wikisource.org29 Mei 2008 09.58digawé nalika mlebu log(?)0
so.wikipedia.org1 Juni 2008 22.37digawé nalika mlebu log(?)1
so.wiktionary.org23 Juni 2008 16.42digawé nalika mlebu log(?)0
species.wikimedia.org5 Desember 2013 21.05digawé nalika mlebu log(?)0
sq.wikipedia.org29 Mei 2008 16.14digawé nalika mlebu log(?)3
sq.wikibooks.org23 Juni 2008 16.23digawé nalika mlebu log(?)0
sq.wikiquote.org23 Juni 2008 16.04digawé nalika mlebu log(?)0
sq.wiktionary.org23 Juni 2008 16.44digawé nalika mlebu log(?)0
srn.wikipedia.org1 Juni 2008 22.56digawé nalika mlebu log(?)1
sr.wikipedia.org29 Mei 2008 16.13digawé nalika mlebu log(?)3
sr.wikibooks.org23 Juni 2008 16.22digawé nalika mlebu log(?)0
sr.wikinews.org23 Juni 2008 15.59digawé nalika mlebu log(?)0
sr.wikiquote.org23 Juni 2008 16.04digawé nalika mlebu log(?)0
sr.wikisource.org23 Juni 2008 16.22digawé nalika mlebu log(?)0
sr.wiktionary.org23 Juni 2008 16.42digawé nalika mlebu log(?)0
ss.wikipedia.org1 Juni 2008 22.40digawé nalika mlebu log(?)1
ss.wiktionary.org23 Juni 2008 16.40digawé nalika mlebu log(?)0
stq.wikipedia.org29 Mei 2008 10.17digawé nalika mlebu log(?)1
st.wikipedia.org1 Juni 2008 21.24digawé nalika mlebu log(?)1
st.wiktionary.org23 Juni 2008 16.45digawé nalika mlebu log(?)0
su.wikipedia.org29 Mei 2008 10.17digawé nalika mlebu log(?)1
su.wikibooks.org23 Juni 2008 16.21digawé nalika mlebu log(?)0
su.wikiquote.org23 Juni 2008 16.07digawé nalika mlebu log(?)0
su.wiktionary.org23 Juni 2008 16.43digawé nalika mlebu log(?)0
sv.wikipedia.org29 Mei 2008 10.17digawé nalika mlebu log(?)4
sv.wikibooks.org23 Juni 2008 16.23digawé nalika mlebu log(?)0
sv.wikinews.org23 Juni 2008 15.59digawé nalika mlebu log(?)0
sv.wikiquote.org23 Juni 2008 16.04digawé nalika mlebu log(?)0
sv.wikisource.org23 Juni 2008 16.22digawé nalika mlebu log(?)0
sv.wiktionary.org23 Juni 2008 16.38digawé nalika mlebu log(?)0
sw.wikipedia.org29 Mei 2008 16.20digawé nalika mlebu log(?)1
sw.wiktionary.org23 Juni 2008 16.40digawé nalika mlebu log(?)0
szl.wikipedia.org23 Juni 2008 08.52digawé nalika mlebu log(?)1
ta.wikipedia.org1 Juni 2008 21.24digawé nalika mlebu log(?)1
ta.wikibooks.org23 Juni 2008 16.21digawé nalika mlebu log(?)0
ta.wikinews.org23 Juni 2008 15.59digawé nalika mlebu log(?)0
ta.wikiquote.org23 Juni 2008 16.04digawé nalika mlebu log(?)0
ta.wikisource.org23 Juni 2008 16.30digawé nalika mlebu log(?)0
ta.wiktionary.org23 Juni 2008 16.38digawé nalika mlebu log(?)0
ten.wikipedia.org12 Januari 2011 12.09digawé nalika mlebu log(?)0
test.wikipedia.org1 Juni 2008 22.53digawé nalika mlebu log(?)0
tet.wikipedia.org29 Mei 2008 10.17digawé nalika mlebu log(?)1
te.wikipedia.org1 Juni 2008 22.32digawé nalika mlebu log(?)1
te.wikiquote.org23 Juni 2008 16.12digawé nalika mlebu log(?)0
te.wikisource.org23 Juni 2008 16.30digawé nalika mlebu log(?)0
te.wiktionary.org23 Juni 2008 16.41digawé nalika mlebu log(?)0
tg.wikipedia.org1 Juni 2008 21.24digawé nalika mlebu log(?)1
tg.wiktionary.org23 Juni 2008 16.38digawé nalika mlebu log(?)0
th.wikipedia.org29 Mei 2008 10.17digawé nalika mlebu log(?)3
th.wikibooks.org23 Juni 2008 16.21digawé nalika mlebu log(?)0
th.wikinews.org23 Juni 2008 15.59digawé nalika mlebu log(?)0
th.wikiquote.org23 Juni 2008 16.04digawé nalika mlebu log(?)0
th.wikisource.org23 Juni 2008 16.30digawé nalika mlebu log(?)0
th.wiktionary.org23 Juni 2008 16.43digawé nalika mlebu log(?)0
ti.wikipedia.org1 Juni 2008 22.39digawé nalika mlebu log(?)1
ti.wiktionary.org23 Juni 2008 16.45digawé nalika mlebu log(?)0
tk.wikipedia.org1 Juni 2008 21.24digawé nalika mlebu log(?)1
tk.wikiquote.org23 Juni 2008 16.12digawé nalika mlebu log(?)0
tk.wiktionary.org23 Juni 2008 16.45digawé nalika mlebu log(?)0
tl.wikipedia.org29 Mei 2008 10.17digawé nalika mlebu log(?)2
tl.wikibooks.org23 Juni 2008 16.20digawé nalika mlebu log(?)0
tl.wiktionary.org23 Juni 2008 16.41digawé nalika mlebu log(?)0
tn.wikipedia.org1 Juni 2008 22.45digawé nalika mlebu log(?)1
tn.wiktionary.org23 Juni 2008 16.38digawé nalika mlebu log(?)0
to.wikipedia.org29 Mei 2008 10.17digawé nalika mlebu log(?)1
to.wiktionary.org23 Juni 2008 16.44digawé nalika mlebu log(?)0
tpi.wikipedia.org29 Mei 2008 10.17digawé nalika mlebu log(?)1
tpi.wiktionary.org23 Juni 2008 16.39digawé nalika mlebu log(?)0
tr.wikipedia.org29 Mei 2008 10.18digawé nalika mlebu log(?)3
tr.wikibooks.org23 Juni 2008 16.21digawé nalika mlebu log(?)0
tr.wikiquote.org23 Juni 2008 16.04digawé nalika mlebu log(?)0
tr.wikisource.org23 Juni 2008 16.22digawé nalika mlebu log(?)0
tr.wiktionary.org23 Juni 2008 16.45digawé nalika mlebu log(?)0
ts.wikipedia.org1 Juni 2008 22.45digawé nalika mlebu log(?)1
ts.wiktionary.org23 Juni 2008 16.44digawé nalika mlebu log(?)0
tt.wikipedia.org1 Juni 2008 21.22digawé nalika mlebu log(?)1
tt.wikibooks.org23 Juni 2008 16.21digawé nalika mlebu log(?)0
tt.wiktionary.org23 Juni 2008 16.40digawé nalika mlebu log(?)0
tum.wikipedia.org1 Juni 2008 22.44digawé nalika mlebu log(?)1
tw.wikipedia.org1 Juni 2008 22.45digawé nalika mlebu log(?)1
tw.wiktionary.org23 Juni 2008 16.42digawé nalika mlebu log(?)0
ty.wikipedia.org29 Mei 2008 10.18digawé nalika mlebu log(?)1
udm.wikipedia.org1 Juni 2008 22.38digawé nalika mlebu log(?)1
ug.wikipedia.org1 Juni 2008 22.39digawé nalika mlebu log(?)1
ug.wikiquote.org23 Juni 2008 16.12digawé nalika mlebu log(?)0
ug.wiktionary.org23 Juni 2008 16.42digawé nalika mlebu log(?)0
uk.wikipedia.org29 Mei 2008 10.18digawé nalika mlebu log(?)3
uk.wikibooks.org23 Juni 2008 16.21digawé nalika mlebu log(?)0
uk.wikinews.org23 Juni 2008 15.59digawé nalika mlebu log(?)0
uk.wikiquote.org23 Juni 2008 16.04digawé nalika mlebu log(?)0
uk.wikisource.org23 Juni 2008 16.31digawé nalika mlebu log(?)0
uk.wiktionary.org23 Juni 2008 16.41digawé nalika mlebu log(?)0
ur.wikipedia.org1 Juni 2008 21.24digawé nalika mlebu log(?)1
ur.wikibooks.org19 Oktober 2008 20.20digawé nalika mlebu log(?)0
ur.wikiquote.org23 Juni 2008 16.12digawé nalika mlebu log(?)0
ur.wiktionary.org23 Juni 2008 16.40digawé nalika mlebu log(?)0
uz.wikipedia.org1 Juni 2008 22.29digawé nalika mlebu log(?)1
uz.wikiquote.org23 Juni 2008 16.12digawé nalika mlebu log(?)0
uz.wiktionary.org23 Juni 2008 16.38digawé nalika mlebu log(?)0
vec.wikipedia.org1 Juni 2008 22.29digawé nalika mlebu log(?)1
ve.wikipedia.org1 Juni 2008 22.42digawé nalika mlebu log(?)1
vi.wikipedia.org29 Mei 2008 16.21digawé nalika mlebu log(?)3
vi.wikibooks.org23 Juni 2008 16.24digawé nalika mlebu log(?)0
vi.wikiquote.org23 Juni 2008 16.04digawé nalika mlebu log(?)0
vi.wikisource.org23 Juni 2008 16.30digawé nalika mlebu log(?)0
vi.wiktionary.org23 Juni 2008 16.39digawé nalika mlebu log(?)0
vls.wikipedia.org1 Juni 2008 22.27digawé nalika mlebu log(?)1
vo.wikipedia.org30 Mei 2008 06.49digawé nalika mlebu log(?)3
vo.wiktionary.org23 Juni 2008 16.42digawé nalika mlebu log(?)0
war.wikipedia.org1 Juni 2008 22.28digawé nalika mlebu log(?)1
wa.wikipedia.org1 Juni 2008 21.22digawé nalika mlebu log(?)1
wa.wiktionary.org23 Juni 2008 16.42digawé nalika mlebu log(?)0
www.wikidata.org18 Juni 2013 09.30digawé nalika mlebu log(?)4
wo.wikipedia.org1 Juni 2008 22.34digawé nalika mlebu log(?)1
wo.wikiquote.org23 Juni 2008 16.14digawé nalika mlebu log(?)0
wo.wiktionary.org23 Juni 2008 16.14digawé nalika mlebu log(?)0
wuu.wikipedia.org1 Juni 2008 22.29digawé nalika mlebu log(?)1
xal.wikipedia.org1 Juni 2008 22.45digawé nalika mlebu log(?)1
xh.wikipedia.org1 Juni 2008 21.24digawé nalika mlebu log(?)1
xh.wiktionary.org23 Juni 2008 16.40digawé nalika mlebu log(?)0
yi.wikipedia.org29 Mei 2008 16.15digawé nalika mlebu log(?)1
yi.wikisource.org19 Oktober 2008 20.24digawé nalika mlebu log(?)0
yi.wiktionary.org23 Juni 2008 16.40digawé nalika mlebu log(?)0
yo.wikipedia.org2 Juni 2008 23.07digawé nalika mlebu log(?)1
za.wikipedia.org1 Juni 2008 21.24digawé nalika mlebu log(?)2
za.wikiquote.org23 Juni 2008 16.13digawé nalika mlebu log(?)0
za.wiktionary.org23 Juni 2008 16.38digawé nalika mlebu log(?)0
zea.wikipedia.org1 Juni 2008 22.35digawé nalika mlebu log(?)1
zh-classical.wikipedia.org1 Juni 2008 22.33digawé nalika mlebu log(?)1
zh-min-nan.wikipedia.org1 Juni 2008 22.30digawé nalika mlebu log(?)1
zh-min-nan.wikiquote.org23 Juni 2008 16.14digawé nalika mlebu log(?)0
zh-yue.wikipedia.org23 Juni 2008 08.44digawé nalika mlebu log(?)1
zh.wikipedia.org29 Mei 2008 14.15digawé nalika mlebu log(?)4
zh.wikibooks.org23 Juni 2008 16.20digawé nalika mlebu log(?)0
zh.wikinews.org23 Juni 2008 15.59digawé nalika mlebu log(?)0
zh.wikiquote.org23 Juni 2008 16.04digawé nalika mlebu log(?)0
zh.wikisource.org23 Juni 2008 16.23digawé nalika mlebu log(?)0
zh.wiktionary.org23 Juni 2008 16.42digawé nalika mlebu log(?)0
zu.wikipedia.org1 Juni 2008 21.24digawé nalika mlebu log(?)1
zu.wiktionary.org23 Juni 2008 16.38digawé nalika mlebu log(?)0